mare lansare mare!

mare lansare mare!

Mesajde p.u.n.k.y » Vin Mar 25, 2005 5:28 pm

intrarea libera!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
p.u.n.k.y
Junior Member

Mesajde Dade » Mie Mar 30, 2005 6:53 pm

bai eu nu mai inteleg nimic. zale o sa fie pe 31 si in why not si in underworld? :) in fine...lamuriti-ma si pe mine chiar daca nu pot sa ajung.
Dade
Junior Member

Mesajde bogy » Mie Mar 30, 2005 7:06 pm

compilatia asta e mai mult rock sau hip hop. are cineva un tracklist?
bogy
Junior Member

Mesajde icspatrat » Joi Mar 31, 2005 7:30 am

Dade va fi si intr-o parte si in alta..doar ca in Underworld va fi mai mult solo Raku si cateva piese Zale ..si va dura cat un concert, iar dincolo va fi exclusiv Zale si vor fi putine piese dat fiind nr. de formatii care vor concerta
icspatrat
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Apr 01, 2005 2:42 pm

2 piese mai exact ...si a fost super mishto :)
tracklistul compilatiei :
- VARIOUS - Afront (The Under Project) RUL 2005
1. Ataca!
2. Ombladon – Daca pozele-ar vorbi
3. Zebre – Gondola
4. Cheloo – Sindromul Tourette cu Guess Who
5. Nociv – Taci;
6. CTC – Bucuresti
7. Bitza Feat. Adrian Despot – Punk4life (re-visited rmx)
8. Arssura – Nascuti pacatosi
9. Luna amara – Siplify my spider
10. Explicit - Beat in carciuma (interludiu)
11. Vita de vie – Ganduri
12. R.A.C.L.A. – Starea natiunii
13. OCS – Frica
14. Explicit Feat. Stoe Toxxic – Zone de interes (Muzica depravata)
15. Da Hood – Secretu’ din gradina
16. Sever – La revedere

La lansare au cantat cate 2 piese urmatorii : Explicit , Arssura , Da Hood , Zebre, Kgula , Nociv , RACLA , Zale,CTC, Anonim si Parazitii, Bitza . A fost mishto...cine a mai fost de pe aici ? :) Impresii ? :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde KOndamnatu » Vin Apr 01, 2005 5:28 pm

ai uitat de Turntable Science, care au facut un show de exceptie!
KOndamnatu
Junior Member

Mesajde bogy » Vin Apr 01, 2005 6:54 pm

prinde combinatia asta de hip hop si rock alternativ? nu ar fi mai indicate compilatii separate?
bogy
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Apr 01, 2005 9:57 pm

Corect...dar daca spuneam si despre asta..bagam si ce a zis Rimaru " un dj care nu merita sa-i pronunt numele" or something...urat urat ..si deja domnu nu are reputatie buna pe forumul asta si pe alte forumuri e deja un scandal legat de cuvintele lui deplasate!Anyway...foarte mishto Turntable Science :)
celalalt...cei din sala au reactionat in moduri diferite ...dar se pare ca prinde! Mie mi-au placut si trupele de rock...foarte mult...! in plus...Da Hood l-au avut pe Beavis pe scena la tobe..si au imbinat hip hopul cu rockul...si a iesit super bine !
i'm missing every part
Dia

Mesajde bogy » Sâm Apr 02, 2005 10:27 pm

eu nu cumpar compilatia tocmai din cauza hip-hopului din ea
bogy
Junior Member

Mesajde Maeditus » Dum Apr 03, 2005 1:58 pm

da, probabil pt ca sunt piese veki, bine-cunoscute, dar totusi, cand vine vorba d "Bucuresti" d la CTC cu K-Gula si NaighBAh, eu zic ca nu e nimic d reprosat
Maeditus
Junior Member

Mesajde hardbeat » Lun Apr 04, 2005 5:54 pm

celalalt scrie:prinde combinatia asta de hip hop si rock alternativ? nu ar fi mai indicate compilatii separate?

se vede treaba ca nu ti-au trecut prin casetofon/cd-player compilatii ca "Judgement Night" sau "The Crow: City of Angels"(pe ultima apar chiar mai multe stiluri printre care si alternative sau hip-hop). Asculta-le macar pe astea doua(ca mai sunt si altele da' nu-mi vin acuma pe limba) si ai sa-ti dai raspunsul singur.
si ca sa fiu ontopic(c-altfel imi sterge Dia mesajul:D ): pare o compilatie interesanta, o sa mi-o iau si io, cu toate ca nu prea agreez alternativu' romanesc.
hardbeat
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Apr 04, 2005 6:29 pm

se vede treaba ca "se vede treaba" e un tic verbal la tine ...:hehe: multumesc pentru exemplele de compilatii pe care o sa incerc sa le pun cat mai curand in cd-player (stiu ca nu erau pt mine...dar abia astept sa le ascult ;) )
Dia nu sterge mesaje decat pe un forum anume...asa ca stai linistit..aici esti in siguranta totala ( nu stiu pana cand...dar poti sa testezi limitele) !
Compilatia chiar este interesanta...desi in mare parte piesele sunt cunoscute ...iar alternativu romanesc suna bine ( Zebre Nociv Luna Amara...mie mi-au placut ) ! Astept sa o asculti si sa imi spui ce parere ai !
Referitor la ce ai scris acum pe un alt thread pe care nu aveai voie sa postezi comentarii pentru ca erau doar poze : nu duceam nici o lipsa...localul este unu de cartier si in realitate nu arata asa urat cum iti pare tie ( depinde cu ce localuri super luxoase ai fost obisnuit ) ...in plus conteaza ca ne-am simtit foarte bine..si nu ca arata locul ciudat ;)
i'm missing every part
Dia

Mesajde BombTheBass » Mar Apr 05, 2005 12:07 am

uuh, i'm banned! imi vine sa plang de nervi. ce ma fac io de-acuma fara dia?
scuza-mi "ticul" (ce sa faci, mai greseste si muncitorii).
Luna Amara sunt ok, Nociv n-am ascultat, Zebre erau slabi acu vreo juma de an, dar poate au mai progresat intre timp. revin dupa ce-ascult compilatia(daca ma mai lasa bodyguarzii)
BombTheBass
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Apr 05, 2005 12:17 am

Imi pare rau pentru ban...e pentru 7 zile...atat..si l-ai luat pentru postul de la poze...ti-am zis ca nu aveai voie sa scrii acolo :)
Nu trebuie sa te scuzi pt tic...nu era un reprosh !
Luna Amara sunt int-adevar ok...Nociv mi s-au parut la fel...iar Zebre ascult de putina vreme..nu stiam de ei...nu stiu cum erau inainte...solista e tipa care a fost la Nitro..Raluca..si se descurca bine...mi-a placut! :) Asculta! Daca nu o sa poti sa scrii parerea pe forum...da-mi un PM...sunt curioasa daca o sa-ti placa! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde bogy » Mar Apr 05, 2005 3:24 pm

gondola imi place mult, dar tot nu cumpar compilatia :p
bogy
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop