Care e serialul vostru preferat?
Fawlty Towers, 10/10
cu John Cleese
Foarte englez shi foarte amuzant. Atata doar ca fiind englez nu are foarte multe episoade. Mai precis 12.
[two guests are speaking to Basil in German]
Basil Fawlty: Oh, German. I'm sorry, I thought there was something wrong with you.
Basil Fawlty: You'll have to forgive him. He's from Barcelona.
O'Reilly: The problem with you, Mr. Fawlty, is that you worry too much. You keep it up like this, you'll have a stroke before fifty. Stone dead you'll be.
Basil Fawlty: Suits me.
O'Reilly: Oh. That's a dreadful thing to say.
Basil Fawlty: Not at all. Get a bit of peace.
O'Reilly: Don't be so morbid. The Good Lord made the world so that we could all enjoy ourselves.
Basil Fawlty: Look, my wife enjoys herself. I worry.
O'Reilly: Well, let me tell you, if the Lord had meant us to worry, He would have given us things to worry about.
Basil Fawlty: HE HAS. MY WIFE. She will be back here in four hours and she can kill a man at ten paces with one blow of her tongue. How am I supposed not to worry?
O'Reilly: Just remember, Mr. Fawlty, there's always somebody worse off than yourself.
Basil Fawlty: Is there? Well I'd like to meet him. I could do with a laugh.
O'Reilly: You'll have to worry for the both of us. I tell you, if the Good Lord...
Basil Fawlty: - -is mentioned ONCE more, I shall move you closer to Him.
cu John Cleese
Foarte englez shi foarte amuzant. Atata doar ca fiind englez nu are foarte multe episoade. Mai precis 12.
[two guests are speaking to Basil in German]
Basil Fawlty: Oh, German. I'm sorry, I thought there was something wrong with you.
Basil Fawlty: You'll have to forgive him. He's from Barcelona.
O'Reilly: The problem with you, Mr. Fawlty, is that you worry too much. You keep it up like this, you'll have a stroke before fifty. Stone dead you'll be.
Basil Fawlty: Suits me.
O'Reilly: Oh. That's a dreadful thing to say.
Basil Fawlty: Not at all. Get a bit of peace.
O'Reilly: Don't be so morbid. The Good Lord made the world so that we could all enjoy ourselves.
Basil Fawlty: Look, my wife enjoys herself. I worry.
O'Reilly: Well, let me tell you, if the Lord had meant us to worry, He would have given us things to worry about.
Basil Fawlty: HE HAS. MY WIFE. She will be back here in four hours and she can kill a man at ten paces with one blow of her tongue. How am I supposed not to worry?
O'Reilly: Just remember, Mr. Fawlty, there's always somebody worse off than yourself.
Basil Fawlty: Is there? Well I'd like to meet him. I could do with a laugh.
O'Reilly: You'll have to worry for the both of us. I tell you, if the Good Lord...
Basil Fawlty: - -is mentioned ONCE more, I shall move you closer to Him.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
john cleese din monty python? pe unde se poate gasi/vedea asa ceva?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
acelashi john cleese din double Ou7. shi e pe net. tre sa fie shi pe dc plusplus. daca gaseshti sa urmareshti ala cu "za germans".
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Salut fanii din Romania :bye:
Mie imi place serialele Stargate SG-1 si Stargate: Atlantis
*
* Siteul meu este http://www.poartastelara.ro
* Forumul meu este http://www.poartastelara.ro
*
Dupa cum vedeti eu sunt un fan inrait al serialelor Stargate SG-1 si Stargate: Atlantis.
PS: Invit fanii Stargate la site-ul/forum-ul meu
Nota: Acest mesaj nu este SPAM
Mie imi place serialele Stargate SG-1 si Stargate: Atlantis
*
* Siteul meu este http://www.poartastelara.ro
* Forumul meu este http://www.poartastelara.ro
*
Dupa cum vedeti eu sunt un fan inrait al serialelor Stargate SG-1 si Stargate: Atlantis.
PS: Invit fanii Stargate la site-ul/forum-ul meu

Nota: Acest mesaj nu este SPAM

-
Good Thor - Junior Member
Ma bucur ca iti place serialele....
Fawlty towers l`am vazut si am murit de ras, era pe tvr2 intr`o perioada si a fost de curand si pe bbc prime. Blackadder tot pe bbc si Keeping Up Appearances. Au seriale bune..... dar tot mi`e dor de Seinfeld.
Fawlty towers l`am vazut si am murit de ras, era pe tvr2 intr`o perioada si a fost de curand si pe bbc prime. Blackadder tot pe bbc si Keeping Up Appearances. Au seriale bune..... dar tot mi`e dor de Seinfeld.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Eu urmaresc de fiecare data cand prind ocazia Rex Hunt, aventuri la pescuit.
Mai ales pentru cele cateva minute de arta culinara. Pe tipul care gateste il consider cel mai profi bucatar dintre cati am vazut pe toate emisiunile culinare.
Serialele asazise comice le urmaresc cate 2,3 pe secunda(atata timp imi ia sa butonez telecomanda sa schimb canalele).Pentru o poanta sau doua mai adevarate iti baga pe gat tot felul de comentarii penibile(parerea mea) care impun intr-un fel privitorului ce-i de ras si ce nu. Prefer seriale SF de gen Startrek, Star gate, Highlander, Zona crepusculara, La limita imposibilului etc.
Mi-a placut de altfel si Nikita. Si serialele politiste mai le urmaream cand aveam timp. Acuma e criza.

Mai ales pentru cele cateva minute de arta culinara. Pe tipul care gateste il consider cel mai profi bucatar dintre cati am vazut pe toate emisiunile culinare.
Serialele asazise comice le urmaresc cate 2,3 pe secunda(atata timp imi ia sa butonez telecomanda sa schimb canalele).Pentru o poanta sau doua mai adevarate iti baga pe gat tot felul de comentarii penibile(parerea mea) care impun intr-un fel privitorului ce-i de ras si ce nu. Prefer seriale SF de gen Startrek, Star gate, Highlander, Zona crepusculara, La limita imposibilului etc.
Mi-a placut de altfel si Nikita. Si serialele politiste mai le urmaream cand aveam timp. Acuma e criza.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
adaugare subtitrare la dvd
http://www.dvdromania.org/
http://www.dvdromania.org/
- amelia35
- Junior Member
Ingeri In America e serialul meu preferat.il urmaream pe HBO.Pacat sa s-a terminat.foarte reusit.sa nu mai spun ca a jucat si Al Pacino in el.mi-a placut foarte mult!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Care este serialul vostru preferat ?
Am avut mereu, in ultimii ani, serialul preferat pe care-l asteptam cu nerabdare. Mi-au placut mult La limita imposibilului, Zona crepusculara, Highlander, Mutant X, Vanatoarea comorilor, dar si Dosarele X si Star Trek (The next generation). Am citit ca va apare pe micul ecran Dosarele X-2, imi surade ideea.
- miana_75
- Junior Member
Cu toate ca a trecut ceva vreme de ultimul tau mesaj, iti spun: Buna Ayumi, imi pare bine ca te intalnesc si pe acest forum, te-am cunoscut pe Acasa ro forum. Dar pe acest forum situatia este alta si tot alta este si calitatea utilizatorilor. De aceea, prefer Fanclub forum. Aici opiniile personale sunt exprimate frumos, nu exista animozitati, iti poti exprima fara teama parerea.
Si mie imi place "Numai iubirea" si o urmaresc cu placere si cu speranta ca actiunea va deveni mai vie, iar cuplul Ana-Dan va invata sa pretuiasca iubirea lor si va lupte s-o pastreze. Acum sunt intr-un mare impas, dar cred ca vor reusi ! Mi-ar place ca sfarsitul serialului sa fie frumos, dupa toate intamplarile nefericite prin care au trecut eroii nostri, dar cam asa este viata, iar unele scene sunt destul de realiste. Pupici, Miana.
Cat despre serialele preferate, am mai scris, le prefer pe cele SF, mai putin comediile. Dar, din pacate, nu am reusit sa cumpar cd-uri cu nici unul din preferatele mele, dar nu disper. Nu stiu daca vor mai fi reluari, unele au fost acum 4-5 ani, dar tot nu le-am uitat.
Si mie imi place "Numai iubirea" si o urmaresc cu placere si cu speranta ca actiunea va deveni mai vie, iar cuplul Ana-Dan va invata sa pretuiasca iubirea lor si va lupte s-o pastreze. Acum sunt intr-un mare impas, dar cred ca vor reusi ! Mi-ar place ca sfarsitul serialului sa fie frumos, dupa toate intamplarile nefericite prin care au trecut eroii nostri, dar cam asa este viata, iar unele scene sunt destul de realiste. Pupici, Miana.
