)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
adica... e doi, si mircea si geta????????????????????Bun venit celui mai nou membru, Geta-Mircea
-

Daimon - Mesaje: 5074
blu pisic iar te'au adus acasa aia doi??
vez ca antipatica unbla sa dea cu jula prin mezonu' tau..mi'a spus mie..asha ca in tinp ce sburatoru'tz spune povesht fii cu ochii'n paishpe..
giasmino, las bre ca se gaseshte cin sa te fure shi pe tine..
vez ca antipatica unbla sa dea cu jula prin mezonu' tau..mi'a spus mie..asha ca in tinp ce sburatoru'tz spune povesht fii cu ochii'n paishpe..
giasmino, las bre ca se gaseshte cin sa te fure shi pe tine..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Pfiuuuu thu tinere hova! bine ca ai aparut cu al tau avatar care ma va ajuta sa adorm mai repede.
Intre timp m-am razgandit, nu ma mai duc la Jasmine ca e imbracata sexy, ceea ce e total neadecvat bucatariei unde vroiam sa o invatz sa faca cartofi prajiti cu salata :p
Intre timp m-am razgandit, nu ma mai duc la Jasmine ca e imbracata sexy, ceea ce e total neadecvat bucatariei unde vroiam sa o invatz sa faca cartofi prajiti cu salata :p

-

Love2Fly - Junior Member
hovo,daca il gasesti sa mi-l trimiti prin posta ..
copilu.. nu-mi spune ca n-ai scoala..e deja prea mult pt mine.. si cu sburatoru ..si fara scoala.. da,deci pot sa ma culc si sa nu ma mai trezesc.. ma roade pisma..
edit dupa ce am vazut postul sburatorului ..
dupa ce ca ma roade pizma .. ma seaca si la pipota ..
copilu.. nu-mi spune ca n-ai scoala..e deja prea mult pt mine.. si cu sburatoru ..si fara scoala.. da,deci pot sa ma culc si sa nu ma mai trezesc.. ma roade pisma..
edit dupa ce am vazut postul sburatorului ..
dupa ce ca ma roade pizma .. ma seaca si la pipota ..
quod me nutrit me destruit
-

Jasmine - Junior Member
bre, decat sa'nvetz o fumee care sh'a luat chilotz de la victoriazsicrit sa faca crumperi prajitzi mai bine te'apuci sa spargi nuci cu pewla pentru cozonacu' de pashti..asha eshti shi tu mai cashtigat, plus ca munca ta va avea shi'o finalitate
giasmino, daca te ruade pizma atuncea nu'i bine sa'tz trimit baetz bre..mai bine shezi mata tranchila pana se potoleshte mancarimea sh'apoi vez cu baetzii aia..ca ajtea are obiceiu sa puna paie pe foc shi o sa arzi in flacari pana dimineatza
giasmino, daca te ruade pizma atuncea nu'i bine sa'tz trimit baetz bre..mai bine shezi mata tranchila pana se potoleshte mancarimea sh'apoi vez cu baetzii aia..ca ajtea are obiceiu sa puna paie pe foc shi o sa arzi in flacari pana dimineatza

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
bre eu ma culc.. va pupitzulic dulciulutzic pe boticutzic !
hovule.. nimeni nu s-a plans pan-acum , sunt o deosebita ! ard in flacari la fel ca anna lesko,prietena mea.. care btw,va saluta.. e langa mine in pat!
pup! :p
hovule.. nimeni nu s-a plans pan-acum , sunt o deosebita ! ard in flacari la fel ca anna lesko,prietena mea.. care btw,va saluta.. e langa mine in pat!
pup! :p
quod me nutrit me destruit
-

Jasmine - Junior Member