Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde gaga » Mie Mar 30, 2005 9:15 am

offtopic miiiitiiitel (scuze uit uit :D)
bre si asa nu era carne de tun pentru "de veghe", las ca il porcaim acolo si lasam sexu liber de gramaticalitatzi :D

multzam de intelegere :)

later:

nbm ~p~p~P

didi, daca aiu a dat citatul acela nu era pentru ca era acel citat gresit, aiuitnes e mai subtil, reiterez, cand dai de gustul sexului si de simtul subtilitatii te asteptam pe la noi
~p~p~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

ce pozitie e cea mai potrivita pentru virgini?

Mesajde Soriyn17 » Mie Mar 30, 2005 2:21 pm

cand faci sex pentru prima oara,care e cea mai buna pozitie?cand intra cel mai bine si cel mai usor?>
Soriyn17
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mie Mar 30, 2005 2:28 pm

cea mai potrivita pentru virgini? hmmm...io cred ca ie in shezand, pe un fotoliu, cu telecomanda in mana stanga, dreapta incercand sa mentina status-quo-ul!
nu de alta, dar in momentul intromisionarii, se cam duce pe p**a virginitatea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde mikutzul » Mie Mar 30, 2005 3:09 pm

Cel mai bine este atunci cand ambi vad ce se intampla...pe ea o pui cu funduletzul pe o masa care sa-i plaseze pasarika la nivelul lu' ala miku cand tu stai in picioare iar apoi roaga-te sa nu-ti moara la intrare...:)
mikutzul
Junior Member

Mesajde Abbadon » Mie Mar 30, 2005 4:29 pm

cand faci sex pentru prima oara,care e cea mai buna pozitie?cand intra cel mai bine si cel mai usor?>
tin sa fiu de acord cu mikutzul ca cea mai buna pozitie pt. virgini e cea in care o pui cu funduletzu pe birou/masutza - cu picioarele ei pe umerii tai, cu pasarica la nivelul "obiectului" si NU forta ... intra incet. Mi-e ca incepe sa urle si sa te zgarie daca nu o iei incet. ( happened :cry: )

Itzi recomand sa o pregatesti inainte, cu cateva invartite de limba. Ai sa-mi multumesti dupa. Preferabil faceti un 69 inainte - cu tine pe spate ( pe pat ) - si ea deasupra ta - dupa care treceti la pozitia asta. Ai grija la funduletzul ei, din cate cred e foarte scump. :P

e vreo fata pe aici interesata de un baiat fara o girl-friend ? ( adica - eu :D )
Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie metafizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.
Abbadon
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mar 30, 2005 4:36 pm

cu cateva invartite de limba

merje shi-un ciardas sau o sarba

e vreo fata pe aici interesata de un baiat fara o girl-friend ?

da, oribilu mosh :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Abbadon » Mie Mar 30, 2005 4:40 pm

in cazul in care e virgina nu prea are pe unde pana nu se rupe himenul :P.
Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie metafizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.
Abbadon
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Mar 30, 2005 6:11 pm

io zic ca cea mai buna ie tot aia a chibitzului, dupe cum a spus si nae filmotecu, acest scorsese al fc. recomandat ie sa aiba si-un prosop mare de dush, crema si nervi de otzel. ca si bradu dealtfel.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vlad_99 » Mie Mar 30, 2005 10:13 pm

"in cazul in care e virgina nu prea are pe unde pana nu se rupe himenul :P."

dar la menstruatie pe unde curg fluidele alea??
Vezi ca himenul e o membrana care acopera incomplet orificiul vaginal. Portiunea libera poate fi suficient de mare incat sa permita chiar un contact sexual(mai rar ce-i drept).
vlad_99
Junior Member

Mesajde no_name » Joi Mar 31, 2005 12:27 am

Logic ca se poate intampla, mai rar dar se poate...totul depinde de perioada in care se afla fata...ca pt spermatozoizi nu ar trebui sa ne facem noi griji ca ei ajung la locul cu pricina, mai repede decat ne imaginam noi...
no_name
Junior Member

Mesajde Abbadon » Joi Mar 31, 2005 7:56 am

Vezi ca himenul e o membrana care acopera incomplet orificiul vaginal. Portiunea libera poate fi suficient de mare incat sa permita chiar un contact sexual(mai rar ce-i drept).

i know. Sansele sunt mici oricum.

ca pt spermatozoizi nu ar trebui sa ne facem noi griji ca ei ajung la locul cu pricina, mai repede decat ne imaginam noi...

mai repede decat se duce o fata la baie, si da repede cu dusul ? Daca da : man, there fast motha'fuckers.
Abbadon
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 31, 2005 7:58 am

io zic ca cel mai bine e sa nu mai futz. asa stii sigur ca n-o s-o lasi insarcinata (virgina fiind gajica sau nu).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Trestia » Joi Mar 31, 2005 8:50 am

citat: mai repede decat se duce o fata la baie, si da repede cu dusul ? Daca da : man, there fast motha'fuckers

abadon, ai nevoie de niste cursuri de educatziune sexuala. urgent! auzi, daca da cu dushul repede....~p
"Iubirea nu-i paiata vremii, chiar/ De intra sub compasul coasei sale." (W. Shakespeare)
Trestia
Junior Member

Mesajde Abbadon » Joi Mar 31, 2005 9:16 am

abadon, ai nevoie de niste cursuri de educatziune sexuala. urgent! auzi, daca da cu dushul repede...

wow, chiar asa ?

io zic ca cel mai bine e sa nu mai futz. asa stii sigur ca n-o s-o lasi insarcinata (virgina fiind gajica sau nu).

