Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
ionuzzzz la orizont. nu al rata-ti, ca promite.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
abandon>>vrea sa duca femeia la fast'foot inloc s'o duca acasa shi sa'i prepare iel cina [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]..
nici o fata nu accepta din prima.
despre baixinho : e admin / moderator. ( sau ceva cu muschi ).
Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie metafizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.
-
Abbadon - Junior Member
am dat de draq. Te chem ca domnisoara de onoare.creca are o simpatie pentru titina

despre k@tzy : nice botle of beer. Ma abtin sa zic "beata moarta". K@tzy - esti cumva in Lucian Blaga ? ( dupa infatisare te recunosc

Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie metafizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.
-
Abbadon - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma