Daca ies pe internet printr-un pc cu Win98 (Conection Sharing) pot sa virusez acel PC daca eu intru pe pagini si/sau descarc programe cu virusi?
Avem o retea care iese pe ISDN
Si... ne-a venit pe factura o suma destul de frumoasa in urma apelarii unui numar de tip 89 din elvetia.
Patronu a zis sa platim toti... eu zic ca doar cel care a fost pe server e de vina...
Ce zicei?
Virusare PC cu Windows Conection Sharing
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Deci... te-ai exprimat relativ prost. Ceea ce banuiesc ca ai vrut sa spui este:
- o retea locala
- un pc din retea conectat la internet prin ISDN
- pc-ul sharuieste conectiunea prin internet connection sharing
- tu, de pe alt pc cu windows, te plimbi pe net cu IE si descarci pagini cu virusi
In aceasta situati da, poti virusa orice calculator din retea (nu doar al tau sau cel care face ics).
Corect ar fi sa instalezi un linux pe post de gateway, dhcp, firewall si antivirus iar toata lumea sa treaca iasa pe internet prin acel pc. In felul asta ati avea ceva mai putine probleme virusii.
Oups... era sa uit... Folositi Firefox, nu IE.
- o retea locala
- un pc din retea conectat la internet prin ISDN
- pc-ul sharuieste conectiunea prin internet connection sharing
- tu, de pe alt pc cu windows, te plimbi pe net cu IE si descarci pagini cu virusi
In aceasta situati da, poti virusa orice calculator din retea (nu doar al tau sau cel care face ics).
Corect ar fi sa instalezi un linux pe post de gateway, dhcp, firewall si antivirus iar toata lumea sa treaca iasa pe internet prin acel pc. In felul asta ati avea ceva mai putine probleme virusii.
Oups... era sa uit... Folositi Firefox, nu IE.
- miHaimm
- Junior Member
Nu cred ca ar fi vorba de un virus propriuzis...
Cred ca este defact un dialer.
Si din cate stiu eu astea nu se prea instaleaza singure pe servere....
Cred ca este defact un dialer.
Si din cate stiu eu astea nu se prea instaleaza singure pe servere....
-
laurentiu_s - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1