Ep-ul CTC shi albumul Raku

ce-a fost pe Muzici o data

Ep-ul CTC shi albumul Raku

Mesajde cutuma© » Joi Apr 04, 2002 8:27 pm

Din nefericire ink n-am pus mana pe cele doua productzii dar ashtept de la cei kre le-au ascultat pareri, k pana acum am auzit de la prieteni de'ai mei ce le-au ascultat k sunt reushite dar am auzit shi critici la adresa ctc-ului.
cutuma©

CTC #1

Mesajde K-gula » Vin Apr 05, 2002 5:50 pm

NICI UN FEL DE CRITICA LA ADRESA CTC-ului. suna bine. mix bun si chiar se vede ca au devedit profesionisti. poate parerea mea nu ar trebui sa fie luata in seama dat fiind faptul ca suntem prieteni buni. dar credeti-ma ca sunt foarte sincer.

K-gula.
K-gula

Mesajde Suryia » Vin Apr 05, 2002 9:49 pm

Io inca ajtept sa le primesc!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Primit si ascultat!

Mesajde Suryia » Vin Apr 12, 2002 10:54 pm

Am primit shi eu saptamana asta cele doua albume shi bineinteles le-am ascultat...Bine , timpul nu a fost prea ingaduitor cu mine ,deci albumul lui Raku l-am ascultat doar o data , insa EP-ul CTC si Cedry2k nu prea mi-a parasit CD Player-ul in ultimele doua zile...
Pot spune ca albumul este foarte bun din toate punctele de vedere (incepand cu coperta care cuprinde o serie de imagini corelate cu subiectele melodiilor de pe EP).
Intro-ul este foarte interesant si foarte...fredonabil...garantez io , l-am cantat o zi intrega:).
"Secretul din Atom" este , dupa parerea mea , cea mai buna melodie de pe album. Facuta pe tema posibilelor dezastre provocate de explozia unei bombe atomice este foarte bine realizata de la versuri la negativ . La fel ca in "Ipoteze" subiectul este , de asemenea , deosebit si foarte bine ales .
"Legea gravitatiei" aduce o colaborare cu Vexxu pe care nu-l mai auzisem de mult pe un album...Piesa este reusita , mai ales in ceea ce priveste versurile si tehnica .
O alta piesa care imi place foarte mult este "6 milioane" feat.Armada , avand , de asemenea , un subiect interesant .
Si celalalte piese , "Terapie de Soc" , Subteran antiatomic" , Secretul din atom(remix)" , "Al 12-lea ceas" feat. Facem Records Crew sunt deosebite.Productia realizata de Vlad Dobrescu si Jupiter este buna , negativele sunt deosebite si creeaza o senzatie speciala cand le asculti , potrivindu-se foarte bine cu melodiile .
Suryia
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Apr 12, 2002 11:01 pm

Incep sa ma oftic. Am vorbit cu 3 persoane sa imi faca rost de ele shi tot ashtept. De curand am vb cu cineva kre se are bine cu L.Doktor, poate de-acolo fac shi eu rost de ele!!!! Insa dak i se face cuiva mila de mine, sa-mi zik cum sa fac rost de ele cat mai repede posibil ca mor de nerabdare!

Ganja, am o intrebare, 6.000.000 e o melodie mai veche a celor de la Armada, ce e asta, un remix sau care-i faza?
cutuma©

www.facem.records.go.ro

Mesajde Suryia » Vin Apr 12, 2002 11:22 pm

Pai cred ca cea mai buna idee pentru a face rost de album este sa-l cumperi de la http://www.facem.records.go.ro . Acolo , la sectiunea "Magazin" pot fi gasite toate cele patru CD-uri lansate de Facem Records pana acum , respectiv "Facem rec. #1" , "Facem rec. #2" , Raku - "In mediu vitreg" si CTC & Cedry2k - EP .
Piesa "6 milioane" de la Armada nu cred ca am ascultat-o . Nu-s sigura , dar cred ca totusi piesa de pe EP nu este aceeasi cu cea mai veche , dar , repet , nu-s sigura pentru ca pe aia nu cred ca am ascultat-o .
Suryia
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Apr 12, 2002 11:31 pm

10x, in caz k nu reushesc pana saptamana viitoare sa fac rost de la "dragii" mei prieteni o sa incerc shi d p site. In legatura cu piesa 6 milioane. Io am ascultat-o o singura data, era pe compilatzia lui Sleek: Ronin. Shtiu k era la vremea respectiva foarte apreciata shi la insistentze ale unor prieteni am ascultat-o shi eu. Nu m-a facut sa pic pe spate dar mi-a lasat o impresie placuta, era primul meu contact cu Armada. O sa fac rost din nou de compilatzia aia shi knd fac rost shi de varianta cu C.T.C.-ul te anuntz dak e vorba de aceeashi piesa. Pt moment i'm logging off...
cutuma©

ok...