Cat despre serialele preferate, am mai scris, le prefer pe cele SF, mai putin comediile. Dar, din pacate, nu am reusit sa cumpar cd-uri cu nici unul din preferatele mele, dar nu disper. Nu stiu daca vor mai fi reluari, unele au fost acum 4-5 ani, dar tot nu le-am uitat.
- miana_75
- Junior Member
are cineva de pe aici primele doua sezoane Seinfeld pe dvd sau dvdrip ? io am gasit doar varianta dvd pe torrente, in total 4 dvd'uri, da' pana le dau jos imi creshte barba alba 

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Seriale preferate?
hmmmm... sa vedem:
Seinfeld,Bundy(Married With Children),That '70s Show,Ally McBeal,Everybody Loves Raymond(parca asa-i zice),M*A*S*H,WNYX News Radio...
Si mai erau unele,le dadea ProTV-ul in weekend la 13.00 acum cativa ani(ce vremuri....cand dadea ProTV-ul comedii misto);
A-team,Insula Dorintelor,McGuyver,(pe-asta il vedeam cand eram mic pe ItaliaUno apoi le-am vazut pe Tele7abc dar parca nu mai era la fel...)
hmmmm... sa vedem:
Seinfeld,Bundy(Married With Children),That '70s Show,Ally McBeal,Everybody Loves Raymond(parca asa-i zice),M*A*S*H,WNYX News Radio...
Si mai erau unele,le dadea ProTV-ul in weekend la 13.00 acum cativa ani(ce vremuri....cand dadea ProTV-ul comedii misto);
A-team,Insula Dorintelor,McGuyver,(pe-asta il vedeam cand eram mic pe ItaliaUno apoi le-am vazut pe Tele7abc dar parca nu mai era la fel...)
fuck the fucking fuckers
-
danecu - Junior Member
despre noi si despre ei
Daca rezist un episod intreg fara sa adorm, fara sa schimb postul, incerc si a doua oara. Mash, The Bundies, Sex'n the City, Third Rock from the Sun, chiar si Seinfeld, pe alocuri, ma implicau direct, radeam cu ei de absurditatea vietii mele. Cate seriale ne pot privi pe toti? Cand incepe sa se-ntinda ca chewingum for the eyes, trec pe stiri ori pe Discovery. E ceva perfid - ca toate alea subliminale - in ideea de a-i asimila pe protagonisti cu some crazy personal friends of ours.
-
sol - Junior Member
Nu prea am timp pentru programe tv, iar daca am timp liber prefer sa vad un film bun, daca nu la tv, macar pe cd/dvd. Prefer serialele SF sau aventuri. In ultimul timp mi-au placut Vanatorii de comori, O lume disparuta, care inca se mai difuzeaza, pe AXN. Acum urmaresc sambata si duminica dimineata, de la ora 8,00, "Adventure Inc.". In general nu prea imi plac serialele de comedie.
- miana_75
- Junior Member
Dragul de Ray, Renegatul, Ele spioneaza ! si ar mai fi...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Trailer Park Boys. E un serial canadian delirant, cel mai bun pe care l-am vazut in ultima perioada, un fel de South Park cu actori. Il gasiti la aceasta adresa http://www2.digitaldistractions.org:8080/torrents.php/torrents.php?showid=tpb
Chiar merita incercat
Chiar merita incercat
- el MaLeFiCo
- Junior Member
Ma lasi cu "Everybody loves Raymond"??? Vechi si ajunge cu sezoanele la XX, in care bineinteles nu se intampla nimic. Toata lumea numai la TV se uita la seriale???
Seriale beton? Si nu TV, ci HDTV? "24", "Lost", "Battlestar Galactica", "Blind Justice", "Hustle", "Kevin Hill", "Revelations", "The 4400" si bineinteles "Tilt". HDTV/DVD rips.
Oh "Alias", "Numb3rs", "Joey"...
Seriale beton? Si nu TV, ci HDTV? "24", "Lost", "Battlestar Galactica", "Blind Justice", "Hustle", "Kevin Hill", "Revelations", "The 4400" si bineinteles "Tilt". HDTV/DVD rips.
Oh "Alias", "Numb3rs", "Joey"...
- Herr 9mm
- Junior Member