de weed13 » Vin Mar 25, 2005 4:13 pm
helau si tuate alealalte.
az dimineata cand mam trezit am fost spariet. de aia ca az dimineata mam trezit acas la mine, nu la cj. si era asa o liniste...incredibil. mai mare dragu. chiar credeam la un moment dat ca am murit. treaba de fapt ie asa: io la cj ma trezez de obicei la 8. daca nu ma trezesc la opt, imi pun capu pe pilot automat, sa ma trezeasca cand vrea mnealui. dar mnealui nu mai puate rezista, si ma trezeste la 10 a.m. in fiecare dimineata, de aia ca am mai sus de mine un adevarat monument tipic clujean, iubitor de muzica. precis precum un ceas elvetian. poti sa iti reglezi ceasu dupa el. stii ca atunci cand incepe muzica ii 10 fics. si incepe asa:
- piesa nr. 1 : nush cine - de ce ma minti (o adevarata desfatare auditiva, care ma unge la sufletu meu oarecum negru)
- piesa nr. 2: bug mafia - nush ce piesa (ceea ce ma face sa ma simt rau, sa injur, sa fiu un baetzash de cartier real)
- piesa nr. 3: nush cine - nush ce manea (care mai imi taie din elanu de bad boy mccoy, si ma face sa plang de durere si nacaz)
- piesa nr. 4 : parazitii - fuck you romania (care personal imi place, da nush cum se face, ca opreste fix inainte sa zica iei ca citez: "ma uit cu lupa, cum imi sare-n brate supa, cand se-aud manele de la taranu de deasupra". culmea ironiei!!! )
- piesa nr. 5 : iar manea, nu conteaza (care clar ma face sa apreciez refrenu piesei de mai devreme)
- piesa nr. 6 : doors - light my fire (probabil ca sa arate cultura muzicala disponibila)
la 10.27 gata repertoriu. diminetile mele au devenit mult mai impresionante, si mai bine dispuse, daca pot zice asa, datoria neasemuitului de deasupra. motiv care, rog pe domnu boc daca puate sa schinbe la intrarea in cj pancartele puse de funar, alea ca in romania limba oficiala este romana cu : welcome to cluj napoca, the peasant ville of transylvania. enjoy you staying !