C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Ba, primele dati cind mi-au spart-o mergeam cu ea, acu e clar ca cu cit sta, risc sa ramin si fara ea.
Da acu ma gindesc: io n-am fost niciodata la politie. Iti dai seama cum scade infractionalitatea in hartii din cauza la din astia ca mine. Daca ma duceam mai adaugam 6 infractiuni la statistica.
Da acu ma gindesc: io n-am fost niciodata la politie. Iti dai seama cum scade infractionalitatea in hartii din cauza la din astia ca mine. Daca ma duceam mai adaugam 6 infractiuni la statistica.
- Rolf
- Junior Member
daa, te shi baga militzia in seama fix pix, unuia i-au luat roata de rezerva din curte de la accidente
apeeee, propozitia e gresitaaaa, trbuia sa zici: nu le am cu adaptatul sau nu le-am bagat in masele lor p'astea care-mi vaneaza greshelile. 'ntzeles dom' profesor? iar a uitat sa te pupe broasca?
apeeee, propozitia e gresitaaaa, trbuia sa zici: nu le am cu adaptatul sau nu le-am bagat in masele lor p'astea care-mi vaneaza greshelile. 'ntzeles dom' profesor? iar a uitat sa te pupe broasca?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de DANA
mie imi place onka, lipseshte la toate evenimentele de pe threadu' asta, si acu a plecat acasa inainte sa-i dam noi bice![]()
mie-mi place maneaua, si dansul, dansul din buric.... cat despre rock, mai fratili meu, nu-nteleg nimic...
va e chiar asa de greu sa va imaginati ca io mai si muncesc? las' ca vedeti voi de luni.... (amenintare)
si nu lipsesc ma de la evenimente, io am fo' la ilegalisti, manifeste, sabotaje in uzina, farmece si blesteme la beserica, si de luni mai fug si in munti dupe legeonari... 'rar sa le fie
btw, cu restu ramane cum am stabilit... ;s ;s ;s ;s ;s
-
onk - Mesaje: 1841
amfibian mic shi incretzit, nu trbuia sa zic nimic, da' am zis eu din proprie vointza. pe "l" il omit mai mereu pentru ca il inlocuiesc deseori cu un apostrof, da' uneori greshesc fontu'
- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
lol, amandoi odata, apemin, onka, mah voi va potrivitzi mai...
sucker, creca nu te-a pupat bine, ti-a crescut nishte par colo colo da tot broasca ai ramas.
anunt pe unii dintre voi care n-au observat ca un prieten o sa ne dea in curand m_ie de pe literatura. si io-s taare obosita de useri dushmanoshi (except aphex, da el macar lasa vanatai cand da) asa ca probabil o sa vorbiti voi cu el... onka?
sucker, creca nu te-a pupat bine, ti-a crescut nishte par colo colo da tot broasca ai ramas.
anunt pe unii dintre voi care n-au observat ca un prieten o sa ne dea in curand m_ie de pe literatura. si io-s taare obosita de useri dushmanoshi (except aphex, da el macar lasa vanatai cand da) asa ca probabil o sa vorbiti voi cu el... onka?
- gaga
salut, bre
vad ca io pierd tot funu' cand lipsesc, da n-am ce face, sunt o gramada de treburi de facut
panlaurma mai stam paici sau nu? vad ca voi va certati la greu, iaca vine un sol de pace si va intreaba: cand p mea ne vedem deale noastre, chiar va place sa va luati de copii? mai bine ne ducem in padure...
vad ca io pierd tot funu' cand lipsesc, da n-am ce face, sunt o gramada de treburi de facut
panlaurma mai stam paici sau nu? vad ca voi va certati la greu, iaca vine un sol de pace si va intreaba: cand p mea ne vedem deale noastre, chiar va place sa va luati de copii? mai bine ne ducem in padure...
- Dragos PR
- Junior Member
gata mah, e linishte shi pace (ca-ntrun cimitir, si corbul striga hai sictir)
aia cu padurea e pe ordinea de zi a forumishtilor, sa vie vara, pe bune ca pierzi tot fanu. fanu lu clubu, unde fuseshi?
aia cu padurea e pe ordinea de zi a forumishtilor, sa vie vara, pe bune ca pierzi tot fanu. fanu lu clubu, unde fuseshi?
