Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
tocmai am terminat de citit frumoasa povestire facuta de Necko despre aventura sa spaniola! Superb! Acum nu stiu cum sa fac sa ajung si prin Spania in vacanta!
Atata ca sunt absolut sigur ca nu-l voi lua pe domnu Stefan de sofer
Marlanie si rautate curata ce-a facut la Monte Carlo!
Atata ca sunt absolut sigur ca nu-l voi lua pe domnu Stefan de sofer

Marlanie si rautate curata ce-a facut la Monte Carlo!
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Weet-Weet, sunt foarte fericit. Sper ca acum Necko sa ne povesteasca cate ceva de prin 1830...din vremea cand inca nu i-o adusesem pe danone la castel...si se hranea cu carne cruda :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule, ma gindeam ca daca tot am terminat cu excursia din Spania, as putea sa incep linistita povestea despre Italia. ce zici?
cit despre amintirile alea de la 1830, iti las placerea tie sa le povestesti. oricum, sunt domeniul tau si prefer sa nu ma bag.
ma bucur daca v-au placut povestile mele, draga daimon, weet, dany!multzam fain

ma bucur daca v-au placut povestile mele, draga daimon, weet, dany!multzam fain

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
auleo...daca pentru 2 saptamani de Spanie...ai povestit ani in sir...nici nu-mi imaginez cat va dura povestea din Italia. cand vei termina...nepotii lui gabuba vor fi trecuti de 60 de ani. oricum..iti permiti...doar esti nemuritoare, ca orice vrajitoare
baga mare *p

baga mare *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
adevarul e ca povestea lu' necko mi-a dat o idee, sa povestesc si eu niste chestii de prin Franta, ca vorba aia prima data am fost in 1992 si multe s-au intamplat pe-acolo...
-
Daimon - Mesaje: 5074
sigur. si eu de maine voi povesti despre cele 7 zile petrecute la Budapesta. vreo 3 intrari in jurnal le voi dedica vizitarii Zoo Parc-ului.....unde am vazut rinocer pe viu :yD
-
da..am terminat. dar s-au pierdut vreo doua pagini...de cand a fost sters forumul...in perioada aia. nu le mai refac. lasa...ca anu asta plec in Dubai cu Love2..si o sa povestesc de acolo. 

-
moshule da' umpic de sentiment acolo, unde se gaseste...Pe dupa-masa am plecat la Bucuresti, unde am ajuns dupa vreo 2 ore. A fost o excursie destul de marfa. M-a constat doar 200 mii la benzina si cadoul pentru sarbatorit.
-
nu prea inteleg ce vrei sa spui ~)
-
acuma, ca a spus-o daimon, imi dau seama ce-ti lipseste, moshule
in rest, numa de bine. tu ai facut transfagarasanu de 20 de ori si eu niciodata. vezi, de-asta sunt bune jurnalele. eu iti povestesc despre Madrid, iar tu ai putea sa povestesti mai multe despre transfagarasan, dar mai cu sufletul. ca in rest, vad eu cit ma costa sa ajung pina acolo, sa maninc si sa dorm citeva nopti.
in rest, numa de bine. tu ai facut transfagarasanu de 20 de ori si eu niciodata. vezi, de-asta sunt bune jurnalele. eu iti povestesc despre Madrid, iar tu ai putea sa povestesti mai multe despre transfagarasan, dar mai cu sufletul. ca in rest, vad eu cit ma costa sa ajung pina acolo, sa maninc si sa dorm citeva nopti.
aizzz&co
-
Necko...ultima pagina...am scris-o deoarece nu puteam dormi. Ce suflet sa mai fie ?...ca eram nervos !
Pai uite...daca pui bani la benzina...te duc eu pe Transfagarasan
Pai uite...daca pui bani la benzina...te duc eu pe Transfagarasan

-
M-am indragostit... de Mi'aitza :G
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Necko...dar lu tanti Luisa...de ce ii zici tanti Luisa ? Nu e prietena cu tine ? De ce nu-i zici pe nume direct ?
A...si sa stii ca m-ai dezamagit. Am citit toata povestea cu Mi'aitza...sperand ca la un moment dat vei face referire...la vre'un magazin din Alicante...sau o tutungerie din Barcelona. Ceva acolo...cat de mic despre Spania.
A...si sa stii ca m-ai dezamagit. Am citit toata povestea cu Mi'aitza...sperand ca la un moment dat vei face referire...la vre'un magazin din Alicante...sau o tutungerie din Barcelona. Ceva acolo...cat de mic despre Spania.

-
Tanti Luisa e cu mult mai tinara ca mine, dar daca o enerveaza ceva cu adevarat e sa-i spuna cineva "tanti". ghici cum l-am invatat pe Mi'aitza sa-i spuna ?
si daca tot esti asa de trist ca nu am zis nimic de Spania, ok ! nu-i bai, chiar nu am povestit cum a fost cind l-am cunoscut pe Roko, un papagal vorbitor.... dar mai e timp *p

si daca tot esti asa de trist ca nu am zis nimic de Spania, ok ! nu-i bai, chiar nu am povestit cum a fost cind l-am cunoscut pe Roko, un papagal vorbitor.... dar mai e timp *p
aizzz&co
-
frumos, fain stilul lu' gabuba
tanti Necko, sa mor eo ca ma asteptam la alrceva cand ziceai de Mi'atza, da' recunosc ca e cute. by the way, cum sunt diminetile unei profe stresate, cand mata postezi seara:)
tanti Necko, sa mor eo ca ma asteptam la alrceva cand ziceai de Mi'atza, da' recunosc ca e cute. by the way, cum sunt diminetile unei profe stresate, cand mata postezi seara:)
-
Monk, ce ai facut mah? ai dat in boala lu' Titina? sange, violentza, sex...'te dreaq pe la preot si mai varsa din pacate ca nu te mai suporta pamantul
p.s: ce cauta foarfeca aia pe piciorul tau? ai vrut sa-ti tai venele cu foarfeca?

p.s: ce cauta foarfeca aia pe piciorul tau? ai vrut sa-ti tai venele cu foarfeca?

-
Love2Fly - Junior Member
cum sunt diminetile unei profe stresate
creca de maine vor fi "dupamiezele unei profesuare exilate"

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vrei si tu sa te sinucizi ? :cry:
-

Iti promit ca iti aduc femei la pat sa te scoata din depresie!!! iti dau pizza la "cuptorul cu lemne" le invit si pe Wr si si Jasmine si Jadore si cine mai vrea p*** ta! numai lasa foarfeca jooooooooos!!

-
Love2Fly - Junior Member
am si io o intrebare pt donshoara de mai sus ... daca tot crezi asta, de ce mai imi citesti jurnalul ...
nu vreau sa reproduc ce a intrebat-o jasmina pe titina daca "ti-au dat ... la .... "
cand o sa mai cresti asa un pic .. o sa intelgi si o sa ajungi sa sugi pula ca sa fii iubita... ei bine, eu nu sunt acela care sa ma milogesc dupa iubire. imi pare rau pt tine si sper sa nu ajungi sa faci ce am facut eu.
nu vreau sa reproduc ce a intrebat-o jasmina pe titina daca "ti-au dat ... la .... "
cand o sa mai cresti asa un pic .. o sa intelgi si o sa ajungi sa sugi pula ca sa fii iubita... ei bine, eu nu sunt acela care sa ma milogesc dupa iubire. imi pare rau pt tine si sper sa nu ajungi sa faci ce am facut eu.
-
monk - Mesaje: 2747
referitor la ce a spus monk:nu stiu ce motiv intemeiat sau nu ai avut ca sa recurgi la un asemena gest,insa referitor la ceea ce am zis mai sus te asigur ca a fost doar o simpla remarca...daca te-ai simtit asta-i problema ta.
- Catzelusha
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale