Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
micutule... ai vrut sa zici "artificiala" , nu?!
in rest subscriu la cele spuse de tine in ultima intrare... bine zis... mai spune ca-mi place cum le spui
in rest subscriu la cele spuse de tine in ultima intrare... bine zis... mai spune ca-mi place cum le spui
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
gabuba, zi-mi mie unde il gasesc pe nemernic... daca tu nu i-ai zis nimic, lasa ca-i zic io vreo doo
auzi la el sa se ia de scriitorul jurnalului meu preferat
auzi la el sa se ia de scriitorul jurnalului meu preferat

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
older, ii gasesti peste tot. pe strada, in masina, in mari institutii. daca vezi vreo loaza d-asta transmite-i salutari din partea mea.
ca semn particular au parul gelat tot peste cap si desi nu li se misca un fir de par mai au si o bentita, probabil pentru cazurile in care...
ca semn particular au parul gelat tot peste cap si desi nu li se misca un fir de par mai au si o bentita, probabil pentru cazurile in care...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
darki, vin la tata sa te tzuce-n frunce
ptiu drace si io care ma asteptam la unu ud pe bot

Darky, am ramas fara cuvinte Doar atat: habar n-ai cat de usurata ma simt ca te-ai inscris in juriu si nu la concurenti
pai n-ai vazut ca m-a huiduit lumea cand m-am bagat la concurenti?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
da' mi'e rau, mi s'a facut scarba..SOD scrie:adonis baiete, tzi-e rau de la scufitza? ai sarit peste pastile? vezi ba ca nu-i bine. nu tzi-a zis doctoru?
daca tu crezi ca tuturor celor care au scufitza diferita de'a ta le este rau, ar fi cazul sa te iei de manutza si sa te duci frumusel la doctorul de care vorbeai mai sus. cat despre pastile, da, recunosc, am uitat sa le iau, trebuie neaparat sa ma duc la farmacie sa'ntreb daca mai au pastile de ignorat pe cei de genul carora limbajul ala de mare smecher de'l folosesti si tu li se pare de mare efect, pusti de'aia cool si cu batic pe cap de stau pititi pe dupa blocuri..
cat despre mine, te rog frumos sa folosesti cu incredere ignore'ul, si sa eviti sa mai deschizi jurnalul ala de te chinuie atat.. simplu, nu?!!
iar tu domnule cubu probabil c'ai mintea precum ti'e si nick'ul (adica in colturi, in caz ca nu te'ai dumirit despre ce este vorba). cred ca livreaua de lacheu te'ar prinde tare bine, numai ai grija sa nu sari sa musti inaintea stapanului.. altfel poate, doamne fereste, se supara pe tine si te leaga cu lantul de cotet pentru cateva saptamani si'ti terfelesti bunatate de costum!!!
odi et amo
- adonys
- Junior Member
adonys scrie:probabil c'ai mintea precum ti'e si nick'ul
chiparosule, la geometrie te pricepi, vad, da cum logica ta se bazeaza pe probabilitati, pot sa spun cu certitudine ca esti irecuperabil.
Si, ia zi, pana la urma: de ce adonys?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
steluta lu fluffy scrie:I wish you could buy me with a cup of coffee.
Vino la Ploiesti ca d-o cafea doo incropim noi!Am sh-un breloc cu turnu aifal,pentru decor,un rau mititel de la vun catzel,gasim noi,in loc de sena.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale