finala s-a disputat intre africa de sud (baby boks) shi noua zeelanda (baby blacks). in minutul 3 full-backul de la baby blacks incearca sa degajeze, mingea e blocata shi urmeaza imediat shi incercarea. sudafricanii conduceau la pauza cu 20 la 7. in cele din urma au cashtigat cu 25 la 20 pe un fond de un dramatism feroce (neozeelandezii au fost cu artileria pe ei). sunt cateva nume in echipa all blacks pe care abia ashtept sa-i vad jucand in 3-4 ani (mano shi macdonald).
deshi a fost "under 19" 90% din ei au fost "over 100"

noi ne-am clasificat pe locul 7, in fatza irlandei (pe care am batut-o :yD) japoniei (i-am batut), scotziei shi argentinei (i-am batut) :yD:yD:yD
comentatorul de la baby blacks vs baby boks era sudafrican shi cat se poate de neutru: referindu-se la unul dintre neozeelandezi care tocmai scapase mingea inainte shi era nervos -> e nervos pentru ca nu are nici un fel de valoare

la final un reporter de la DSTV (canalul de satelit care a executat transmisia) intr-un interviu cu capitanul neozeelandezilor: nu-i asha ca atzi pierdut? nu-i asha ca e foarte dificil sa joci impotriva africii de sud? nu-i asha ca am fost mult mai buni decat voi?

sudafricanii shtiu sa capitalizeze la maxim astfel de momente.