Punct si de la capat...

Mesajde deianira » Lun Sep 22, 2003 12:31 pm

Thanx a lot Lorena! O sa-i caut, doar ca io sunt bypassing prin Timisoara!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Sep 22, 2003 9:23 pm

Alte trupe bune:
KST 276
Raparta
Pirats Klan... s.a.m.d.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

cu placere

Mesajde Lorena_1506 » Mie Sep 24, 2003 12:20 pm

sper ca o sa auzi de ei in curand...cel putin eu asta imi doresc...pa pa
IF YOU WANT TO BE A MONKEY, BE A GORILA!!!
Lorena_1506
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Sep 30, 2003 9:55 pm

AdevaRapper multumesc pt. revelatie (ai corupt inca unul), am luat si eu azi albumul.
Chiar misto sa vezi ca se mai face muzica buna pe la noi. Pacat totusi ca baietzii nu sunt promovati, ar fi super daca ar iesi pe piata.
Super albumul sa o tina tot asa baietzii.
Cat despre celelalte trupe de care zici unde se gasesc mai multe info despre ei, sau unde gasesti muzica lor?
Uncle Boggy
Junior Member

box

Mesajde mujahedin » Vin Noi 21, 2003 7:55 pm

la familia nu sia numit albumul dupa aia care zici tu ma aiuritule daca ai sti si tu ceva despre la familia ai intelege de ce se numeste ultimul lor album asa.trebuie sa le cunosti istoria ,si asta se face numai aascultand,toate melodiile lor de la debut si pana in prezent asa ca nu mai vb aiurea daca nu stii ce e cu tine
mujahedin
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Noi 21, 2003 11:42 pm

Initial trimis de Uncle Boggy
AdevaRapper multumesc pt. revelatie [...]
Cat despre celelalte trupe de care zici unde se gasesc mai multe info despre ei, sau unde gasesti muzica lor?

1. NP...Sper sa mai am motive sa-ti generez revelatii de genul asta... :)
2. KST-276 - Kombat pe-aici pe forum si face parte din KST...
3. Pirats Klan: http://www.piratsklan.ro sau pe Tase de la ac. trupa pe forumul aghh.ro
4. Raparta - Gnom la fel e si el pe aici pe undeva...
Asta deoarece va trebui sa tratezi direct cu ei obtinerea vreunui material :)
Mult succes!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Albumu...

Mesajde Aurolacul » Sâm Noi 22, 2003 2:17 am

Adeva, ai facut rost de album, frate, sau nu? Ma gandeam daca mai potzi sa mi-l trimitzi ca iti platesc.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde IrC » Dum Iul 25, 2004 10:02 pm

Albumul Veritasaga, mi se pare cel mai bun din industria hh, romaneasca.Negative, de nota 10, versuri de nota 10, album de nota 10, trupa de nota 10.

=D pt.cea mai buna trupa de hh din Romania.(parerea mea)
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Cosmeen » Mie Iul 28, 2004 9:30 am

Veritasaga e cea mai tare... shi cu siguranta cea mai putin frustrata trupa din unda'
Cosmeen
Junior Member

Mesajde Subsemnata` » Mar Sep 07, 2004 4:39 pm

Trupa VeritaSaga mi-a recomandat-o un prieten..mi-a zis sa-mi caut cateva melodii(Scrisoare de departe si Povesti triste),dupa ce am ascultat melodiile parca innebunisem..pur si simplu m-au atins acele melodii..acele versuri...a doua zi am cautat disperata albumul...ei bine..l-am gasit...si imi place..imi place extrem de mult..cred k aceasta trupa e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat anul asta..am trecut prin momente grele..si melodiile lor m-au ajutat foarte mult
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

Mesajde toXatoo » Sâm Sep 18, 2004 11:44 am

kred ca as posta pe threadul asta in continuu, cu parerile mele BUNE despre VeritaSaga !!!! IN sfarsit ceva nou si super in hh-ul romanesc. Jivago si Praetor au o lirica sentimentala care mi-a skimbat gusturile muzikale de cand am ascultat prima data Veritas ! E SUPER albumu Pct si de la capat. Pacat ca mai exista un album cu acelasi nume, incomparabil, deoarece stilurile sunt cu mult diferite !!
In piesa "sa nu crezi" o da in sentimente rau de tot !!
Nota 10 pt lirica si flow, nota 10 pt beaturile lu' Dribbler !!
Stie cineva daca exista inregistrari mai veki ale trupelor Gigantii sau Triada ??
Respekt VeritaSaga
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde rapbabe » Mie Ian 05, 2005 6:24 pm

eu era sa-mi tai venele pe 'sentiment inselator', dar am ascultat 'nu-mi pasa ' si mi-a trecut.lasand gluma(oare?)la o parte nu e piesa a lor care sa nu-mi placa.sper din tot sufletu sa aiba succes , sa faca bani din muzica pentru ca merita.
rapbabe
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Mie Ian 05, 2005 7:45 pm

rapbabe din pacate VeritaSaga nu mai au cum "sa aiba succes , sa faca bani din muzica" intrucat au luat decizia de a renunta la aces proiect. Lasa in urma totusi cele mai profunde creatii din hh-ul romanesc si o piesa de adio, al carei titlu spune totul despre muzica lor: VeritaSaga - Nu Se Asculta. Se Simte.

[quote]"Daca cineva mi-ar fi zis ca drumul VeritaSaga va fi acesta l-as fi considerat un nebun. Cred ca ceea ce vreau sa iti spun, tie vizitatorule, este ca meriti mai mult. Mai mult decat ai acum. Mult mai mult decat lacrimi si fum. Fiecare dintre noi are un drum. Un drum, un cer, un suflet, un inger, un ger prin care trecem toti, un ger care te invata ceea ce vrei, ceea ce poti, cum sa te porti in prezenta soarelui, a ploii, a noii zile. Daca ai probleme vreodata zi-le. Cineva asculta. Cineva vede. Cineva castiga. Cineva pierde. Asa e mereu. Ne-a fost greu sa ne luam la revedere. Ne-am promis ca ne vedem intr-o bataie de inima .Ne-am promis o mangaiere de fiecare data cand pierdem din vedere partile negative ale vietii. Stiu ca de tinut minte.... o sa ne tii. Acum vreau doar sa retii cu atentie ultimele sunete, ultimele tunete. Daca ti-e frica de un suflet ce se destainuie ascunde-te.â€Â
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mie Ian 12, 2005 4:27 pm

Dar, daca nu sunt prea indiscret, care este motivul acetei despartiri????
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde dribbler » Mar Apr 05, 2005 1:42 am

Motivul "despartirii" este asta: Praetor a plecat in Australia 4 good, din motive personale (familia lui s-a mutat acolo) si restul (66% din Veritasaga) nu prea ne putem opri. Dj Sonia nu este nicidecum un surogat ci doar "o entitate" care, credem noi, va aduce un suflu nou urmatorului album. Vb data viitoare.

Pace, drib
dribbler
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hip-Hop