C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aici nu mai ploaie. avion roshu pe care scrie cu alb si verde ilizibil. yahoo. oenoclimatul romaniei editie 87. ceaushista. borcane rotunde cu bomboane ca pe vremea lui ceashca. dropsuri mentolate. dropsuri acoperite cu praf de cacao care ne lasa mozoliti pe fatza in copilarie. lene. sete. crenvushti ca la manifestatiile de 23 august.
ah viata e asa frumoasa!
ah viata e asa frumoasa!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
erata la postu mieu anterior:
unte scrie "ca-i fut in gura de-mi pica gieamurile" trebe cetit in sensul ca " ii fut in gura in cazul in care imi pica geamurile" (se putea interpreta ceva vis-a-vis de lentilele mele shi brutalitatea actului sexual!)
deshi...
unte scrie "ca-i fut in gura de-mi pica gieamurile" trebe cetit in sensul ca " ii fut in gura in cazul in care imi pica geamurile" (se putea interpreta ceva vis-a-vis de lentilele mele shi brutalitatea actului sexual!)
deshi...

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
peseu: miash schinba nicu, sodi, fo ideie?
da asta ciare?sa alterat?
in alta ordine de idei,e total deampururea sa tragi cablu FTP pa ditamai blocu pe ploaie shi singur,sa injuri pe totzi shi sa nu te auza niminea.
Ce frumoasa-i viatza!... Fleoshc!
da asta ciare?sa alterat?
in alta ordine de idei,e total deampururea sa tragi cablu FTP pa ditamai blocu pe ploaie shi singur,sa injuri pe totzi shi sa nu te auza niminea.
Ce frumoasa-i viatza!... Fleoshc!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

weed13 - Mesaje: 1868
http://www.slayerized.com/merch/s24.jpg
sodi, io-te
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
danone*, g.uster
la macao nu prinzi gushteru, da acilea una doo se arata
sodi, io-te
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
danone*, g.uster
la macao nu prinzi gushteru, da acilea una doo se arata

- gaga
asha cum spunea un mare filosof la plecarea de acasa: auf wiedersehen!
meciu de folbal-polo sta sa-nceapa! conditziile meteo sunt propice, vantul a mai scazut in intensitate, deci valurile nu mai sunt asha mari!
pa!
meciu de folbal-polo sta sa-nceapa! conditziile meteo sunt propice, vantul a mai scazut in intensitate, deci valurile nu mai sunt asha mari!
pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

- gaga
bre, asta nui nimica, da' sa vezi sperietura ce patzesc io mai adineauri care vine o colega in biro cu doo volume de poiezele, ca tot ie la moda, creatzie proprie, muuulte poezele, legate shi publicate frumos in cartzi cu copertzi lucitoare shi poze colorate shi cica sa fie afishate pe sait in tot vazu public. acuma, treaba nar fi asha grea daca duduia ar shti sa scrie sau macar sa mazgaleasca peretzii din toaleta institutziei da' asha de najpa is poezelele incat helsing deimpreuna cu euridichea shi totzi deimpreuna cu altzi creatzionishti is artishti de mare valuare, merluc vorbind. are una dei zice alter ego, care ie despre iea trista shi cum statea asha trista urla cineva la iea: "de ce ejt trista??" dupa care urmeaza un dialog mirobolant, absolut superb ca homarii lu ofendiiiii, intre iea shi personu care defabt se dan vileag ca fiind alter egou iei, probabil mai bolnav de schizofrenie decat aia a lu neatzu la un loc.
deci is atata de pruaste de nam vazut + ca is publicate, is publicate, publicate in copertzi shi la edituri shi le gaseshte copchiii nesupravegheatzi prin librarii, duamne fereshte. de unde shi vorba: romanu sa nascut poiet, chiar shi aia care nu shtiu sa scrie. 
-

nocturna - Mesaje: 8725
nu credeam sa apuc vrodat, da sa'ntanplat: adica sa'ntors ! invincible strikes back with ... (hau du iu sei "muci" in inglish ?)
-

neatza - Mesaje: 5820
bonjur dedim
cica s-o gasit ceva pierdut de dumas
http://www.smh.com.au/news/Books/Unknown-Dumas-novel-found/2005/03/22/1111254025306.html
cica s-o gasit ceva pierdut de dumas
http://www.smh.com.au/news/Books/Unknown-Dumas-novel-found/2005/03/22/1111254025306.html
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
neatza bre! unte suntetz? aiu vaz ca da raspunsuri documentate despre sexu neprotejat cu virgine protejate, da` restu?
alfel ie bine, s-a oprit ploaia!
p.s.: HAI ROMANIA?!...
alfel ie bine, s-a oprit ploaia!
p.s.: HAI ROMANIA?!...
-

holla putori
azi iar trebi
revin
peseu : baics ie fericit ca a optzinut o minje cu semnaturile exoflelor din echipa nationala . mare jmecherie, puteam sai fac si io 11 cruci cu carioacele
azi iar trebi
revin
peseu : baics ie fericit ca a optzinut o minje cu semnaturile exoflelor din echipa nationala . mare jmecherie, puteam sai fac si io 11 cruci cu carioacele
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Neeeeeeeeeetzile!
Azi tre s-o sun p-o duduie pe care n-o cunosc in scop ca sa pun tzara la cale shi sa-m dea doo cutii de la ea care de fapt is ale mele indirect,iar mai direct ale lu firma,care cutii le shtiu io mai de mult shi care-s grele-n draci shi trebe carate ca sa m ce arunca.Ce uamini domle ce uamini!
Azi tre s-o sun p-o duduie pe care n-o cunosc in scop ca sa pun tzara la cale shi sa-m dea doo cutii de la ea care de fapt is ale mele indirect,iar mai direct ale lu firma,care cutii le shtiu io mai de mult shi care-s grele-n draci shi trebe carate ca sa m ce arunca.Ce uamini domle ce uamini!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
puteam sai fac si io 11 cruci cu carioacele
cine s-a hotarat sa ne serveasca o lectzie azi?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
guzmorning.
iote io in cautarea lu xeres am dat pe gugle si uitatz ce sigla mijtuaca are azi:
http://www.google.com/
daca mai traia ii ziceam un la multz ani, asa ii zic spiritului sau: mare om ai fo' dom'le, mare om!
iote io in cautarea lu xeres am dat pe gugle si uitatz ce sigla mijtuaca are azi:
http://www.google.com/
daca mai traia ii ziceam un la multz ani, asa ii zic spiritului sau: mare om ai fo' dom'le, mare om!
- gaga
lasati bre folbalu, io-te pe cine luam je in serios
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=378671&postcount=667
~p
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=378671&postcount=667
~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga