Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
ieri am avut o zi de nota 10,nu putine au fost lucrurile care mi-au incantat sufletelul,insa azi....absolut nimic,din contra. :cry:
- Catzelusha
...un motiv si un subiect excelent sa mai trantesti o poezie 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Pentru EL am insemnat totusi ceva...
Si vine vara...
Eu zic ca-i o zi perfecta din toate punctele de vedere...
Si vine vara...
Eu zic ca-i o zi perfecta din toate punctele de vedere...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
prima ploaie cu tunete si fulgere. Desi nu-mi place ploaia, intotdeauna prima ploaie de primavara mi-a dat fiori (e semn ca se apropie vara)
edit: trebuie sa spun undeva asta si daca tot e asta thread de lucruri incantatoare zic aici ca azi a fost una dintre cele mai delicioase zile din ultima vreme si culmea e ca nu s-a intamplat nimic deosebit. Am avut un chef teribil de ras si exact asta am facut: m-am hlizit tuata ziulica (cu exceptia unui singur moment cand din cauza unui fulger mi-a murit calculatorul si cu el mi-a pierit si mie tot rasulcel putin pana mi-am dat seama ca nu s-a ars
acum mi-am revenit asa ca voi continua sa ma hlizesc)
edit: trebuie sa spun undeva asta si daca tot e asta thread de lucruri incantatoare zic aici ca azi a fost una dintre cele mai delicioase zile din ultima vreme si culmea e ca nu s-a intamplat nimic deosebit. Am avut un chef teribil de ras si exact asta am facut: m-am hlizit tuata ziulica (cu exceptia unui singur moment cand din cauza unui fulger mi-a murit calculatorul si cu el mi-a pierit si mie tot rasulcel putin pana mi-am dat seama ca nu s-a ars

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
ma incanta sufletu ca n-am mancare si nici bani sa-mi cumpar. de doua zile beau doar apa...si am slabit 5 kile. daca mai slabesc inca 5...o sa am 100 in cap...greutatea mea normala. yuppi *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am castigat azi la un post de radio un bilet la un concert gwen stefani by mistale 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
pot sa zic ce m-a incantat ieri?
o plimbare nocturna la pas molcom prin centrul Timisoarei, o bere buuuuuna si faptul ca am fost luata de rusoaica
(chiar sunt 15 % ucrainianca
si nu stiu de ce dar sunt f mandra de asta)

o plimbare nocturna la pas molcom prin centrul Timisoarei, o bere buuuuuna si faptul ca am fost luata de rusoaica

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
un smoothie cu banane si portocale m-a mai calmat putin azi
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
faptu ca eri s-a intamplat ceva de la care imi luasem gandul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma