Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
mdeah, vad ca sunt cel mai enervat de pe-aici:D acu' ma chinui de o ora juma sa adorm si nu pot din cauza fking gandurilor! da dragii mei, fitzi atenti, gandurile pot ucide:D
-
1. campus resu' ca fac inspectii si dau amende
2. ca n-avem voie postere pe pereti
3. ca am uitat sa dau jos de pe pereti doo poze si nijte note ca sa nu uit sa fac nijte chestii si mi-am luat amenda 20 de euro.
4. ca inainte de ultima inspectie am lasat 25 de euro pe masa si a dooa zi nu mai erau
5. ca la inspectia asta am scormonit toate ungherele si nu i-am gasit si nu, n-am lasat nij fereastra deschisa si nij caini nu sunt prin campus
2. ca n-avem voie postere pe pereti
3. ca am uitat sa dau jos de pe pereti doo poze si nijte note ca sa nu uit sa fac nijte chestii si mi-am luat amenda 20 de euro.
4. ca inainte de ultima inspectie am lasat 25 de euro pe masa si a dooa zi nu mai erau
5. ca la inspectia asta am scormonit toate ungherele si nu i-am gasit si nu, n-am lasat nij fereastra deschisa si nij caini nu sunt prin campus
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
mor de ciuda ca s-a terminat toata inghetata de capsuni chiar cand aveam pofta si mi-e si lene sa merg sa mai iau... plus ca nu e nici un film misto pe starz sau pe hbo acuma asa ca ma plictisesc tare de tot
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
persoanele inacrite sau cele plictisite de viata,cele vesnic ursuze si cele care ar face totul dar absolut totul pentru a fi in centrul atentiei.
- Catzelusha
fucklike nij mie nu mi-a mers.. si nu era de vina nici #$#*pinet nici @#%#astral, nici %###romtelecom.. da bine ca a trecut
acu ma enerveaza ca ploo si vreau sa ies in orash
acu ma enerveaza ca ploo si vreau sa ies in orash
-
Minciunile. De ce puii mei sa minti ca ai catzel, ca geanta gucci e de la prieten cand de fapt nu-tz apartine, ca pantalonii Dolce sunt de la nu's ce ruda plecata prin nu's ce tara cand de fapt nu-tz apartin, etc. Deci, nu inteleg! Atz inteles?
M-a enervat si persoana care m-a sunat azi, ca nu mi-a aparut ultima cifra si am stat sa ghicesc pana am innebunit (m-am dat batuta in cele din urma).. Deci tot n-am aflat cine era si ce dorea de la moi.
Azi e putin mai frig ca ieri... N-am facut plaja! :cry:
M-a enervat si persoana care m-a sunat azi, ca nu mi-a aparut ultima cifra si am stat sa ghicesc pana am innebunit (m-am dat batuta in cele din urma).. Deci tot n-am aflat cine era si ce dorea de la moi.
Azi e putin mai frig ca ieri... N-am facut plaja! :cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Sange-n-Nisip scrie:Baietii ma enerveaza, nu-i pot intelege deloc.[...] Spune-ti-mi cu ce gresesc?
Pai in afara faptului ca ai uitat sa pui copyright baixu' acolo unde trebe' n-ai gresit nicaieri....
Da' spune sincer, esti nasoala? :T
-
Love2Fly - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma