Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
mishto,monk....io n-am avut niciodata curajul sa ma tai asha tare
de fapt eu niciodata n-am vrut sa mor,doar sa ma doara nitzel.
oricum,i like that,imi place curajul,not joking...dar oicum e fff bine ca n-ai dus pan'la capat God... :| k totushi...taietura da,dar moarte nu.

oricum,i like that,imi place curajul,not joking...dar oicum e fff bine ca n-ai dus pan'la capat God... :| k totushi...taietura da,dar moarte nu.
- Titina
- Junior Member
suntetzi rude?
BRAVO MONK!!! data viitoare sa te asiguri ca ai prins sfoara bine!!
PS: si sa inchei precum un user cu multa minte(vezi deasupra lu gabi): sa te spanzuri, da! da sa mori, nu!

BRAVO MONK!!! data viitoare sa te asiguri ca ai prins sfoara bine!!
PS: si sa inchei precum un user cu multa minte(vezi deasupra lu gabi): sa te spanzuri, da! da sa mori, nu!
There is no save game in real life...
- Hades
Deci, da. Hai sa-tz explic Titinutzo: Pentru a fi cul si trendi nu tre' sa-tz tai venele. Nu ie cul si nu ie trendi sa ai cicatricii pe maini. Nu stiu de ce ca nu eo am stabilit moda acestui sezon. Deci retzine: Nu ie cul , nu ie trendi!
In rest, idem Gabizzu..
Monk: Life is a bad joke, don't take it serious....
In rest, idem Gabizzu..
Monk: Life is a bad joke, don't take it serious....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
cu toata diplomatia de care sunt capabila acum, titina, esti tampita.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Hmm nush ce e mai penibil in gestul lui monk:faptul ca ar face orice sa fie in centrul atentiei(inclusiv sa apeleze la trucuri ieftine desprinse parca din numai iubirea) sau faptul ca el crede ca Dumnezeu l-a oprit.Hai sa fim seriosi omule nu te-a oprit doamne domne ci narcisismul tau.Tii prea mult la pielea ta pt ca pseudotentativa ta sa fie pe bune.Oricum pt data viitoare am o urare:"Fir intins!":D
"Stupidity is a rare priviledge, but some abuse it."
-
The Garret - Junior Member
shi uite cum, rand pe rand lumea intra in centrul atentziei
eu ash zice sa te duci sa cautzi una care... nu atarna
. sa gaseshti una care... inshurubeaza (nu mai am emotimaushi)...

In centrul vietii mele nu se afla o chestie care atarna aproape 23 si 50 min pe zi... in centrul vietii mele sunt EU.
eu ash zice sa te duci sa cautzi una care... nu atarna

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
prin urechi?
asistam la o adevarata orgie a intzelesurilor. oricum faptul ca te-ai adresat p00lii cu metafora merita toata aprecierea.
cine-i individul cu 23/50? sau trebuie sa-l ghicim singuri

cine-i individul cu 23/50? sau trebuie sa-l ghicim singuri

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Am intzeles. Deci tu il incurajezi pen'ca asa il vei linisti. Buun. Sper sa nu fi prin preajma mea daca o sa decid vreodata sa-mi inchei contractu' cu viata...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
madmuazel Andra-popescu, dumneatale o sa iti deschizi un jurnal in fiecare zi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Love2Fly scrie:si ca sa o citez pe danone, ca nah, nmai expresia aia imi vine in cap
Pishator!
pfui, m-am emotionat

bre ce face abundenta timpului liber si lipsa desavarshita a abuzului fizic pe minori la varsta la care fiecare palma isi are locul ei. io-te apar titine

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tocmai am terminat de citit jurnalul lui weed... super simpatic... mai ales ardeleneasca folosita e super
astept si alte intrari in jurnalul asta 

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Draga Shaki(pot sa-ti spun asa?), am citit cate ceva din jurnalul tau.......si este interesant.......personal m-am pierdut in el si recunosc ca am nevoie sa-l citesc tot ca sa-mi fac o imagine mai clara.Foarte la sentiment acest jurnal si placut la lecturat.Am sa revin cu comentarii dupa ce-l citesc in intregime. 

- mikutzul
- Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale