)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
m-a rugat prietenul vostru Invincible...sa va transmit urmatoarele :
Mosu, vrei sa-mi faci un serviciu?
Vad ca pe Nepretuit, se vorbeste despre mine; s-a inscris unu din Tim....si uidu crede ca sunt eu. Du-te, te rog, pe "Say..." si zii asa... ca Invincible este de mult printre ei, si ca nu o sa ma dibuiasca niciodata.
Sau... pur si simplu posteaza scrisoarea asta.
Mersi!
-----------
ce facetzi, MiG & Daimon ? am fost pe stadion azi...la Sportu - FC Arges *p
Mosu, vrei sa-mi faci un serviciu?
Vad ca pe Nepretuit, se vorbeste despre mine; s-a inscris unu din Tim....si uidu crede ca sunt eu. Du-te, te rog, pe "Say..." si zii asa... ca Invincible este de mult printre ei, si ca nu o sa ma dibuiasca niciodata.
Sau... pur si simplu posteaza scrisoarea asta.
Mersi!
-----------
ce facetzi, MiG & Daimon ? am fost pe stadion azi...la Sportu - FC Arges *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Sonic_ scrie:Cred ca as rade eu de CM, daca as stii ce-i ala.
matei aka calusharu , o sa razi pe bara cam fro luna asha pentru a dooa clona folosita.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
in cazul asta o merita... sper sa se calmeze, ca deh vorba aia omu face clone si voi le stergeti...(cum iti dai seama aiule, ca e de pe acelasi id? si daca ma conectez de la alt comp, stiu ca la un momnet dat ep un alt forum oamenii au pus o chestie si iti spune pe pagina o chestie de genul daimon, logat de pe serveru universitatii de nujtu unde)
-

Daimon - Mesaje: 5074
Oameni buni, a aparut Andreax pe forumu asta. Va sfatuiesc sa nu-l ratati:
Ie pe "totul despre sex". Tot postu ie la fel de delicios.

ANDREAX scrie:Dupa ejaculare lasa sexul partenerului sa ramina linistit intr-un colt al gurii tale si sa adoarma fericit ca i-ai oferit in sfirsit un spectacol
erotic plin de senzatii neintilnite si apreciate
Ie pe "totul despre sex". Tot postu ie la fel de delicios.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
sorry migule... macar sper ca ai fost pe stadium, ca ala nu era meci la care sa te uiti la tembelizor... am vazut vreo 15 min, cat era pauza dincolo.
trebuia sa facetz egal mai!
trebuia sa facetz egal mai!
-

Daimon - Mesaje: 5074
Lol...ce meci domne....puteam sa vad si doua filme in timp ce ma uitam la el...oricum nu pierdeam nimic. io zic sa se rejoace pana cand o sa iasa ceva interesant (nu conteaza cine castiga)
Offf...unde esti tu furtuna de zapada...tsk tsk tsk!
Offf...unde esti tu furtuna de zapada...tsk tsk tsk!

-

Love2Fly - Junior Member
Ai, frate, de cand nu am mai intrat p-aci! Nu puteam si pace: Page cannot be desplay! Acum nu stiu ce s-a intamplat, ca am reusit!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member