Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineatza, Necko ! Stiu ca desi este 6 dimineatza...si pe deasupra este si sambata...tu nu dormi la ora asta. Stiu ca esti in camarile tale...citind vechi cartzi vrajitoresti...si preparand potiuni magice...atat de trebuincioase calatorilor in timp.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Jasmine scrie:vreau si eu o potziune specialasa-mi dea calm si rabdare , si poati?
am visat ca am pierdut o persoana draga :cry: GROAZNIC!
sa vorbim cu nana sa vedem ce se puate face

Heh, de obicei cand visezi ca muare acea persuana, ea va trai mai mult decat crezi.
- kahlan
- Junior Member
Buna dimineatza, buna dimineatza, ce frumoaaaaaaaassssaaaaa-i viatza!
Jasmine, bag sama ca iar tre sa am grija de tine
Da' te-a ajutat si k@tzy, si doar ea e blue...i'm blue dabadi dabadai... J, nu tre sa iei in serios tot ce visezi... visele e dorintzele noastre refulate..sau urmarea unei mancari nepotrivite..bleah! E de bine cand visezi ca moare o persoana draga, ii moare ei un nekaz 
Jasmine, bag sama ca iar tre sa am grija de tine

"Iubirea nu-i paiata vremii, chiar/ De intra sub compasul coasei sale." (W. Shakespeare)
-
Trestia - Junior Member
dar am o presimtire urata
si io la fel, da am baut cafea, si am trecut peste. noroc cu diureticu asta excelent.

-
weed13 - Mesaje: 1868
Buna dimineata!
M-am trezit la 8:15... Sunt terminata de somn. A fost un weekend obositor ;D Acum plec spre Brasov, vreau sa-mi beau cafeaua de dimineata la terasa mea preferata...
A iesit soarele...
M-am trezit la 8:15... Sunt terminata de somn. A fost un weekend obositor ;D Acum plec spre Brasov, vreau sa-mi beau cafeaua de dimineata la terasa mea preferata...
A iesit soarele...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Neatza [email="k@tzy...nu-i"]k@tzy...nu-i[/email] bai ca te-ai trezit tarziu, ca dupaia incepe shcoala shi o sa-tzi doreshti sa te trezeshti la ora aia...~)
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
buna dupa-amiaza doamna,
va coboritzi la mintea unui agramat?
la-satzi-l pe mi-na a lu' nenea SOD :yD
va coboritzi la mintea unui agramat?
la-satzi-l pe mi-na a lu' nenea SOD :yD
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma