C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mdah, sunt momente in care sunt convins c-ar trebui sa zic ceva. chiar shi-atunci cand tac. un buna dimineatza, poate?
ps: o sa iasa cu cafteala in zimbabwe cat de curand, asta in caz ca era careva dornic sa-shi petreaca concediu pe-acolo.
ps: o sa iasa cu cafteala in zimbabwe cat de curand, asta in caz ca era careva dornic sa-shi petreaca concediu pe-acolo.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
buna ziua.
recunosc ca azi noapte mi-a trecut glontul pe langa ureche si, dupa ce am ajuns acasa, am fost socat de ceea ce am vazut la televizor.
recunosc ca azi noapte mi-a trecut glontul pe langa ureche si, dupa ce am ajuns acasa, am fost socat de ceea ce am vazut la televizor.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
holla truditori elitisti
azi sper sa fie mai lejer si sa forumesc in voe
ma pish pe chivu si fitzele lui de mare aparator si cum prostu nui prost destul daca nu ie si fudul ma pish si pe declaratiile lui visavis de generatia de aur
bravo mitea !
azi sper sa fie mai lejer si sa forumesc in voe
ma pish pe chivu si fitzele lui de mare aparator si cum prostu nui prost destul daca nu ie si fudul ma pish si pe declaratiile lui visavis de generatia de aur
bravo mitea !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone scrie:ce s-o intamplat?
acue bine, da asar nue ra* la fel.
* -> zeul soarelui.
ANTI
-

zile loredana!Netzile shi bunadiminetzile,sucurile shi muraturile,apele minerale shi lamaile,ciorbele cu zeama de varza shi ceaiurile,aspirinele shi antinevralgicile,etcurile shi s.m.d.urile
Cam asta aj vrea io sa consum la ora asta,dupe o noapte care a fost...grea.
o fo meci asear?Shi daca da, cine cu cine shi cine-o fo cashtigat?
Cam asta aj vrea io sa consum la ora asta,dupe o noapte care a fost...grea.
o fo meci asear?Shi daca da, cine cu cine shi cine-o fo cashtigat?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre, io sigur am cajtigat. alversalii nu cred ca.
ANTI
-

E bine bre baics!Ie bine!Daca e bine, ie shi pacat sa nu fie bine!
Uitasem sa va aduc la cunoshtintza ca ieri am fo la dintzar shi-am ashteptat doo ore ca sa ajunga o amarata de plomba (cam cat o mistrie varfuita) in gaura pe care ma chinuisem atata amar de vreme s-o sap intr-una din masele.
Cu alte cuvinte
am plomba ... sam traiasca shi sa-nbatraneasca!
partea najpa e ca tre s-o platesc luni,care luni sper io sa ninga din abundentza se se blocheze traficul spre orashul de bashtina a lu nocturna.
Uitasem sa va aduc la cunoshtintza ca ieri am fo la dintzar shi-am ashteptat doo ore ca sa ajunga o amarata de plomba (cam cat o mistrie varfuita) in gaura pe care ma chinuisem atata amar de vreme s-o sap intr-una din masele.
Cu alte cuvinte
am plomba ... sam traiasca shi sa-nbatraneasca!
partea najpa e ca tre s-o platesc luni,care luni sper io sa ninga din abundentza se se blocheze traficul spre orashul de bashtina a lu nocturna.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
eyewitness scrie:ma pish pe chivu si fitzele lui de mare aparator si cum prostu nui prost destul daca nu ie si fudul ma pish si pe declaratiile lui visavis de generatia de aur
suptscriu !
shi buna dimineatza.
-

