C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
memetShol scrie: asa l-am chemat numa pe neatza care dintro bere s-a pilit si-a adormit (sau nu era neatza??)
ai oarecum dreptate. da na fost o bere, ci patru. ca dupaia m-am pus pe vinu shi votca shomiorului.
-

neatza - Mesaje: 5820
bai ce fel de oameni ie shi pacilea ! cat era vorba de doliu natzional, filoxofii shi alte alea, nu scotea niminea doo cuvinte. cum a venit corcodusha shi a spus ceva de alcol, hop, toata lumea cu diaree verbala.
-

neatza - Mesaje: 5820
doliu national auzi peste tot, dictzionaru bauturilor stiut pe dinafara de un singur om mai rar
acestea ziind fise si pentru ca mai e unpic va zic pa cu mentiunile:
luni zi de tristete, necko si fane nu o sa mai fie printre noi (o perioada). fane, nene neco, drum bun, aveti grija de voi si sa ne revedem cat mai curand fie aici fie printre spaghetti si reni.
uid si kesh luni trimit sidiurile.
uichend superb sa aveti.
acestea ziind fise si pentru ca mai e unpic va zic pa cu mentiunile:
luni zi de tristete, necko si fane nu o sa mai fie printre noi (o perioada). fane, nene neco, drum bun, aveti grija de voi si sa ne revedem cat mai curand fie aici fie printre spaghetti si reni.
uid si kesh luni trimit sidiurile.
uichend superb sa aveti.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ma gindesc ca daca tot n-am apucat sa va zic mnaziua az, sa va zic macar
la revedere tabara draga
deci asea cum zise si danonino, io pauza de ceme fece o perioada, care perioada o sa incerc sa o intrerup totuji cind si cind cu cite o strigare.
peseu:
offi: treaba-i treaba, o sa incerc sa ma incadrez la termene
baics: idem
iete si bassu :kiss:
la revedere tabara draga
deci asea cum zise si danonino, io pauza de ceme fece o perioada, care perioada o sa incerc sa o intrerup totuji cind si cind cu cite o strigare.
peseu:
offi: treaba-i treaba, o sa incerc sa ma incadrez la termene
baics: idem
iete si bassu :kiss:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
nenea necko, probelelele de conconconcurs se pot trimte shi via email daca e mai ushor varianta B
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
aoleoha! az careva? in afar de SOD, ca iel bag sama amu o gatat de montat!:)
plecatz bre pi la straini, reatz ai dreaq! nu va mai plashe la romanica, hai?
Necko, daca mai cetejti, sa-tz traeasca Miaitza multz ani sanatos! Excelenta ideea cu cortu! I-l montez shi eo lu fi-miu cum ajung acasa!
plecatz bre pi la straini, reatz ai dreaq! nu va mai plashe la romanica, hai?
Necko, daca mai cetejti, sa-tz traeasca Miaitza multz ani sanatos! Excelenta ideea cu cortu! I-l montez shi eo lu fi-miu cum ajung acasa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
...cum spunetz voi...
uichend destoinic s-avetz!
oppa! ser`us migurila! pa migurila!:)
uichend destoinic s-avetz!
oppa! ser`us migurila! pa migurila!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
n-ai tu idee
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

vrei satzi dau eu?
-

tzine atunci o IDEE
iar in alta ordine de idei: cand eram shi eu mic, mult mai mic decat sunt acuma shi meream la mare la constantza era un loc unde biam braga. mai exista locuri din alea pe litoral?
iar in alta ordine de idei: cand eram shi eu mic, mult mai mic decat sunt acuma shi meream la mare la constantza era un loc unde biam braga. mai exista locuri din alea pe litoral?
-

shi cum dau eu de o retzeta de braga, avand in vedere ca ma intereseaza (bine ca nu-i baicsu pe-aci ca trebuia sa deschid thread :yD)
-

serustoc.
miam adus az aminte de o poezie care zicea cam asa:
binei Doamne cand stranuti, cand te pisi si cand te futi.
as mai avea de adaugat si ceva legat de cacare, da nu gasesc rima.
miam adus az aminte de o poezie care zicea cam asa:
binei Doamne cand stranuti, cand te pisi si cand te futi.
as mai avea de adaugat si ceva legat de cacare, da nu gasesc rima.

-

weed13 - Mesaje: 1868
Oameni buni, intrucat maine dupa-masa plec in misiune pe un an acolo unde s-agatza harta (Ioropei) in cui si probabil n-o sa am timp de netuit, intrucat nush cum o sa stau cu netu in urmatoarele saptamani/luni, va zic un laconic bye, ramaneti cu bine, si daca ma fac demigrant (parca asta era cuvantu) sa-mi dati la gioale
.
Nicholas, noi cre ca ne vedem in curand
.
.
Nicholas, noi cre ca ne vedem in curand
.subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
eee, ca multe pagini sau dat de cand nam mai rasfoit paci.
drum bun la cei care ne parasesc shi sa se intoarca plini de succese shi incununatzi numa de bine.
alfel, fiinca o nenorocire nu vine niciodata neinsotzita, dupa apocalipsa cucavetziana care a ras accesu la feceu de la biro, mam gripat intrun mod cat se poate de ingrozitor. aviz amatorilor: avetz mare grija daca ie prima aparitzie pe anu asta in argentin, ca prea sanatoshi no sa fitzi dupa.
drum bun la cei care ne parasesc shi sa se intoarca plini de succese shi incununatzi numa de bine.
alfel, fiinca o nenorocire nu vine niciodata neinsotzita, dupa apocalipsa cucavetziana care a ras accesu la feceu de la biro, mam gripat intrun mod cat se poate de ingrozitor. aviz amatorilor: avetz mare grija daca ie prima aparitzie pe anu asta in argentin, ca prea sanatoshi no sa fitzi dupa.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Saalutaarii diin Suomiii! Dana, afex, Rsh, maari betiivi esteetzi breee! Hac! Si Slayer rulz!
Imi suna in cap in avion "South of Heaven", si ma tot gandeaam, cum plm traduci "cunting daughters"? "Fiice pizditoare" lool... Hai c-am luat-o pe ulei, nooapte bunaa. Cre ca pun astiaa ceeeva iin aavion.
Imi suna in cap in avion "South of Heaven", si ma tot gandeaam, cum plm traduci "cunting daughters"? "Fiice pizditoare" lool... Hai c-am luat-o pe ulei, nooapte bunaa. Cre ca pun astiaa ceeeva iin aavion.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
lalei
luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuni
luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuni
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza iar proverbu de la BBC: dry grass should not challenge the fire
-