offenderu scrie:deci nu a fost nici un fel de prelungire
prima prelungire a fost cand s-au stabilit echipele, a doua shi a treia pentru jocurile etapei intai
.
Logic! lgnlng
Moderator: anjin-san
offenderu scrie:deci nu a fost nici un fel de prelungire
prima prelungire a fost cand s-au stabilit echipele, a doua shi a treia pentru jocurile etapei intai
.
fireshte, ei grohaie deci este grohic, a uitat un r...caut_rockeri scrie:Cradle of Filth nici nu canta black metal!Canta mai mult death combinat cu gohic metal,asa ca...
unOarecarePrintz scrie:va rog spuneti-mi si mie daca exista vreun club in bucuresti unde sa aiba proiector sau sa transmita meciurile lui manchester....vreau sa vad milan-manchester live..si nu stiu unde sa merg!merci daca ma puteti ajuta.trebuie sa fie un club ceva
ElMundo scrie:Moartea este singura scapare pe care o ai atunci cand esti in imposibilitatea de a avea viata fara de care nu poti trai
Jasmine scrie:o femeie trebuie sa arate tot timpul ca o papusa in cutie...
Singurul meu regret e acela de a nu fi cantat "inca" macar pe aceeasi scena cu Proconsul daca nu cu ei! Dar incerc cat pot sa-l fac sa dispara, si cine stie, poate Acolo Sus, cineva ma iubeste...
poate Acolo Sus, cineva ma iubeste...
magdalena scrie:probabil ca o femeie poate avea orgasm si daca tipul face doar sex cu ea,dar daca nu te implici emotional,ce sens are?
tobe? whatever .... scrie: ritmuri pe pedala dubla, manuita cu mare maiestrie
nonick scrie:Eu am auzit ca vaginul cintareste doar 10 centimetri. O fi adevarat?
Comisia CDO a dat dovada de o totala lipsa de nesportivitate
nu sunt beat deloc. doar iti face tie impresia. eu nu ma imbat asa usor. o data am, baut doua beri la halba si nu m-am imbatat nici un pic.
cristina_3000 scrie: ce de dimineata te trezesti!!!!![]()
mylord scrie: asa, si? ~)
cristina_3000 scrie:titlu: jvbhjhxbhjk
I make one stupid mistake and u jump at my throat in 2 seconds!!! I took u for sb else, ok? :fuck:
mylord scrie: mai cine esti? ce vrei?
[B]cea mai tare voce feminina din toate timpurile este CADAVERIA ex. OperaIX ...........................sodomize your fucking blood......Viermilor
...........................voi ati fost nascuti si veti muri in Minciuna!
Amaterasu scrie:sa cobori in fuga scarile pana la parter, sa iesi si sa te opresti o secunda in fata primaverii si sa zambesti... si apoi sa mergi mai departe...
ce am facut eu la 15 ani? ai fost tu acolo sa vezi ce faceam eu la 15 ani? imi pare rau ca n-ai putut fi acolo, dar te anuntz ca faceam ce mi-am dorit...
adonys scrie: titina este asa, mai saracuta, dar asta nu inseamna ca nu este OM, cu bunele si relele sale
meey /.. stiu eu cum se masoara !!!
tii palma pumn si le pui asa una peste alta, deci catzi pumni are cu atat e mai mare...
unu' sanatos tre sa o aibe de 2 pumni pusi unul peste altul ..
Nanuka scrie:Nu-mi plac tiganii!!!!!!!!!!!!!, Nu-mi plac negrii!!!!!!!!!!!!,fuck with them!!!!!!!!!!!!..
nbm scrie:nanukai nu-i plac negrii shi tziganii, dar s-ar cam f... (adica ar face sex) cu ei
o fi vazut niste filme sau a auzit niste povesti legate de dimensiuni
nuka scrie: in caz ca vorbiti de ex boifrendu meu sa stiti ca nu era chiar asa ... ummmm ... cam ciocolatiu el da mergea si mergeaaaaaaaaaaa bineeeeeee hahahahaha [...] era un borat misto ... lol ... ya know what I mean ...
greenapple scrie:francmasoneria feminina
Am si pigmenti si din cauza asta ma bronzez foarte repede. Eu deobicei fac primavara vreo 4 sedinte de solar si vara continui sa ma bronzez la soare. Da, sunt de acord ca este daunator, dar daca stai foarte mult, si devine o obsesie. Soarele ramane cel mai bun mod prin care sa te bronzezi, dar daca el nu este apelezi la metode mai putin bune dar care sa-ti ofere cam acelasi rezultat.
tzutzush scrie:nu stiu la ce fac sa dau. As vrea sa fie ceva real, nu uman.
Abbandon scrie:am dat de draq. Te chem ca domnisoara de onoare.
despre k@tzy : nice botle of beer. Ma abtin sa zic "beata moarta". K@tzy - esti cumva in Lucian Blaga ? ( dupa infatisare te recunosc dar nush unde ).
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori