rugby

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Mirela » Vin Apr 05, 2002 3:12 pm

iar eu zic...ca nu e chiar asa usor cum s-ar parea.....
oricum,sper sa castigam!!!

detalii despre meci la http://www.eurosport.planet-rugby.com
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 06, 2002 1:21 am

Initial trimis de Sfantu`
Oribilul Mosh: Pe Rusi i-am batut...urmeaza georgienii :))) Anul trecut eu zic ca a fost o scapare de-a noastra

De ce oare..nu se califica prima din grupa asta..in turneul celor 6 natiuni ?? Si de acolo..se retrogradeze ultima..in spetza Italia..care nu a avut nici o victorie de cand joaca alaturi de marile fortze ale Europei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Apr 06, 2002 2:25 pm

astazi incepand cu orele 2.oo(ora Irlandei :)),voi avea placerea sa vedem in direct meciul Franta-Irlanda,urmat de Tara Galilor-Scotia

moshule,e transmis vre-unul in Romania???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 06, 2002 2:46 pm

Pai..eu cred ca am scris..mai sus..ca se va transmite Wales-Scotland..cu incepere de la ora 18...live pe TVR 2 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sfantu` » Sâm Apr 06, 2002 6:49 pm

News... Romania - Georgia <--> 31 - 23. Le-am luat cupa inapoi... :) Si cand te gandesti ca am jucat la ei acasa in fata a 23000 de spectatori :) Am zis eu ca anul trecut a fost o scapare :)
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 07, 2002 8:18 am

Ce pacat....ca nu ne calificam in Turneul Celor 6 natiuni in locul Italiei !

In alta ordine de idei...Franta a castigat turneul..prin Mare Slam ! (5 victorii din 5 meciuri) .
Din cauza vremii nevaforabile...corespondentul nostru de la Dublin....nu a putut ajunge la sala de internet..pentru a da cateva detalii despre meci !
Ne cerem scuze pentru aceste inconveniente..si va promitem ca ne vom revansa pe viitor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Franta-Irlanda

Mesajde Mirela » Dum Apr 07, 2002 3:20 pm

Probleme cu transmisia ne-au impiedicat sa ajungem la timp cu stiri despre meci....ne revansam cu o zi mai tarziu...
scor final Franta-Irlanda 44-5
a fost intr-adevar o fenomenala victorie a francezilor...au dominat categoric,au jucat la spectacol si si-au dovedit inca o data superioritatea...un joc de echipa excelent,good timing...numai cuvinte de lauda :)
eseurile francezilor superb inscrise de Nicolas Brusque(2),Betsen(2) si Rougerie(1)
omul meciului--cu siguranta Serge Betsen!!!

de cealalta parte,singurele puncte ale irlandezilor au fos inscrise de Keith Wood(un eseu la inceputul reprizei intai).s-a remarcat ca de obicei(din pacate fara succes pe teren),nr.13-Brian O'Driscoll....
better luck next time!

cu aceasta victorie....Franta a stabilit un nou record impotriva irlandezilor(cea mai mare diferenta de punctaj de pana acum--39 puncte).din 1972,pare-mi-se,Irlanda nu a mai inregistrat o victorie asupra francezilor in deplasare...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Re: Franta-Irlanda

Mesajde Mirela » Lun Apr 08, 2002 2:38 pm

Italia-Anglia 9-45...ca de obicei italiuenii au mancat bataie....ce mai cauta in liga celor 6 natiuni pe bune ca nu inteleg...

poate nu chiar asa de important...dar sambata(parca??) juniorii nostri(sub 21) au castigat Turneul de la Praga,calificandu-ne astfle si in "workd Championship Under 21"care va avea loc in Africa de Sud incepand cu luna iulie(eveniment care din pacate va fi total eclipsat de Fotbal...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 1:42 pm

Sport Magazinul din fiecare sambata dimineatza de la Prima Tv...avandu-l moderator pe Bogdan Tudor...a avut ca subiect principal de dezbatere,in aceasta saptamana,rugbyul romanesc...si uriasha sa performantza...aceea de a castiga Turneul European Grupa a 2 a valorica.

Am vazut si eu imagini de la Romania-Georgia. Superb joc...al frunzelor de stejar. Romania..in prima repriza...a aratat ca o mare echipa. Cred ca am fi putut juca de la egal la egal..cu marile fortze ale Europei.
De asemenea..am vazut declaratziile tricolorilor de dupa meci..cand totzi erau fericitzi..si au sarbatorit cu sampanie georgiana ! :)

Cica..Georgia astia sunt amaratzi rau de tot ! Noi suntemp prosperi fatza de ei. Declarau georgienii ca Romania este un Paradis pentru ei ! :p

In continuare...Romania..se pregateste pentru jocurile de calificare la Campionatul Mondial. Pentru a merge la Mondiale...tre' sa batem Spania la Bucuresti. Este suficient. Dar tricolorii...au zis...ca vor sa bata Italia !
In vara...avem un meci test la Bucuresti cu Tara Galilor..pe 2 iunie parca. Si de asemenea..se doreste un test cu Irlanda....dar inca nu s-a gasit o data in calendar.

Toata lumea din studio...era optimista. S-au amintit de victoriile tricolore...asupra Tarii Galilor la Cardif....si de cele cateva mari victorii romanesti asupra cocosului galic.

Am mai vazut..si un reportaj de la cantonamentul lotului de juniori '84...de la Baile Tusnad. Niste conditzii foarte bune..declarau antrenorii...si cam asta am vazut si din imaginile prezentate de Prima. Juniorii au stat la un hotel destul de luxus..plus ca am surprins cateva imagini de la masa lor..si aveau numai bunatatzi.
Dar si meritau...pentru ca am vazut...cat de greu e antrenamentul unui rugbyst. Fugeau saracii jucatori pe un deal plin cu zapada si gheatza..de rupeau pamantul.

Mi-a facut o reala placere...emisiunea dedicata rugbyului...si am tinut sa va povestesc si voua. Sper ca nu v-am plictisit.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Apr 13, 2002 2:02 pm

cum sa ne plictisesti???mai ales ca ne tii la curent cu ce se mai intampla prin rugby-ul nostru natal...

pe cand meciul cu Spania in capitala??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 2:20 pm

Aaaa....pai la toamna ! Atunci incep calificarile pentru mondiale !

Aaa...si am uitat...vor sa construiasca o baza super moderna pentru Rugby....cu hotele cu terenuri marfa. Cica vor s-o faca la stadionul National..chiar aici la 3 minute de mine !
Traiesc cu sperantza...ca am sa vad candva pe gazonul Stadionului 23 August,National...din capitala...mari echipe precum Anglia,Irlanda sau Franta....si de ce nu ..Noua Zeelanda,Australia sau Africa de Sud !!!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Dum Apr 14, 2002 2:43 am

Inca o noutate (de citeva zile) ar fi ca s-a prelungit colaborarea cu antrenorul francez (care nu e platit de noi, ci ni l-au facut cadou frantujii, e venit prin detasare) pina dupa calificarile la mondiale, federatia sperind ca, in caz de calificare (sa speram!!!), federatia franceza sa accepte o noua prelungire pina dupa mondiale.
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Apr 14, 2002 8:58 pm

de cativa ani,la sfarsitul Turneului Celor 6 Natiuni,site-ul Planet-Rugby.com alcatuiesc o echipa,formati din jucatorii care s-au remarcat de-a lungul campionatului.iata-i si pe cei 15 de anul acesta:

Jean-jaques Crenca(Franta),Peter de Villiers(Franta),Raphael Ibañez(Franta),Scott Murray(Scotia),Ben Kay(Anglia),Serge Betsen(Franta),Olivier Magne(Franta),Imanaol Harinordoquy(fantasticul No.8 fancez),Fabien Galthie(Franta),Johnny Wilkinson(Anglia),Ben Cohen(Anglia),Will Greenwood(Anglia),Damien Traille(Franta),Denis Hickie(Irlanda) si Jason Robinson(Anglia) pe fost de fullback.

pe banca de rezerva stau Brian O'Driscoll(Irlanda),Steve Thompson si Martin Johnson(Anglia),Tom Smith si Bryan Redpath(Scotia),Scott Quinnell(Tara Galilor) si Gerard Merceron(Franta)

se observa clar ca majoritatea o detin francezii,urmati indeaproape de englezi.parerea mea....unii dintre francezi ar trebui cel putin pusi pe banca de rezerve.cat despre O'Driscoll...cred eu ca irlandezul ar merita cu prisosinta sa se afle "in bataia focului".de asemenea,ma mira ca nu e mentionat Humphreys,care a dus parte din greul echipei aproape tot sezonul...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Apr 17, 2002 3:09 pm

foarte pe scurt...sa va anunt dragi amatori de rugby ca sambata putem urmari Wold Sevens Tournament...etapa din Singapore

cu incepere de la ora 11.30(ora locala),cand Anglia va infrunta Canada,vom avea 2 zile de "aventura".
un singutr lucru pot spune...adevarata valoare a unei echipe se vade atunci cand are de jucat 3 meciuri dure in decurs de o singura zi...

pentru cei interesati,amanunte despre grupe si orarul meciurilor pe http://www.planet-rugby.com

ps: o ultima precizare...pe 28-29 aprilie urmeaza etapa din Malaezia...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 18, 2002 4:41 pm

Rugbyul in sapte...nu este nici pe departe la fel de spectaculos ca rugbyul in 15 !
Clasicii de pe Mapamond joaca rugby in 15 !!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Apr 18, 2002 10:53 pm

da,trebuie sa recunosc ca in 7 nu e chiar asa spectaculos....dar anumite meciuri sunt demne de a fi urmarite.....Noua Zeelanda o sa fie ca de obicei de mare valoare..chiar daca Eric Rush e absent(mana rupta..)

de uitat nu ma uit sambata asta ca n-am timp...(poate doar la N.Z la inceput...la imnuri:))in schimb o sa stau seara cand dau highlights-urile...sa vad ce si cum...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Sâm Oct 05, 2002 8:30 pm

Victorie importanta ( si mai simpla decat se credea) a Romaniei in fata Spaniei, rugbystii nostri calificandu-se astfel la Cupa Mondiala de anul viitor, unde vor avea insa de infruntat echipe mult mai puternice: Australia, Irlanda, Argentina si inca o echipa africana. IMO nu avem nici o sansa sa trecem de grupe, dar incercarea moarte n-are...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 05, 2002 8:38 pm

Deja se stie ca jucam cu Australia,Irlanda ,Argentina ?
Cate echipe sunt in grupa ?Si cate merg mai departe ?

He,he...ce chestie ! Ar fi frumos sa jucam cu Irlanda !
Ce zici ,Mirelo ? Cum ar fi sa jucam cu d'alde Brian O'Driscoll sau Denis Hickie ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Oct 11, 2002 9:32 pm

pai si eu cu cine as mai tzine??

haha,ar fi o chestie.toata problema e ca am avea un meci foarte aproape de "Limita imposibilului"
acum...hai sa-tzi marturisesc adevarul....io echipa Romaniei n-am vazut-o nicodata jucand(sau probabil am vazut-o cand eram mai mica da' nu i-am dat amre importantza pe atunci) asa ca nu stiu cum jucam,pe ce ne bazam,ce sanse am avea...

dar imi amintesc ca am cetit prin ziare ca anu'trecut si-a luat-o Romania de la Anglia cu...134-0 o fost parca?

ps: mr Hyde mai da-ne amanunte ca de cand mi-au taiat astia si sky sports-ul si eurosporul stau mai mult pe uscat...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Dum Oct 13, 2002 2:33 am

Pai mare lucru nu mai pot sa-ti spun, Mirela. Doar ca echipa africana se va decide, se pare, intre Namibia si Tunisia, si ordinea echipelor cu care jucam e urmatoarea: Irlanda, Australia, Argentina, Namibia/Tunisia. Cu Irlanda si Australia nici n-are rost sa ne amagim, despre Argentina nu stiu, din pacate, prea multe, am impresia totusi ca au ajuns in 99 in sferturi (asta spune mult), tara africana pare un adversar accesibil. Se califica mai departe primele 2 echipe.
Despre echipa Romaniei: ce ai auzit in legatura cu meciul cu Anglia e adevarat, a fost cea mai umilitoare infrangere din istorie, intre timp insa a venit un antrenor francez si parca lucrurile incep sa se mai miste. Despre sansele Romaniei am mai spus-o, nu are rost sa ne amagim, sunt minime.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mirela » Dum Oct 13, 2002 6:13 pm

pai din spusele tale e clar.primele 2 vor fi de departe irlanda si Australia.daca ar fi fost primele 3 mai departe...mai aveam si noi o sansa.asa....jucam la spectacol si-atat.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Lun Oct 14, 2002 1:18 am

Australia merge clar mai departe, in privinta Irlandei n-as fi atat de sigur...cu Argentina s-ar putea sa nu ii fie asa de usor, cu Romania...sper intr-o minune.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 14, 2002 10:18 pm

Daca Irlanda se va comporta ca in meciul cu Scotia din acest an ,disputat in turneul celor 5 natiuni ...va castiga grupa ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Oct 22, 2002 6:56 pm

In scutul european la rugby, Saracens-Dinamo 151-0, meci disputat la Londra. Nu credeam posibila asa o umilinta...iata nivelul rugby-ului romanesc, sau cel putin al celui din tara. Pacat de antrenorul Mircea Paraschiv, care a fost un mare jucator.
Mr Hyde

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 09, 2002 10:37 pm

Scotia- Romania 37-10 Rezultatul e decent, nici prea grozav, nici catastrofal, insa jocul... In ciuda faptului ca am reusit un eseu, impotenta romanilor a fost pur si simplu exasperanta, clar ca nu avem nici o sansa cu Irlanda.

Anglia - Noua Zeelanda 31-28 semi-surpriza, all-blacks cu Lomu si Umaga in teren nu reusesc sa-i invinga pe englezi

Irlanda - Australia 18-9 Asta chiar e o surpriza!!! Inteleg ca nu s-a reusit nici o incercare, astept detalii de la prietenii din Dublin...

P.S.: In noapte asta se joaca Franta - Africa de Sud!
Mr Hyde

Mesajde baixinho© » Dum Noi 10, 2002 9:31 am

Dominatie clara a emisferei nordice asupra celei sudice: intr-un meci-test care a avut loc la Marseille, Franta - Africa de Sud 30-10 (12-3).
In meciul nostru cu scotienii, punctele noaastre au fost realizatae de un singur jucator: Ionut Tofan (o lovitura de penalitate in minutul 10, si un eseu transformat in minutul 57).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 16, 2002 11:10 pm

Dominatia continua:

Anglia - Australia 32-31 meci excelent, cu o revenire extraordinara a englezilor

Scotia - Africa de Sud 21-6 !!! Inca o surpriza, Springboks in genunchi, pana si noi am reusit mai multe puncte

Later Edit Franta - Noua Zeelanda 20-20 un nou rezultat bun pt. francezi, desi parca ma asteptam la mai mult
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 06, 2003 2:17 pm

Dragi prieteni ....ne mai despart putine zile pana la debutul Turneului celor 6 natiuni , turneu ce va debuta pe 15 februarie cu meciurile Italia - Tara Galilor si Anglia - Franta . Pe 16 februarie va avea loc partida Scotia - Irlanda , pe Murrayfield.

Sa speram ca televizunea romana va fi la datorie si ne va prezenta cateva meciuri live si in acest sezon.

La fel ca si anul trecut..vom avea trimisul nostru special la Dublin care ne va oferi informatzii de la fatza locului.

Mirela,ai o prima legatura. Cam la ce te asteptzi de la turneul din acest an ? Va reusi Franta sa isi pastreze titlul obtinut anul trecut prin mare slem ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Feb 06, 2003 4:13 pm

C'mon England! Let's kick the french ass!

(In rugby Anglia si Noua Zeelanda sunt favoritele mele)

Go England, go!
Ayrton

Mesajde deampulea » Lun Feb 10, 2003 3:40 pm

turneul celor 6 natiuni va fi castigat de anglia (cel putin asta e parerea si mai ales dorinta mea)

in ceea ce priveste cupa mondiala, nu credeti ca ar fi timpul sa poposeasca in emisfera nordica... ar fi frumos sa o castige oricare tara din nord, numa' franta nu
deampulea
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport