Nu cautam nimic special. Mergeam catre BCR Lipscani.
Mai misto era acum 2 veri la Ruine...ca erau si concerte. In ultima vara...n-a fost nimic special...in afara ca am turnat niste filme cu Hades...si ne-a aratat Shaki chilotzii *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
cate informatii interesante intr-un singur post de-al lu Mosh... dej era cont in lei sau valuta? intrebari legate de alte lucruri nu indraznesc sa pun:D
ce cont ? acolo am locu de cersit...in fatza bancii. mai vin magraonii...si imi dau cate 50 mii *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
offf, offf, mai, mai ! Io zic sa te apuci si tu sa inveti karate sa nu te bata si pe tine Dumnezeu ca te iei de oameni mici, nevinovatzi si cu un singur post :p
bre, o zis omu ca ie din TM da' asta poa sa nu insemne nimic:D poa ca ie numa la scoala, poa ca acu s-o mutat de prin alte locuri (nu dau exemple).. poa ca asa ie iel... iote ca shi tu iesti dinamovist, da baiat fain... nu ie nimeni perfect
Al drac sa fie el de CM... ce-i ala? Ku Klux Klan? ceva de genul asta?
asta plus restu de pana acum, ma fac sa ma intreb cum plm un user nou inregistrat direct pe sei uat o stiut sa intre. mare lucru.
cred ca invincibilu nu se da batut nici cum, dornic sa arate lu altii ce stie iel din sun tzu.