Vals hedone este o trupa infiintata in 2000,la Timisoara sub stilul dark/wave .Actuala componenta : Alexandru Das (vocal),Emilian Matlak(chitara),Adrian Craciun (Keyboards), Bogdan Zarnescu(bass), Paul Barbura(tobe).
1.Ce parare aveti despre aceasta trupa?
2. Are cineva si alte melodii in afara de : "impactul vremii asupra corzii emotive'',''cortegio funebre'' si ''inchis'' pentru ca numai astea se gasesc pe odc? :rolleyes:
vals hedone
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vals Hedone a fost o revelatie pentru mine cand i-am ascultat prima data. I-am vazut in octombrie 2002 in FIRE impreuna cu Umbre Zidite.Din cate stiu nu cred c-au mai venit p-aici d-atunci.
Creeaza o atmosfera incredibila la cantarile lor. Alex Das e f special ca solist. Oricum stiu ca el este si grafician iar pe site-ul darkromania.ro erau acu' ceva vreme si poezii scrise de el.
Nu am nici eu alte melodii in afara de cele spuse de tine.
Creeaza o atmosfera incredibila la cantarile lor. Alex Das e f special ca solist. Oricum stiu ca el este si grafician iar pe site-ul darkromania.ro erau acu' ceva vreme si poezii scrise de el.
Nu am nici eu alte melodii in afara de cele spuse de tine.
-
avania - Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1