Unde Am Pus Lecitina?
95 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
inghetata impachetata ca untul era de doo mode si una se numea "casata" si cealalta "parfeit" (nu stiu daca am scris corect) si cele mai bune astfel de inghetate se mincau chiar la cofetaria "Casata" care era in Romana, exact pe locul unde e acum KFC. nu mai e cofetaria respectiva pentru ca a cazut la cutremulul din ' 77 

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
penarul de lemn cu numaratoare in care spartul stiloului era la ordinea zilei.
trusa de compase chinezeasca care devenea si ea penar
tabloul ceausescu intr-o ureche din fiecare clasa
ceasul electronic cu cronometru si 7 melodii
trusa de compase chinezeasca care devenea si ea penar
tabloul ceausescu intr-o ureche din fiecare clasa
ceasul electronic cu cronometru si 7 melodii
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
ciocolata cipiripi de la sarbi, drumul cu trenul Timisoara-Jimbolia cand mergeam sa o asteptam pe matusa din Serbia.
cozonac si prajituri mancate in tren...
cozonac si prajituri mancate in tren...
-
Daimon - Mesaje: 5074
hehehe
Ca tot am ajuns si eu pe thredul asta
Cu Pifurile si Rahanurile si cu ajutorul unui prieten mai mare ca mine care stia ceva franceza am apucat si eu sa ma lipesc de limba asta ciudata:D.
Avea prietenu cateva pifuri si rahanuri de cand lumea(dintre primele aparute) care se tocisera de tot de atata frunzarit. Ce invidiosi ne uitam la jucariile din poze pe care altii mai norocosi(din franta) le-au primit.
Intr-o zi, surpriza mare, gasesc pe masa acasa un Pif nou de nout, sigilat si cu jucaria in el. Nu stiu in ce fel dar imi facuse taicameu abonament. Am devenit boierul cartierului cautat de toti amicii amatori de Pif.
Toti asteptam cu nerabdare sa aflam ce a mai facut cutare sau cutare erou. Ca sa nu mai zic de jucarioare......
Am avut odata ca gadget un disc zburator, ceva mai mare de o schioapa diametrul. Vreo 2 ani de zile a fost singura preocupare din timpul pauzelor la scoala. Ce mai concursuri de maestrie faceam cu discul ala. Desi era descentrat(tragea intr-o parte) reuseam niste aruncari bestiale.
Cand am intrat la liceu am incercat si pe acolo sa ne jucam, dar ghinionul a facut ca discul sa zboare spre o usa exact in secunda cand una din zgripturoaicele de profesoare a iesit pe usa.
Lovitura a fost perfecta: tocma in frunte.
Ce a urmat va puteti imagina..... :u
Oricum din vremurile alea frisbee a ramas sportul preferat la iesiri la iarba verde.
Ca tot am ajuns si eu pe thredul asta
Cu Pifurile si Rahanurile si cu ajutorul unui prieten mai mare ca mine care stia ceva franceza am apucat si eu sa ma lipesc de limba asta ciudata:D.
Avea prietenu cateva pifuri si rahanuri de cand lumea(dintre primele aparute) care se tocisera de tot de atata frunzarit. Ce invidiosi ne uitam la jucariile din poze pe care altii mai norocosi(din franta) le-au primit.
Intr-o zi, surpriza mare, gasesc pe masa acasa un Pif nou de nout, sigilat si cu jucaria in el. Nu stiu in ce fel dar imi facuse taicameu abonament. Am devenit boierul cartierului cautat de toti amicii amatori de Pif.
Toti asteptam cu nerabdare sa aflam ce a mai facut cutare sau cutare erou. Ca sa nu mai zic de jucarioare......
Am avut odata ca gadget un disc zburator, ceva mai mare de o schioapa diametrul. Vreo 2 ani de zile a fost singura preocupare din timpul pauzelor la scoala. Ce mai concursuri de maestrie faceam cu discul ala. Desi era descentrat(tragea intr-o parte) reuseam niste aruncari bestiale.
Cand am intrat la liceu am incercat si pe acolo sa ne jucam, dar ghinionul a facut ca discul sa zboare spre o usa exact in secunda cand una din zgripturoaicele de profesoare a iesit pe usa.
Lovitura a fost perfecta: tocma in frunte.

Oricum din vremurile alea frisbee a ramas sportul preferat la iesiri la iarba verde.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
95 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4