Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Nu ma mai periati atata ca mai torn cateva mii de caractere in ton... si zau daca e de bine!
Oricum multam weet-weet si piskeshu!
Oricum multam weet-weet si piskeshu!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
bre m-ati facut sa deschid pt prima data jurnalul fetei, gigea, da' am o senzatzie de deja vu ... nush de unde, poate ce m-am uitat recent pe pagini religioase ...
http://www.fatheralexander.org/booklets/spanish/orthodox_psychotherapy_d_avdeev_s.htm
:con:
http://www.fatheralexander.org/booklets/spanish/orthodox_psychotherapy_d_avdeev_s.htm
:con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Necko...scrii frumos...dar de 2 ani povestesti numai despre excursia in Spania. Eu m-am plictisit....de Spania, Spania, Spania. Mai baga si tu ceva de pe la Severin...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai cind termin excursia. nu pot sa o las asa neterminata. si nu-i musai sa citesti. te anunt io cind termin. poate la anu, cine stie cind
merci weet-weet
e o idee buna !

merci weet-weet

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sigur. 5 ani pe urma are ce sa povesteasca 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
moshule, sa zici mersi ca scriu doar de-un an ! ca daca mi-as fi pus mintea sa nu omit amanute si multe din parerile si impresiile personale, nu stiu daca as fi trecut acum de Barcelona !
si totusi... care-i problema? pune-ma pe ignore si se rezolva
!
si totusi... care-i problema? pune-ma pe ignore si se rezolva

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
pai esti pe ignore...dar imi mai povesteste k@tzy despre ce scrii *p
-
Oribilul Mosh scrie:Necko...scrii frumos...dar de 2 ani povestesti numai despre excursia in Spania. Eu m-am plictisit....de Spania, Spania, Spania. Mai baga si tu ceva de pe la Severin...
Lasa, lasa, stim noi ca esti gelos pe succesul pe care il are jurnalul ei, si pe care l-a avut in Spania

pe mine m-a convins Necko, cand o sa ma fac mare, o sa merg in Spania

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Imi pare rau ca recunosc,dar imi place jurnalul lui monk, mai ales partea cu pozele si intamplarile lui. Primeste - pt. injuraturi la fiecare fraza zice ceva nebun,dar il felicit.
k@tzy, OM(cand spune clar ce si cum face), gabuba, Titina, scriu jurnale placute ochiului.
k@tzy, OM(cand spune clar ce si cum face), gabuba, Titina, scriu jurnale placute ochiului.
- Crist1na
- Junior Member
Multumesc sange. Este o onoare pentru mine sa fiu mentionat alaturi de maestrii mei..gabuba si Titina 

-
putin gabuba? patetismu` rascoace iar renasterea lui phoenixiana e geniala
importanta monstrilor ce-au loat nascare-i prea mare.... den mari pacate pen` noi toti
importanta monstrilor ce-au loat nascare-i prea mare.... den mari pacate pen` noi toti
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Necko, deci de, vreau in Spania. pana acum am o promisiune ca voi fi dus in Barca, acu vreau si Madridul:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale