Am intrat in Europa

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

Am intrat in Europa

Mesajde Opa-Opa » Mie Apr 06, 2005 6:32 am

si asta e cel mai bun exemplu ca europenii ne constientizeaza prezenta:

DJ Syto: «Ma cac pe imputitii aia de romani, pe rasa lor, pe mortii lor si pe toata tara lor»!

De cateva luni, in discotecile si cluburile spaniole se poate asculta o melodie cu grave conotatii xenofobe si rasiste. Este vorba despre cantecul "Me cago en esos putos rumanos", in traducere libera "Ma cac pe imputitii aia de romani". In alt vers se spune: «Ma cac pe rasa lor, pe mortii lor si pe toata tara lor»!

Sursa: revistapresei.ro

Multumesc fratilor romani care l-au ajutat sa compuna aceste versuri. Demult imi doream sa se cace cineva pe arborele meu genealogic.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde [stryder] » Mie Apr 06, 2005 6:56 am

tare mi-as dori ca dj laba (sau cum mm ii zice) sa vina in .ro in concert...cred ca ar ajunge inapoi in Spania intr-un sac de plastic, asta in cel mai bun caz.
[stryder]

Mesajde luminoux » Mie Apr 06, 2005 12:29 pm

minte cat o avut ala... da cata minte o avut si cenzorii lor...
si melodia aia ii cam trista... chiar te-apuca cacarea cand o auzi
f trist :(
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
luminoux
Junior Member

Mesajde FaXiU » Mie Apr 06, 2005 4:33 pm

domu' pilif nu te lua de cenzori. aia are treaba lor. daca intr-adevar ezipsta o astfel de melodie, atunci sigur e facuta de vrun ozon autohton 1/2. nu vad capabil un micobist fanatik de asa ceva. nu ar sti sa srie. vezi vanghele sau matango.
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Mesajde eXtazy » Joi Apr 07, 2005 9:56 am

Oricum, a fost dat in judecata de catre asociatia anti rasista din spania si de catre asociatia romanilor din spania si o sa plateasca cu varf si indesat. Si nu e de cateva luni, e de cateva zile.
eXtazy

Mesajde FaXiU » Joi Apr 07, 2005 3:03 pm

imi place ca latinul se caca pe rasa noastra...mai e si incult pe deasupra.
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Mesajde luminoux » Joi Apr 07, 2005 6:05 pm

ce ba, tu nu te-ai cacat niciodata pe tine ? :D
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
luminoux
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Joi Apr 07, 2005 8:23 pm

hmm... in punctul de vedere al romanului ma simt ofensat

din punctul de vedere al omului care s-a trezit cu cateva zeci de imigranti in comuna si a constatat ca incep sa-i dispara gainile si ceapa din gradina... ii dau dreptate.

generalizarea si referirea la "rasa" l-a stricat. probabil ca habar n-are ca nu toti tiganii sunt ciorditori, nu toti ungurii sunt iredentisti nici toti bascii nu sunt separatisti.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde [stryder] » Joi Apr 07, 2005 8:36 pm

ok ok dar eu tot i-as trage un par peste ochi
[stryder]

Mesajde Opa-Opa » Joi Apr 07, 2005 9:23 pm

aa.. bineinteles
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde Hawkeye » Joi Apr 07, 2005 11:07 pm

da-l mm de ratat ca daca vine la noi il facem carne de mici shi-l mancam bucatzi cu bucatzica dansand pe melodia lu loredana cu lele
If u wana dance?
Dance by my beat
Hawkeye
Junior Member

Mesajde FaXiU » Vin Apr 08, 2005 1:35 pm

citeste ce a scris opa. apoi taci. sper...
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Mesajde Hawkeye » Vin Apr 08, 2005 2:12 pm

da mah ca faza ca sa trezit cu niste oameni de-o data in tzara e adevarat, dar scuzama de chinezi, vietnamezi shi japonezi sunt shi la noi cu tonele am vreo 20 familii prin juru blocului
If u wana dance?
Dance by my beat
Hawkeye
Junior Member

Mesajde eXtazy » Dum Apr 10, 2005 8:31 pm

DJ Syto a fost arestat alaltaieri... deci se poate.
eXtazy

Mesajde Opa-Opa » Dum Apr 10, 2005 11:03 pm

"El este un personaj foarte activ pe site-urile pentru adulti." ne explica stirile...

asa si?...nu vad legatura.
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde rake » Mar Mai 10, 2005 1:12 am

mnezau lui!
rAke | Romanian DeFrag League
rake
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mar Mai 10, 2005 7:28 am

Da-l in mortii lui de ratat...s-a facut si el cunoscut...da' nu in bine :p ... el se caca pe rasa noastra ??? ei bine yo-mi p***-n rasa ma-sii...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde FaXiU » Mar Mai 10, 2005 10:50 am

mda...in caz ca nu te-ai prins la postul meu anterior. suntem aceeasi rasa.
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mar Mai 10, 2005 10:53 am

Eram prea enervat sa le citesc...oricum ... e din toata inima urarea de mai devreme :D
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde yoy » Mie Mai 11, 2005 9:23 am

Hahahahah ha hah ahaah ahaha hawhhaw hahhawhaha ha ah aha hahaha aha hah ahahaahahahahahahah ah ah ahaha ah ahaha haahahahahahaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaahh MA DOARE STOMACU
...fara text inteligent
yoy
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Mai 11, 2005 10:20 am

Interesanta parere ai yoy :D
Red_Mustang

Mesajde kos » Mie Mai 11, 2005 7:45 pm

hmmm........am un prieten care a plecat cu o bursa de studii la Paris anul trecut, si a constatat cu stupoare ca spaniolii pe care i-a intalnit acolo erau foarte mirati de culoarea deschisa a tenului romanilor, si nu vroiau sa creada ca tiganii sunt minoritari in tara noastra.....
in cel mai sigur caz melodia a fost scrisa sub un acces de furie (probabil "artistul" a avut ceva probleme cu unii membri ai comunitatii rromanesti din spania).......si sincer sa fiu si eu ma cac pe 95% din "romanii" din Spania. Ar fi chiar absurd sa cerem acum unui dj amarat sa se intereseze exact de situatia reala din tarile estice, inainte de a compune o melodie....partea mai proasta e ca probabil melodia e in asentimentul multor cetateni spanioli (si sincer nu-i condamn).
Nu stiu daca a fost modul cel mai fericit de exprimare a ospitalitatii, dar cert e, ca nu e pe deplin nejustificata reactia. Nu va mai simtiti asa ofensati pentru ca nu se referea la romanii adevarati, pentru ca probabil nu a avut ocazia sa intalneasca vreounul. Desi e trist ca ne-am creat o imagine deplorabila in Europa, totusi am scapat de o gramada de tigani :D. Pai ce numai la noi sa fie :D:D:D ????!!!!
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
kos
Junior Member

Înapoi la Generalitatzi