e cum ai zice : nu mai respira, opreste-te din mancat, si lasa draq drogurile alea. E prea mult, prea mult itzi zic eu. Tu ai putea sa te lasi de futz ?
Abbadon
Junior Member

Mesajde cometa » Joi Mar 31, 2005 12:46 pm

eu propun sa se futa cu kilotii pe ei :D
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde Abbadon » Joi Mar 31, 2005 8:10 pm

tried that. Pt. o fata nu e cine stie ce, pt. baiat e rau cand nu-i mai sta in chilotzi.
Abbadon
Junior Member

Mesajde IoanaA » Joi Mar 31, 2005 9:09 pm

Hahahahha adevaru` e ca sunteti foarte amuzanti ! ce`s cu conceptiile astea? de unde le`ati dobandit ? buey desteptovici , normal ca poate sa ramana insarcinata, fie ca e virgina sau nu, o data ce spermatozoizii intra..
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde bogy » Mar Apr 05, 2005 10:02 pm

clasica ! e pozitia cea mai favorabila pentru virgini! de ce? o sa isi dea seama cei care vor fi pusi in aceasata situatie.
bogy
Junior Member

Mesajde Crist1na » Mar Apr 05, 2005 10:10 pm

Eu zic pozitia misionarului, la inceput pt. inceput. Lasa-ti virginii sa vina la mine.
Crist1na
Junior Member

Mesajde nonick » Mar Apr 05, 2005 10:44 pm

Sange-n-Nispip: cica nu e bine ca doi virgini sa faca dragoste prima data impreauna. Asa ca nu-i mai chema la tine :)
nonick
Junior Member

Mesajde vali » Mie Apr 06, 2005 8:53 am

sange-n-nisip, ok, ii lasa-m
some people deserve to die
vali

Mesajde twe_ety » Mie Apr 06, 2005 8:36 pm

nu e buna pozitia misionarului, e ft dureroasa ptr ea, cel mai bine e sa stea ea deasupra si asa stie cum si cand o doare...e mult mai usor daca se apleaca putin in fata, sa stea oblic...adica, e mai putin dureros...
asta e din proprie experienta, dar, acum depinde ft mult de fiecare , de cat de sensibila e ea...
twe_ety
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Apr 16, 2005 2:04 am

Da' gata, Beast , cu telenovela ? Lacrimi, zambete optimiste ?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde as xxl » Sâm Apr 16, 2005 7:16 pm

nu stiu despre ce e vorba aici, da' daca isi da omu drumu prea repede, sa bea nijte 300 de voka inainte. si dupa.
maciuci©
as xxl

ai rabdare

Mesajde nilufer » Dum Apr 24, 2005 3:00 am

nu stiu ce sa spun din punct de vedere femini(eu fiind fata) dar eu cred ca tu ai un fel de ejaculare precocee. nu vreau sa ma insel pentru ca din amanunte asa ar reiesi dar cred ca ar trebui sa ai rabdare cu tine dar si cu ea si sa incercati un sex intrerupt adica atunci cand iti vine sa iti dai drumu sa o scoti si sa te mai joci cu ea (cu fata). poate ca si ea trebuie incalzita foarte tare ca sa ajunga sa isi dea mai repede drumul. asta este sfatul meu. eu am aceiasi problema cu prietenul meu. si am reusit prin joaca pentru ca el din doi timpi si doua miscari se termina. sper sa iti mearga iar daca nu , sa stii ca nu prea mai am idei. mai da niste detalii si vedem noi cum se rezolva porblema.nilufer
nilufer
Junior Member

ai rabdare

Mesajde nilufer » Dum Apr 24, 2005 3:02 am

nu stiu ce sa spun din punct de vedere femini(eu fiind fata) dar eu cred ca tu ai un fel de ejaculare precocee. nu vreau sa ma insel pentru ca din amanunte asa ar reiesi dar cred ca ar trebui sa ai rabdare cu tine dar si cu ea si sa incercati un sex intrerupt adica atunci cand iti vine sa iti dai drumu sa o scoti si sa te mai joci cu ea (cu fata). poate ca si ea trebuie incalzita foarte tare ca sa ajunga sa isi dea mai repede drumul. asta este sfatul meu. eu am aceiasi problema cu prietenul meu. si am reusit prin joaca pentru ca el din doi timpi si doua miscari se termina. sper sa iti mearga iar daca nu , sa stii ca nu prea mai am idei. mai da niste detalii si vedem noi cum se rezolva porblema.nilufer
nilufer
Junior Member

ai rabdare

Mesajde nilufer » Dum Apr 24, 2005 3:03 am

nilufer
Junior Member

Mesajde MamaDracului » Dum Apr 24, 2005 2:12 pm

cand iti dai drumul prea repede e un exercitiu simplu: pui pe prietena ta sa t-io frece pana cand simti ca erupe. apoi se opreste si da bobarnace la baza penisului pana cand acesta se inmoaie. apoi mai freaca din nou sa t-il intareasca. repeti tot exercitiul circa 30-40 de minute. dupa mai multe zile o sa observi ca esti in stare sa t-io controlezi in asa fel incat sa aveti orgasm reciproc in acelasi timp.
MamaDracului
Junior Member

Mesajde sin ella » Dum Apr 24, 2005 2:22 pm

M-ai MamaDracului, d-ao dracului ~p ~p ~p. da' nu se invineteste de la atatea bobarnace?

incat sa aveti orgasm reciproc in acelasi timp.

~p ~p ~p

pe asta n-ul pseudoanalizeaza nimeni?
sin ella

Un Sfat...

Mesajde Soriyn17 » Mar Mai 03, 2005 9:44 pm

As vrea sa stiu si eu dak exista spermatozoizi in secretia care este scoasa inaintea spermei!!!
Traieste clipa!!!!
Soriyn17
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex