unde te imbraci!!!!
Moderator: anjin-san
deci da.eo de la herods aia nu cunpar ca ieste patron un arab.nu eau eo de la fundamentalistii astia care sustine miscarile teroriste.si de poponarii aia doi de italeni sa naud.eo ma mbrac de la o mare casa de moda.nu dau nume sentelege ca dupa aia aude dujmanii si se imbraca si ei.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
asculta bai, mig increzut! numa mama, ca are o virsta, se imbraca de la Paris! eu chiar nu am ajuns inca sa ma resemnez!
deci clar! Milano e the best ! vulturash, asculta la mine: Italia e nambar uan pentru tineri care se respecta si tin la firma ! Parisu ie pentru pensionari ca migu *p nu te uiti la el ?!
deci clar! Milano e the best ! vulturash, asculta la mine: Italia e nambar uan pentru tineri care se respecta si tin la firma ! Parisu ie pentru pensionari ca migu *p nu te uiti la el ?!

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
MiG29 scrie:nu mai banatz bre sufletele astea asa de pure.
bai fratele meu,nui asculta pastia mah ca ie invidiosi...de egzemplu eo,eo ma imbrac la paris(nu ca taranii la milano),am acolo un creator de moda care imi creaza dastea uotcutiur pentru pretaporte.nici nu ie scunp..mai mult de 10000 de euroi cu tot cu spaga ,si bani de tigari nici nu cheltuiesc.uite acuma va vine vara ma pregatesc sa dau o tura.daca ejti bazat te eau cu mine ca am loc in ciarter.
rimember...oriceti iei sa se vada tata firma scris mare,sa stie dujmanii ca ai valuare.
ms frate ca esti de partea mea,dar nu sunt din buc ca veneam si pe la tine
ma fratilor eu nu am bani sa-mi iau tzoale din alte tari ,mie deabia imi ajung sa-mi iau din buc,nu am de unde sponsorizari!!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
igal,frate.vrei sa faci bani?las ca te iau cu mine afara la ciordit.faci 10000 de euroi in doo saptamani,sa muara dujmanii.pasaport ai?da las ca nici nutz trebe,ca vorbim cu baetzii mei si te scoate ei din tara pe sestache.stai sa mai vorbesc si cu necko sa vad ce zice si sa stabilim cant plecam.
nui baga in seama pe amaratzii astia de pa frum.neste tercheaberchea care nare toale de firma si se da marii cu jafurile lor.
nui baga in seama pe amaratzii astia de pa frum.neste tercheaberchea care nare toale de firma si se da marii cu jafurile lor.
-
ge-ni-al !
bre mig,hai ca m-ai convins.. luati-ma si pe mine ! Necko vrajitoarea nu-si permite,are copii de crescut.. pe mine nu ma retine nimic. am pasaport ! cand ie plecarea? apropos eu am pile la vama so iu chen caunt on mi
bre mig,hai ca m-ai convins.. luati-ma si pe mine ! Necko vrajitoarea nu-si permite,are copii de crescut.. pe mine nu ma retine nimic. am pasaport ! cand ie plecarea? apropos eu am pile la vama so iu chen caunt on mi
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
necko,lasa vrajala asta cu mine.te ocupi tu sal treci dunarea la sarbi pa baiatu asta?ai ca tre sa ai ceva pila pacolosha.mai mult de 2-300 de marci nu te costa,nu fi chitra,ca scuate baeatu banii si tzii da inapoi.
jasmino nu jtiu zau daca te luam acuma,ca tu atragi atentia la ajtia afara,si mie frica ca ne oprejte garda pa drum.de mine nu mie ca am mai fost la zdub da ie copilu asta cu noi.
jasmino nu jtiu zau daca te luam acuma,ca tu atragi atentia la ajtia afara,si mie frica ca ne oprejte garda pa drum.de mine nu mie ca am mai fost la zdub da ie copilu asta cu noi.
-
bre nu pricep ce tot indrugi acoloshea.. chiar nu-ti dai seama ca eu v-as scoate din rahat.. cu un decolteu adanc , o fustita mini d-aia pe care scrie d si g , cu buzele rosii si pletele balaie.. le arat o tzatza , doo acolo la vama si nu mai tre sa plateasca nenea necko.. think twice + ca am nishte bosorogi care et zis veri moment cotizeaza strong ashilea la mine .. eu zic ca ne-ar ajunge de haleala,cazare,distractii,alea-alea..
-
Jasmine - Junior Member
eu am copilarit prin mijloace de transport,am spalat parbrize,am cersit la gura metroului ani de zile.. sunt calita.. daca ie nevoie ma vand si pe bani .. plecam saptamana asta,da? raidere,te bagi sau nu?hai , hotaraste-te ca nu te putem astepta o vesnicie .. taim iz mani ..