Mesajde Suryia » Vin Apr 12, 2002 11:52 pm

Eu n-am ascultat "Ronin"-ul din pacate , so I don't know...asa ca astept sa asculti si tu si sa-mi zici...
Suryia
Junior Member

achizitii

Mesajde K-gula » Sâm Apr 13, 2002 12:47 am

daca vrei sa-ti achizitionezi cele doua albume intra la http://www.facem.record.go.ro si ai sa vezi care este treaba acolo. dupa cum am spus CTC-ul este super bun. piesa 6mil.este un remix, iar pe refren apare si subsemnatul :D

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: achizitii

Mesajde Arigo » Sâm Apr 13, 2002 8:23 am

Initial trimis de K-gula
iar pe refren apare si subsemnatul :D

K-gula.

da ma Costine, pacat ca apari doar "renuntand la darul vietii" :) ...
Arigo
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Apr 13, 2002 8:52 pm

N-am vrut sa apelez din prima la site pt k n-am shtiut kt dureaza dar in lipsa de alte solutzii am facut-o shi pe asta. Apropo, cam in cat timp o sa le primesc shi voi fi cumva anuntzat sau ceva de genu' asta, adik cum vor decurge lucrurile , pt k pe site nu am gasit vreo informatzie. Imi vor veni acasa, ma duc sa le ridic de undeva?
cutuma©

Prin posta...

Mesajde Suryia » Dum Apr 14, 2002 2:02 am

Cand vor veni CD-urile o sa primesti o instiintare de la posta si acolo te vei duce cu banii si vei ridica coletul.
Suryia
Junior Member

aducere aminte

Mesajde K-gula » Dum Apr 14, 2002 10:20 pm

bai, mie mi-a m placut la vremea respectiva piesa 6 mil asa ca VD a zis de ce nu asi zice si eu ceva pe ea. este chiar de ajuns cat am zis.:(

K-gula.
K-gula

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 16, 2002 3:42 pm

Eu nu stiu foarte multe despre CTC, dar ce am ascultat pana acum mi-a placut mult mult de tot si am incercat sa ma interesez pe cat posibil ce e si cu formatia asta.
Am facut cunostiinta cu ei pe albumul lui K-gula, si mi-au placut de la "Sunt satul".
Multa bafta de la mine si am auzit ca au concer in Pitesti pe 19.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Mai 01, 2002 10:39 pm

M-am saturat! de 3 saptamani tot ashtept sa imi vina cd-urile! Ce naiba mai tre sa fac? Sa ma mai duc odata pe site-ul facem records shi sa mai fac inca odata comanda?
cutuma©

Asteapta!

Mesajde Suryia » Vin Mai 03, 2002 1:16 am

Astepta , mah!La un moment dat o sa se prinda V.D. ca tre'sa-ti trimita Cd-urile , doar ca de obicei dureaza mai mult...nu ma intreba de ce...oricum , nu cred ca e nevoie sa mai faci o data comanda!
Suryia
Junior Member

muuuuuuuuuuieeeeeee!!!!!!!

Mesajde wclan » Dum Mai 12, 2002 2:05 am

bai,cam multe texte stiintifice,nu vi se pare,o dati in legi chimice fraierilor,asta e hiphop nu ore de chimie sau stiu eu ce...santeti varza baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
wclan
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 6:24 am

Sa mor io daca inteleg ceva din forumu asta, la fiecare subiect apare unul care isi baga si injura si spune niste chestii despre care nu inteleg nimic.
care dracu e faza cu ora de chimie?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: muuuuuuuuuuieeeeeee!!!!!!!

Mesajde K-gula » Dum Mai 12, 2002 10:40 am

Initial trimis de wclan
bai,cam multe texte stiintifice,nu vi se pare,o dati in legi chimice fraierilor,asta e hiphop nu ore de chimie sau stiu eu ce...santeti varza baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu te mai supara ca o faci degeaba. intelege ca partea under este cu totu` si cu totu` alta decat cea comerciala. intra la http://www.centralcali.com sectiunea video si ai sa vezi acolo niste piese, care comparativ cu cele romanesti sunt mult mai plecate cu capu`. nu are rost sa ne batem capu` cu tot felu` de chiesti ce nu ne privesc. fiecare face ce vrea. si fiecare asculta ce-i place. zi merci ca nu o dau in texte de dragoste (gen manele sau dance).

K-gula.
K-gula

Re: muuuuuuuuuuieeeeeee!!!!!!!

Mesajde CanTeFucku » Mie Mai 15, 2002 1:31 pm

Initial trimis de wclan

LOOOL! Cred ca VD ar fi trebuit sa scrie pe CD "Atentie tampiti, contine versuri inteligente".
Oricum, numa' sanatate si sa-ti ramana iq-ul constant frate, ca datorita celor ca tine traiesc eu bine!

Pace tuturor (celorlalti),
CanTeFucku

P.S.: Cine te-a pus sa cumperi albumul? Oricum, asta e: fa tu unul mai bun, daca asta nu iti place.
CanTeFucku

continuare ep.69

Mesajde LEXIC » Joi Mai 16, 2002 2:35 pm

-stai linistit CanTeFucku si nu-ti mai bate capul cu , kinderi de 15 anisori precum e wclan , am incercat si eu pe alt forum dar e imposibil si nici nu merita !!!sincer cred ca nici nu mai merita sa ne ostenim sa schimbam mentalitati infantile prin vorbe frumoase , sunt cateva exemplare la care aceste lucruri pur si simplu nu prind , e ca si faza cu nuca in perete ...
LEXIC
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Mai 19, 2002 12:26 pm

Avand in vdre k lui VD tot nu i s-a facut mila sa-mi trimita shi mie CD-ul am facut rost de el de la un prieten shi am reushit astfel IN SFARSHIT sa-l ascult shi eu.
Ce sa zic, e bun, adik l-ash nota pe o scara de la 1 la 10 cu 8 spre 9 dar park ma ashteptam la mai mult de la CTC pt prima lor productzie...
Piesele in general toate sunt bune, Deliric este iarashi in opinia mea super tare, iar Cedryk e mai dement ca de obicei... Cam atat, au zis altzi cam tot ce era de zis...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Re: continuare ep.69

Mesajde wclan » Dum Mai 19, 2002 2:07 pm

Initial trimis de LEXIC
-stai linistit CanTeFucku si nu-ti mai bate capul cu , kinderi de 15 anisori precum e wclan , am incercat si eu pe alt forum dar e imposibil si nici nu merita !!!sincer cred ca nici nu mai merita sa ne ostenim sa schimbam mentalitati infantile prin vorbe frumoase , sunt cateva exemplare la care aceste lucruri pur si simplu nu prind , e ca si faza cu nuca in perete ...
auz' uai vafla,adevaru e ca am 17,daca te intereseaza,asa ca'' nu vorbi fara sa stii''uai sosca,iar tio cauti cu manan cur fraiere
wclan
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Mai 19, 2002 2:34 pm

Bai wclan, eshti depashit de fenomen shi te faci de mai de kkt cu fiekre post pe kre-l pui in acest forum, lasa-te...

cutuma©

pt wclan .

Mesajde LEXIC » Lun Mai 20, 2002 4:57 pm

-ba wclan indiferent de cati anisori ai ,tot ca un copilas care crede in pac-pac-uri si jafuri armate ai ramas , asa ca nu ma mai chinuiesc sa-ti explic numic , in pula mea faceti un forum cu desene pentru oameni ca asta ca poate asa intalege .
LEXIC
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mar Iun 04, 2002 10:02 pm

Zilele trecute i s-a facut mila lui V.D. de mine shi mi-a adus Cd-urile astfel k am apucat sa ascult IN SFARSHTIT shi albumul Raku. Nu am prea multe de spus, doar k este foarte bine lucrat shi in general toate piesele sunt reushite, dintre toate eu evidentzind Oricand shi In Mediu Vitreg cu C.T.C.
In alta ordine de idei, am aflat cateva chestii de la V.D. printre kre shi faptul k dupa ce se va termina sesiunea la facultate C.T.C.-ul va pregati un super-concert ce urmeaza a prefatza primul lor album.
Am mai auzit shi ceva legat de Dox, cum ca ar urma sa ishi fak o emisiune la MTV-ul asta romanesc ce urmeaza a fi lansat dar k totul depinde de ce muzik ii pun ashtia la dispozitzie...

cutuma©

Înapoi la De pe muzica