Pink Floyd vs Led Zeppelin
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pink Floyd vs Led Zeppelin
Cine merita titlul de best band ever Pink Floyd sau Led Zeppelin ?
Bullshit and speculation
- ForeverWild
- Junior Member
Re: Pink Floyd vs Led Zeppelin
Initial trimis de ForeverWild
Cine merita titlul de best band ever Pink Floyd sau Led Zeppelin ?
Dintre astea doua eu as alege King Crimson sau Frank Zappa & Mothers.
- Sick Tear
- Junior Member
Deep Purple.
Nu inteleg rostul unei astfel de intrebari, si nici cui i-ar folosi un eventual sondaj.
Dupa cum s-a mai zis de o suta de ori pe forum, nu poti compara un mar cu o veioza, si chiar nu pricep de ce ai vrea s-o faci.
Nu mai vorbesc ca parerile (care sunt sigura ca vor veni) or sa fie in proportie de 98% subiective.
Nu inteleg rostul unei astfel de intrebari, si nici cui i-ar folosi un eventual sondaj.
Dupa cum s-a mai zis de o suta de ori pe forum, nu poti compara un mar cu o veioza, si chiar nu pricep de ce ai vrea s-o faci.
Nu mai vorbesc ca parerile (care sunt sigura ca vor veni) or sa fie in proportie de 98% subiective.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Exact. Nu vad rostul acestui thread. Nu vad rostul "vs" dintre cele doua formatii. Evident ca vor aparea pareri subiective.
Personal prefer Pink Floyd dar asta nu inseamna ca ti-am raspuns la intrebarea pe care ai pus-o.
Personal prefer Pink Floyd dar asta nu inseamna ca ti-am raspuns la intrebarea pe care ai pus-o.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
4 mesaje
• Pagina 1 din 1