-
Jasmine - Junior Member
stefan scrie:daca esti carioca.
mi-e mia zi-s ca e tenpera.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
iesteti varza. cea mai cul de cul tinuta e aia casual ca tre sa te simti bine nu?
geaba mergetz la paris sau la italia, consumati kerosenu la havion geaba, daca nu stitz sa vambraca-tz.
sa vanve-tze taata de unde tre sa va-mbracatz sa fi-tz marpha: uite de egzemplu daca vretz o tinuta comoda va ducetz colosha la tanti janin s-ii zicetz ca va-m trimis io sa va facetz tinuta casual. daca vretz un pantof mai cu shpil asa mergetz la ioropa si cautatz marcile mike sau reobok cas cele mai bune si are si profil dala nu-stiu-cum de nu facetz platfus.
porma pentru femei ie recomandate gentile dolce & gabbana, ale acu litere mari pe ele, eventual un ceas asortat.
cam atat pentru az. daca mai avetz nelamuriri sau vretz sfaturi apelatz cu incredere la mine sa vedetz porma cum o sa se uite lumea la mneavoastra pe strada.
geaba mergetz la paris sau la italia, consumati kerosenu la havion geaba, daca nu stitz sa vambraca-tz.
sa vanve-tze taata de unde tre sa va-mbracatz sa fi-tz marpha: uite de egzemplu daca vretz o tinuta comoda va ducetz colosha la tanti janin s-ii zicetz ca va-m trimis io sa va facetz tinuta casual. daca vretz un pantof mai cu shpil asa mergetz la ioropa si cautatz marcile mike sau reobok cas cele mai bune si are si profil dala nu-stiu-cum de nu facetz platfus.
porma pentru femei ie recomandate gentile dolce & gabbana, ale acu litere mari pe ele, eventual un ceas asortat.
cam atat pentru az. daca mai avetz nelamuriri sau vretz sfaturi apelatz cu incredere la mine sa vedetz porma cum o sa se uite lumea la mneavoastra pe strada.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
ce janin tata?adica eo care` s om de 15000 de ieuro pe zi ma imbrac la janin?nauzi bre..paris,P-A-R-i-S cu p mare.nu janin,manin si dastea.eo care mi permit imi permit.restu care nu stie sa scuata banu se uita la mine cu ciuda.daia am si multz dujmani.
si sa va mai nvatz ceva.pe mine ma invatzat asta un tigan sarb cu care mam intalnit la romala parnaie prin opjsapte-opjopt.degiaba ai bani daca nai stil.si atuncea am jurat ca cant fac primu meu bulion de ieuro(de fapt iera marci pa vremea aia)imi iau stilist.s-am luat mah,am luat.doi am luat .unu janpol gotie si inca unu saracu pasta la omorat un dujman, giani versace.
si sa va mai nvatz ceva.pe mine ma invatzat asta un tigan sarb cu care mam intalnit la romala parnaie prin opjsapte-opjopt.degiaba ai bani daca nai stil.si atuncea am jurat ca cant fac primu meu bulion de ieuro(de fapt iera marci pa vremea aia)imi iau stilist.s-am luat mah,am luat.doi am luat .unu janpol gotie si inca unu saracu pasta la omorat un dujman, giani versace.
-
migule, fi pe faza ca miine continuam discutia sa punem la punt amanuntele. jasminutzo, stai acasa tura asta ! intii tezele si porma la munca ! ai tinp tuata vara !
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
bine necko.sa stii ca contez pa tine acuma ca ai promis ca te bagi.tre sal facem pa vulturasu asta de igal vulturoi.deci il treci tu dincolo da?vez ca daca nul treci sau va prinde garda,eo pun badigarzii pe voi,ca sia asa are local conbat saptamana viituare,si trebe casa se antreneze si iei un pic .
-
Dupa cum bineam spus intrun post pe forest dump, am locuit intro scara de bloc, mai egzact intre etajele oneteului, ieream tare buna pretina cu aurolacea marcela iea facea rost de zdrentze tare trendi de la neshte italieni ce stateau la etaju opt, numi amintesc brendneimurile, dar erau tare trendi pt ca ofcors erau italienesti, cred. Era tare frumos, faceam cu schimbu in fiecare zi. Mai gaseam si prin tomberoane si mai primeam si de pomana de la vecini miloshi, acu miam schimbat domiciliul, Marcela siacum sufera cam parasito, dar ata ete...sunt tare bucuroasa ca aici egista Crucea rosie, miam facut si neshte relati si cum primesc ceva frumos cum ma contactaza si eu ma duc sa le iau, am si hilfingar si armani, am gasit chiar sioo blana f faina de foca, dar am puso la naftalina ca sa io dau cadou lu bursucu cand moi intalni cu iel:D
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Jasmine scrie:le arat o tzatza , doo acolo la vama si nu mai tre sa plateasca nenea necko..
Tu-ti dai seama ca aia nu e OM sa se multumeasca doar cu o tzata, doua?
Migule, inainte sa plecati, io te sfatuiesc sa-i dai fetii un mic test de verificarea cunostintelor, ca daca nu presteaza corespunzator, o sa ajungeti sa va imbracati cu jena. De cei 20 colegi celula. Apropo, Necko, tie-ti sta bine in dungi?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma