Inscrieri: concurentzi & juriu
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Inscrieri: concurentzi & juriu
Pe parcursul a 12-15 saptamani se va desfashura primul concurs de creatzii literare al FanClub-ului. Concursul va consta din 7 probe de creatzie literara. La fiecare proba concurentzii vor primi note. Primii 5 clasatzi vor intra in faza a doua a competitziei unde vor sustzine alte 5 probe de creatzie literara. Se premiaza locul I shi II.
Regulament shi conditzii de participare:
1: Oricine poate participa in acest concurs;
2: Toate lucrarile participantzilor vor fi facute public;
3: Un juriu alcatuit din 9 "persoane" va acorda note pentru fiecare lucrare. Juriul va avea o componentza mixta spre a se evita acuzatziile inutile;
4: Criteriul de acordare al notelor precum shi restrictziile va fi facut cunoscut;
5: Deciziile juriului sunt definitive;
6: Eventualele plangeri vor fi analizate de catre organizator shi juriu shi o decizie va fi adusa la cunoshtintza reclamantului;
7: Fiecare concurent va depune lucrarea sub un pseudonim (diferit de la proba la proba);
8: Regulamentul e deschis la modificari;
Acest concurs se vrea unul de amuzament shi destindere artistica. Insa pentru stimulare, premiile sunt c/val a 150 USD shi nishte cartzi (voi pune lista).
Mai jos se fac inscrierile (pana pe 5 aprilie) in felul urmator:
jurat: apostolescu apostol
concurent: sfantu inger
Regulament shi conditzii de participare:
1: Oricine poate participa in acest concurs;
2: Toate lucrarile participantzilor vor fi facute public;
3: Un juriu alcatuit din 9 "persoane" va acorda note pentru fiecare lucrare. Juriul va avea o componentza mixta spre a se evita acuzatziile inutile;
4: Criteriul de acordare al notelor precum shi restrictziile va fi facut cunoscut;
5: Deciziile juriului sunt definitive;
6: Eventualele plangeri vor fi analizate de catre organizator shi juriu shi o decizie va fi adusa la cunoshtintza reclamantului;
7: Fiecare concurent va depune lucrarea sub un pseudonim (diferit de la proba la proba);
8: Regulamentul e deschis la modificari;
Acest concurs se vrea unul de amuzament shi destindere artistica. Insa pentru stimulare, premiile sunt c/val a 150 USD shi nishte cartzi (voi pune lista).
Mai jos se fac inscrierile (pana pe 5 aprilie) in felul urmator:
jurat: apostolescu apostol
concurent: sfantu inger
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
ofendi scrie:jurat: apostolescu apostol
jurat : apostolescu apostol

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- aphextwinz
- Junior Member
concurent : Oribilul Mosh 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
concurent conditionat de net: necko
sper ca probele sa fie la intervale suficient de mari incit sa imi permita sa tin pasul cu ritmul concursului. cum mi-o fi norocul
sper ca probele sa fie la intervale suficient de mari incit sa imi permita sa tin pasul cu ritmul concursului. cum mi-o fi norocul

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
jurat: care este
mash fi bagat shi ca concurent, da dupaia miam dat seama ca de scris, eo scriu orcum mult shi prost. ce rost mai avea sa mai ocup inca un spatziu ?
edit mai leitar: + ca din pozitzia de jurat po sa primesc shi shpaga, peshkesh, bakshish, bir, etc.
mash fi bagat shi ca concurent, da dupaia miam dat seama ca de scris, eo scriu orcum mult shi prost. ce rost mai avea sa mai ocup inca un spatziu ?
edit mai leitar: + ca din pozitzia de jurat po sa primesc shi shpaga, peshkesh, bakshish, bir, etc.
-
neatza - Mesaje: 5820
bre, m-ash baga shi eo in juriu(da naiti, shtiu ca eara stric cifrele!)!
adica ma autopropun pentru juriu, cu scuzele de rigoare pentru intarziere!
adica ma autopropun pentru juriu, cu scuzele de rigoare pentru intarziere!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
concurent: darkshines
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Concursuri creatii literare