Si totusi...

ce-a fost pe Muzici o data

Si totusi...

Mesajde FrozeN » Mie Apr 10, 2002 8:37 am

Ma voi opri la un accesoriu destul de comun de ceva timp si anume lantul. La inceput era purtat de biscuiti (fani Limp Bizkit, Linkin Park si alte porcarii de genul asta). Apoi, am constatat ca e purtat si de fanii Prodigy (care au mai ramas), pentru ca mai recent sa-l vad pe Ville Valo (vocalul de la H.I.M.) purtand asa ceva in ultimul videoclip al trupei, ,,Heartache every moment" care face parte de pe albumul ,,Deep shadows and brilliant highlights".
Totusi ce simbolizeaza lantul si de cine ar trebui totusi purtat?
FrozeN
Junior Member

HIM

Mesajde DEATHANGEL » Joi Apr 11, 2002 5:44 pm

Eu as intreba altfel: ce parere aveti despre HIM? ... nu de alta, dar ca sa dam si de lant...
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Re: HIM

Mesajde Aliosha » Joi Apr 11, 2002 6:46 pm

Initial trimis de DEATHANGEL
Eu as intreba altfel: ce parere aveti despre HIM? ... nu de alta, dar ca sa dam si de lant...

Proasta. Stiu ca aici ar trebui sa vin cu niste argumente. Pana le aduc luati-o ca o simpla parere ce tine de gustul personal.

Lantul??? Multi il au doar ca sa agate de el la capat un portofel ca arata mai cool.
Nu simbolizeaza nimic in mod special.

Daca tot veni vorba de moda si accesorii:
nimic nu mi se pare mai penibil decat stilul goth.
Cizme - copita de vampir, cape. La unele fete care nu exagereaza cu machiajul si imbracamintea le poate da o tenta de sexy - freak dar cazurile sunt foarte rare.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde aphextwinz » Joi Apr 11, 2002 6:53 pm

totushi gothu e un stil
ca shi punku ;)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Apr 11, 2002 7:29 pm

Zice-se ca lantul reprezinta in subconstient dorinta sexuala reprimata (Freud&disciples) sau imposibil de satisfacut. Observi ca in cele mai multe videoclipuri il vezi pe ala cu lanturile pe el dupa care la sfarsit se "elibereaza" de ele, intr-o rafala orgasmanta de sunete care mai de care mai stridente, dupe care urmeaza un fel de "ta na na no niaaauuuu.". Pare mie ca Freud asta nu era el prost degeaba.
dinu
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 11, 2002 8:34 pm

Eu am un lant la capatul caruia e agatata o cheie pe care inainte o pierdeam constant si a trebuit sa fac 'jdemii de copii dupa ea. Lantul ala il pun la pantaloni de toate felurile, dar cateodata il port si pentru ca imi da o senzatie rebelica, sa sperii lumea? nu, pur si simplu imi place cum atarna.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Apr 11, 2002 9:39 pm

Da mah, da' tu nu faci videoclip pe chestia asta. Ca altfel...
dinu
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 11, 2002 9:57 pm

pai nici haine sclipicioase nu au oamenii cu lanturi in clip-uri, lumea apare pe acolo imbracata in haine de zi cu zi.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Apr 12, 2002 6:59 am

Aliosha vehement? wow!

Mah pe la 14 ani umblam shi io in targ dupe lanturi de aluminiu sa le atarn la geaca impodobita cu stele de apevist, c-asha e-n tenis, da ni le confisca melitzia. Simbolizeaza pe draq, chestie de moment ca si manusile cu tzinte pe care le purtam pe-atunci si ne tineam de bara tramvaiului ca sa se minuneze babele de noi. Daca ma gandesc bine cele mai multe lanturi am vazut la negroteii hiphopishti asha ca....

Aphex, ce draq ai vrut mah sa zici, ce, daca-i un stil e musai sa-l accepti? No shit, asculta nishte disco mah, ca e stil si e si vechi acum si poate face bine.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Vizitator » Vin Apr 12, 2002 7:11 am

me pierzator constant de chei de la casa > instalat lant > nu mai pierdut chei > devenit ordonat intre timp > renuntat la lant

btw, cine vrea unul ca inca il mai am pe al meu ?
Vizitator

IO...

Mesajde GIO » Vin Apr 12, 2002 1:39 pm

Io vreau lant...
GIO

Mesajde alina » Vin Apr 12, 2002 11:21 pm

Initial trimis de vali
devenit ordonat intre timp

cu ai reusit?!reteta please

si io port un lant dar nu la vedere ca sa nu se minuneze babele .il port tot din motiv de chei da nu ca le pierd motivul e ca am prostu obicei sa le uit acas si dupa aia e cam trist in lume ca pan la 4 cand vine cineva acas frec menta in fata usii!recordu de asteptat la usa e de 6 ore sper sa nu-l bat!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde FrozeN » Dum Apr 14, 2002 12:57 pm

Initial trimis de DANA
Daca ma gandesc bine cele mai multe lanturi am vazut la negroteii hiphopishti asha ca....

DANA, eu ma refeream la lanturile purtate la pantaloni, nu la cele purtate de hip-hoperi la gat la care mai lipseste talanga si ar arata precum vacile ce vin de la pascut.
FrozeN
Junior Member

sunt rau?

Mesajde curly » Dum Apr 14, 2002 8:11 pm

Initial trimis de Zgubilici
Eu am un lant la capatul caruia e agatata o cheie pe care inainte o pierdeam constant si a trebuit sa fac 'jdemii de copii dupa ea. Lantul ala il pun la pantaloni de toate felurile, dar cateodata il port si pentru ca imi da o senzatie rebelica, sa sperii lumea? nu, pur si simplu imi place cum atarna.

...sau porti lantul fiindca are unul si despot! :sal:
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Apr 15, 2002 10:50 am

Toti uitati de lanturile purtate pe post de curea, si care la nevoie pot fi puse pe diferite spinari ostile.

Aveam un dement de tovaras demult, prin zona adolescentei :D , pe la 15 ani, Satan ii zicea, care se incingea la pantaloni cu un lant din asta mesereash (da' nu ca i-ar fi cazut pantalonii), si in caz de Doamne-fereste il scotea si-l folosea de urgenta. Io personal am asistat la o singura utilizare, cind ne incoltisera niste ciini :D (Cu bucata mea de piine/Am rupt dintii unui ciine!) Si asta nu purta lantul ostentativ, ca sa fie vazut, sau mai stiu io ce.
Rolf
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Lun Apr 15, 2002 11:08 am

Initial trimis de DANA

Aphex, ce draq ai vrut mah sa zici

tanti mod, propozitzia era simpla shi nu facea referiri la acceptarea unui stil, ci doar la existentza unor stiluri care frapeaza privitorul
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Apr 15, 2002 2:59 pm

Initial trimis de aphextwinz

tanti mod, propozitzia era simpla shi nu facea referiri la acceptarea unui stil, ci doar la existentza unor stiluri care frapeaza privitorul

frapeaza numai privitorul neavizat si needucat in acel domeniu, nene... asha cum eu zic: cerebelul matale se plimba, dumneata zici: ntz, nu se mishca
asha ca lasa café frape-ul si fii nitzel mai coerent. Am intzeles ce-ai vrut sa zici da unii mai mici shi mai noi nu-s invatzatzi cu limbajul matale.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la De pe muzica