- gaga
asta-i treaba, io fac mult teren, cum se exprima moduDana, da' imi place ca-mi place sa conduc, sa bag dumnezei la soferi tupeisti si sa rad de cocoane, e fun cand ai muzica buna si cand ai mood...
mai intru io seara, ma mai uit la ce ziceti voi, ca ziceti cu foc, am vazut ca ne-am coalizat (io in lipsa, da' la numaratoare creca se pune, nu?), placut spiritul de clasa muncitoare, afara cu strainii din thread!
in rest, toate bune, mai putin starea mea din ultimu' timp, ma cam plictisesc si am draci, imi vine sa ma tot duc, o fi de la vreme...
mai intru io seara, ma mai uit la ce ziceti voi, ca ziceti cu foc, am vazut ca ne-am coalizat (io in lipsa, da' la numaratoare creca se pune, nu?), placut spiritul de clasa muncitoare, afara cu strainii din thread!
in rest, toate bune, mai putin starea mea din ultimu' timp, ma cam plictisesc si am draci, imi vine sa ma tot duc, o fi de la vreme...
- Dragos PR
- Junior Member
maarfa sa te fatzai cu mashina mah, io am 18 km pana la munca si cum ar veni 38, fara sa mai pun iesirile estra, adicatalea fo mie pe luna fatza de 3.000 cand faceam teren, da-i bine; muzici, injuraturi, cool
ia-ti un compaq d'ala micutz, am uitat cum ii zice de ai internet la purtator, au ashtia prin firma, fo 600 broscai. tragi pe dreapta la pish, bagi un post.

ia-ti un compaq d'ala micutz, am uitat cum ii zice de ai internet la purtator, au ashtia prin firma, fo 600 broscai. tragi pe dreapta la pish, bagi un post.
- gaga
Initial trimis de Dragos PR
placut spiritul de clasa muncitoare, afara cu strainii din thread!
in rest, toate bune, mai putin starea mea din ultimu' timp, imi vine sa ma tot duc,
dragosh, dragosh, n-a sti nime ca m-am dus..... numa m-or vedea ca nu-s... sus e cerul larga-i lumea, bine c-o-nfrunzit padurea... (parca asa era)
da ma, spirit profund, chiar daca ai lipsit in toiul luptei inversunat-incrancenate, fii sigur ca suportul tau moral a planat asupra-ne asemenea umbrei lu mircea la cozia, si mai vrem sa te asiguram ca fara tine n-am fi reushit, mai ales aphex....
-
Hmmmmmm, 18+18=38?
Ma rog, nu asta vroiam sa zic. Ba, fericitilor, mi-ar placea si mie sa fac 2-3000 km pe luna si sa ma injur cu bodigarzii care pazesc parcarile inchiriate din centru.
Da Dragos, ia-ti un zapp si un laptop, si intri prin zapp, ca e legatura buna, si dupa aia vii aici pe forum si ne zici: "Buna! Mi-am luat Zapp!", ca Costel Cascaval la teveu'. Da vorbeste de o triplare de salar mai intii...
Ma rog, nu asta vroiam sa zic. Ba, fericitilor, mi-ar placea si mie sa fac 2-3000 km pe luna si sa ma injur cu bodigarzii care pazesc parcarile inchiriate din centru.
Da Dragos, ia-ti un zapp si un laptop, si intri prin zapp, ca e legatura buna, si dupa aia vii aici pe forum si ne zici: "Buna! Mi-am luat Zapp!", ca Costel Cascaval la teveu'. Da vorbeste de o triplare de salar mai intii...
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Hmmmmmm, 18+18=38?
lool, am tastat in viteza mah, lol buey, ma mir ca nu mi-a tras-o alt bulanjiu pe care-l ard la gramatica

cvadruplare
onka traieshti mah? tu eshti? mi-ai lipsit suit hani bani
- gaga
ia, shugar beibi, m-am amparut din negura chemarii, ca vad ca dormiti, ratzi ai aia aia sa fitzi, shomatzi, a? numa afex ce mai munceste, nu se coboara la subnivelul chemarilor noastre ademenitoare (sirena mea)
mai fratilor, io-te am si io neste net, da se termena la 4 si juma
bai ce gramatika de doi lei pe treadu asta, jap jap, ce generala facushi onko, abar n-ai de nica...
mai fratilor, io-te am si io neste net, da se termena la 4 si juma
bai ce gramatika de doi lei pe treadu asta, jap jap, ce generala facushi onko, abar n-ai de nica...
-
rolfi, ca tot aparushi, voiam sa zic ieri si uitai. aia cu mod era cum zici tu si peiorativ cum zic io. asha ca afex e mod peiorativ (ia-o cum vrei)
p.s. suntem trei (doamne shi toti trei)
p.s. suntem trei (doamne shi toti trei)
- gaga