OffTopic
87 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
"versus the clock"
... "versus the time" ... "versus the aging process"
asus e mai mult decat ok ca cdrw... am unul si aproape a ajuns la 1000 de scrieri. iar in partea cu dvdrw.. numai de bine despre asus/pioneer, are un prieten (altul decat Spawn ^^ ). La capitolul evitari, pentru a fi complet ferit de surprize, evita teac... nu mai e ce-a fost.

... "versus the time" ... "versus the aging process"
asus e mai mult decat ok ca cdrw... am unul si aproape a ajuns la 1000 de scrieri. iar in partea cu dvdrw.. numai de bine despre asus/pioneer, are un prieten (altul decat Spawn ^^ ). La capitolul evitari, pentru a fi complet ferit de surprize, evita teac... nu mai e ce-a fost.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
ic.. ma gandeam eu.. da nu puteam fi sigur.. fiind primu item uploadat 

"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
-
luminoux - Junior Member
caut si eu o poza - cu un boxer care-si incorda muschii in limite ireale (evident era un desen, nu real-life man) ... cautati, cautati ca-mi trebuie pana maine 

i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
i'll say what i want
-
dorinn - Junior Member
bleah nimeni cu poza
atunci quest nou:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=382104#post382104
si daca are careva de prin buc adaptator irda da0mi mesaj

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=382104#post382104
si daca are careva de prin buc adaptator irda da0mi mesaj

i know what i want,
i'll say what i want
i'll say what i want
-
dorinn - Junior Member
caut un cozoroc de genul acesta , orice alta firma ...de preferinta adidas , puma, pentru ca la nike au numai pentru fete ( nu ca nu mi-ar sta bine cu o ea :T )
astept raspunsuri/recomandari serioase , n-am gasit nici in puma nici in nike , o sa trec si pe la adidas, dar nu fac mari sperante
astept raspunsuri/recomandari serioase , n-am gasit nici in puma nici in nike , o sa trec si pe la adidas, dar nu fac mari sperante
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
vrei sa-ti downloadezi niste jante ?
si lu ala ii trebe cozoroc... nu vrei sa renunti la placerea de-a face insolatie, da daca tot faci, macar sa nu te bata soarele-n ochi

si lu ala ii trebe cozoroc... nu vrei sa renunti la placerea de-a face insolatie, da daca tot faci, macar sa nu te bata soarele-n ochi

"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
-
luminoux - Junior Member
adaptoare irda se vindeau aici : http://www.blk.ro . vindea omul pe cg mai multe chestii pe care le facea singur si lumea parea multumita. mai ieftin nu cred sa gasesti prin alta parte.
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
Clanul de TDM freeze pe care l-am infiintat cu Wizard acum vreo 2 ani s-a intors. Vizitati http://www.warriorz.go.ro pentru mai multe detalii. Sunt cativa noobi cu care m-am distrat la greu pe vremea cand stateam in regie, majoritatea din bucuresti, iar daca va plictisiti de atatea antrenamente 1vs1, puteti chiar sa incercati o partida de freeze in 1.16n.
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
in cea mai mare parte a timpului sunt active....cel de rail e tinut de un tip din bucuresti, iar cel de 12 sloturi e al altui membru care locuieste in amsterdam. am uitat sa mentionez ca toti membrii sunt romani desi nu toti locuiesc in romania. in echipa initiala de acum 2 ani era si un handbalist care a jucat la echipa nationala a Romaniei....il chema Alex Dedu....nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de el. acum 2 ani juca pentru FC Porto. acum nu mai stiu nimic de el.
chiar daca nu sunt active tot timpul sunt o gramada de servere de freeze, mai ales in marea britanie este o comunitate destul de bine dezvoltata, si ai sa gasesti unde sa joci. e super mishto, mai ales pe serverele cu 16 sau 18 sloturi. e macel la greu.
mai apar ocazional si trisori (nu exista punkbuster in 1.16n), dar asta e....de obicei sunt destul de repede identificati si indepartati.
chiar daca nu sunt active tot timpul sunt o gramada de servere de freeze, mai ales in marea britanie este o comunitate destul de bine dezvoltata, si ai sa gasesti unde sa joci. e super mishto, mai ales pe serverele cu 16 sau 18 sloturi. e macel la greu.
mai apar ocazional si trisori (nu exista punkbuster in 1.16n), dar asta e....de obicei sunt destul de repede identificati si indepartati.
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
yoy nu am postat niciodata cu user anonim si nu cred ca am sa ma apuc prea curand....GG wasnt me....
ma distreaza ca la un jeg de demo sunt 6 pagini cu comentarii, si multe alte demo-uri din chiar mishto trec neobservate......nu mai inteleg nimic
ma distreaza ca la un jeg de demo sunt 6 pagini cu comentarii, si multe alte demo-uri din chiar mishto trec neobservate......nu mai inteleg nimic

"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
caut si eu un loc unde se fac placutze de identificare, din alea gen cum au astia in armata americana...vreau sa fac pt. un coleg de munca, e ziua lui vineri si am mare nevoie..e pasionat de armata, stuff like si e innebunit dupa asa ceva...stie carea vreun loc unde as putea gasi sa fac?!...am atasat o poza model thx!!oneone11
- Fişiere ataşate
-
- pic.jpg (54.04 KiB) Vizualizat de 3455 ori
-
[stryder] - Mesaje: 643
unde e threadu fightclub? park asa se numea..vad k is destule ostilitati p'aci..lumea se "impunge" tot timpul si strica stirea sau threadu respectiv...dunno...makr acolo ar fi OT..am cautat peste tot si nu am gasit..a fost sters???
LagFrag
-
Groparoo - Junior Member
87 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3