nocturna - Mesaje: 8725
eo nu am inteles ce s-a intamplat ... da' in fine.
bre n-avui de lucru si mersei pe mana lu dam' neco si am citit jurnalul superbului cosh. nush daca dom' neco e sedat da' mi se pare ingrozitor sa faci o persoana ca mine sa isi piarda atat de neconstructiv niste minute. dom' neco, ce-ai avut cu mine?
mi-a atras atentia intr-un mod deosebit, in afara de faza cu dunarea cea mare treaba asta:
bre nush cati doi metri o fi avut ala sau cate tiruri o mai fi depasit sofioru de a facut o descoperire epocala. stai sa vezi cat de roman o sa se simta daca pleaca in tandem si ala din fatza ii tzine banda. uau. curat romaneste!
ups, da' nici asta nu e a lui, a zis-o sodi si a adaptat-o:
adevaru' e ca trebuie sa fie tare nasol sa duci lipsa de imaginatie. adica nici cu frazele kilometrice si imbarligate ale carturarului nu e bine da' parca si tzakanitul sacadat al unor propozitii descriptive de compunere de clasa a patra ...... <---- puncte de suspensie, puneti voi ce vreti ca mie nu-mi place sa jicnesc.
intr-un fel compozitiile impartasite lumii e posibil sa aiba legatura cu sociabilitatea, cu abilitatea de a comunica unui interlocutor acel ceva care sa ii induca o traire proprie intensa.
ups. mi-au cazut ochii pe mesajul anterior:
~p~p
bre n-avui de lucru si mersei pe mana lu dam' neco si am citit jurnalul superbului cosh. nush daca dom' neco e sedat da' mi se pare ingrozitor sa faci o persoana ca mine sa isi piarda atat de neconstructiv niste minute. dom' neco, ce-ai avut cu mine?
mi-a atras atentia intr-un mod deosebit, in afara de faza cu dunarea cea mare treaba asta:
Doar marii soferi fac astfel de semne celor din spate
bre nush cati doi metri o fi avut ala sau cate tiruri o mai fi depasit sofioru de a facut o descoperire epocala. stai sa vezi cat de roman o sa se simta daca pleaca in tandem si ala din fatza ii tzine banda. uau. curat romaneste!
ups, da' nici asta nu e a lui, a zis-o sodi si a adaptat-o:
Dupa cum spunea si SOD, sunt superbe putinele momente de solidaritate ale romanilor.
adevaru' e ca trebuie sa fie tare nasol sa duci lipsa de imaginatie. adica nici cu frazele kilometrice si imbarligate ale carturarului nu e bine da' parca si tzakanitul sacadat al unor propozitii descriptive de compunere de clasa a patra ...... <---- puncte de suspensie, puneti voi ce vreti ca mie nu-mi place sa jicnesc.
intr-un fel compozitiile impartasite lumii e posibil sa aiba legatura cu sociabilitatea, cu abilitatea de a comunica unui interlocutor acel ceva care sa ii induca o traire proprie intensa.
ups. mi-au cazut ochii pe mesajul anterior:
Dar din pacate mie nu imi place compania oamenilor.
~p~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
anuntz merlucian: care shtie, poate shi are informatzii in scopu ca sa am ajute shi pe mine azi, cel tarziu, cu oricefel de informatzii cu shi despre codul de conduita shi etica profesionala in domeniul auditului financiar !! multzumesc anticipat. am incheiat merlucianu.
-

paisdjg !
deci az bere sigur pe motiv de zi scurta care cred shi sper ca pe la orele 15 cel tarziu sa fiu la centru.
maine bere shi mai shi. care te bagi ?
shi daca trece corcodushea p'acilea, spunetziii sash deschida ym.
deci az bere sigur pe motiv de zi scurta care cred shi sper ca pe la orele 15 cel tarziu sa fiu la centru.
maine bere shi mai shi. care te bagi ?
shi daca trece corcodushea p'acilea, spunetziii sash deschida ym.
-

neatza - Mesaje: 5820
care se baga azi sau maine? sau si azi si maine?
=============
- Domnule doctor ...sint bolnav...
- Dar ce te supara?
- Cred ca am un sindrom de reactii inverse!...
- Reactii inverse? De 30 de ani profesez dar nu am auzit de un astfel de
sindrom! Cum se manifesta?
- Pai sa vedeti, domnule doctor, la servici seful meu ma bate la cap
sipe mine ma doare in cur...
=============
- Domnule doctor ...sint bolnav...
- Dar ce te supara?
- Cred ca am un sindrom de reactii inverse!...
- Reactii inverse? De 30 de ani profesez dar nu am auzit de un astfel de
sindrom! Cum se manifesta?
- Pai sa vedeti, domnule doctor, la servici seful meu ma bate la cap
sipe mine ma doare in cur...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (4 membri si 3 vizitatori)
danone*, memetShol, nocturna, y0ung_h0va
iote catzi sunt. bre poate unu sa-mi zica si mie ce sontanplat cu ziaristii aia? ca acu vazui subiectu' si pozele lu baics. i-a dat la teveu? si ce au zis? sau e undeva pe net vreun articol?
nocturno, mai termina draga cu pm-urile alea ca o sa zica lumea ca faci agatzamente pe net
danone*, memetShol, nocturna, y0ung_h0va
iote catzi sunt. bre poate unu sa-mi zica si mie ce sontanplat cu ziaristii aia? ca acu vazui subiectu' si pozele lu baics. i-a dat la teveu? si ce au zis? sau e undeva pe net vreun articol?
nocturno, mai termina draga cu pm-urile alea ca o sa zica lumea ca faci agatzamente pe net

- gaga
evident, suntetz numa individioshi.
da. ia dat la teveu. da' nush, carpetutzele alea din spate in locul tecstelor din coran nu prea suna intocmai corect.
neatza, baga o verificare succinta la meil.
da. ia dat la teveu. da' nush, carpetutzele alea din spate in locul tecstelor din coran nu prea suna intocmai corect.
neatza, baga o verificare succinta la meil.
-

-

neatza - Mesaje: 5820
bre carpetutzele ierea poate sa nu se vaza in spate ca ierea ditamai paturile (ce vad eu in poze), daca era in spate geam sau mai stiu io ce putea fi recunoscut e normal.
si le da drumu la aia?
si le da drumu la aia?
- gaga
pai io nu pricep treaba asta cum devine fiinca rascumparare nu vor, deci se pare ca nau nevoie de bani, shi altfel de pretentzii nau ridicat. numa au aparut sa desminta shtirea despre recompensa ceruta aia de 4 mil de dolares.
-