)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
am scapat de maiiiiiiical, am scapat de maaaaaaaaaical!!! ne, ne, ne, neeeeeee, ne...
Da` totusi... JOJO?!
E ca si cum l-ati scos pe dracul si ati pus-o pe sor`sa... 
Da` totusi... JOJO?!
E ca si cum l-ati scos pe dracul si ati pus-o pe sor`sa... 
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
-

cutuma© - Mesaje: 3047
bon suar katzy, imi bag si anume in ia de evolva, dupa doishpe va spun shi ce 
nu mai merge nimik, a trebuit sa invatz de proxiuri si alte alea, la varsta mea...
regret rds (srry eye)

nu mai merge nimik, a trebuit sa invatz de proxiuri si alte alea, la varsta mea...
regret rds (srry eye)

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
s-a jucat slab.
ia sa va pun si voo cateva poze de pe stadion
ia sa va pun si voo cateva poze de pe stadion
- Fişiere ataşate
-
- Poza(552).jpg (198.05 KiB) Vizualizat de 1010 ori
-
- Poza(556).jpg (200.77 KiB) Vizualizat de 1002 ori
-
- Poza(558).jpg (207.52 KiB) Vizualizat de 1012 ori
-
- Poza(550).jpg (152.54 KiB) Vizualizat de 1011 ori
-

monk - Mesaje: 2747
-

cutuma© - Mesaje: 3047
pai nu am jucat mai nimic :rolleyes: nu degeaba a adormit suportera olandeza... de plictiseala banuiesc
ps. mai putini jucatori de-ai stelei la nationala ne-ar prinde foarte bine... ca azi vreo 3 dintre ei au fost depasiti de situatie ;a
ps. mai putini jucatori de-ai stelei la nationala ne-ar prinde foarte bine... ca azi vreo 3 dintre ei au fost depasiti de situatie ;a
-

Catalánul - Mesaje: 625
ma ce galerie de rahat
demult nu am mai vazut o galeria asa naspa
unul incerca din rasputeri sa faca ceva dar dupa cate am auzit era de unul singur si nimeni nu-l asculta
demult nu am mai vazut o galeria asa naspa
unul incerca din rasputeri sa faca ceva dar dupa cate am auzit era de unul singur si nimeni nu-l asculta
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
Atmosfera specifica Bucurestiului, daca s-ar fi jucat meciul pe ghencea sau stefan cel mare, ar fi fost la fel. Bucurestiul nici n-are stadioane capabile sa gazduiasca nationala (dpdv. al atmosferei facute). Toate meciurile nationalei ar trebui disputate in Craiova sau Timisoara (chiar Consanta si Cluj) 

-

Catalánul - Mesaje: 625
ma dar si selectia a fost cam aiurea
prea batrana echipa, mi-a amintit de EURO1996
jumatate din pasele intre jucatori au fost pe langa si nu au mai fost recuperate iar altele au fost tot timpul inapoi
s-au blocat foarte bine olandezii , fara sansa
cum zicea Dinu, o executie in direct
prea batrana echipa, mi-a amintit de EURO1996
jumatate din pasele intre jucatori au fost pe langa si nu au mai fost recuperate iar altele au fost tot timpul inapoi
s-au blocat foarte bine olandezii , fara sansa
cum zicea Dinu, o executie in direct
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
am pierdut meciul ca nu ne-au lasat adversarii sa ne facem jocul.
care joc? ala din meciu cu armenia?
pai nu am jucat mai nimic
pai cam de fro cativa ani buni nu mai jucam nimic
ma ce galerie de rahat
da, cu aceiasi echipa si acelasi joc la timisuara sau craiova ii umileam
mai putini jucatori de-ai stelei la nationala ne-ar prinde foarte bine
corect, propun sa loam duar de la real madrid, cf barcelona, ac milan si manchester united .
unde nu ie nici D-zeu nu cere si daca El nu cere ce sens are sa mai cerem noi .
varianta lui pitzurca ar fi ca dupa meciul cu macedonia sa formeze un "schelet" de 8-10 jucatori atat din campionatul intern cat si din cele externe , sa faca o infuzie de "tineret" (mitea, kesheru, zicu etc) si sa continuie preliminariile cm 2006 formand o echipa apta sa abordeze calificarile pt campionatu european din 2008 , chiar daca rezultatele din prezentele preliminarii vor fi dezamagituare, avem sansa de a ne formam o echipa competitiva, cu meciuri oficiale "in picioare", renuntand la ultimile fosile ale generatiei de aur care ,chiar daca candva ne-au incantat , din pacate, acum vremea lor a cam trecut (munteanu, moldovan, ilie).
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pe moldovan l-as pastra.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117