drag imi ie cind va vad cum va distrati fara mine, !
asa ca sa zic si io, vanghele nu niciodata nu si nimica de genul lui. si daca nu se poa si nu se poa si trebe neaparat, macar sa fie cu formula 1. eventual de baiatu ala care a zis ca-mi face pista de formula 1 in juru casei poporului.
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
io ma gandeam ashea aiurea ca de obicei si poc! m-o traznit ideia... ce-ar fi sa adaugim la final, asa cand or ramane aia marii, si o proba de compus fabule...
Deci daca nu ie buna ideia sau a mai fost nu ma injurati bre ca`s si io mica si mai am voe sa gresesc din gand in gand...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite... Oderint dum metuant.
Deci shhhh... zii ca nu, ca poate te saboteaza lumea p`aci si`ti da sa compui numa` poezii de amor si si patru versuri cu rima abeabe... si compuneri despre marean... puschea pe limba mea!
stiu ca`s usoare.. mie`mi spui?! ca acum imi pun mintea si de nu insir pe aici numa` de iubiri pierdute si de numai iubire, in fiecare sanbata la 8 apropo, si d`astea.. acuma ma supar!
Am intels eu bine sau mister Offender (care nu ie ac lucru cu offended) ne urmareste din umbra acuma si alege probele?! Sau cum?
aha.. si noi avem voie atunci sa ne destrabalam asa laolalta toti cu glosse rondele fabule concurenti si jurii care e si concurenti in acelasi timp?! apropo.. older pana la urma cum e?! e bi?! (scuzatz)
offi, ca organizator, cred ca nu ai face rau sa ii dai la darky un pemeu si sa o inviti sa vizioneze acest subiect. poate nici nu stie ca este asteptata. apoi sigur va lua o decizie daca da sau ba.
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)