)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ce vreme dubasha pe-aici.. acu juma de ora era grindina, acum 15 minute era soare si acum iar incepe sa ploo
-

Daimon - Mesaje: 5074
jasmina,
.. si eo, si eo! :p
in alta ordine de ganduri d`ale mele... iata:
Legea morala in mine, cerul instelat deasupra mea...
Nicicand nu s-a potrivit mai bine!
.. si eo, si eo! :pin alta ordine de ganduri d`ale mele... iata:
Legea morala in mine, cerul instelat deasupra mea...
Nicicand nu s-a potrivit mai bine!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
pe vremea lu Kant ala de zici matale creca erea mult mai senin ceriu. de cind cu poluarea asta...
asafd: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
nbm
plm, m-oi fi ingrashat io, da' chiar ashea?
asafd: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
nbm
plm, m-oi fi ingrashat io, da' chiar ashea?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
nu. de la Merlyn Monro.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Draga eye-ule,
Acum vreo 5 zile intrebam despre tine, iar danone mi-a comunicat ca ai fost avansat in cadrul armatei si ca esti plecat in nu stiu ce misiune. Acum ca ai revenit, doresc sa iti prezint problemele pentru care te-am cautat :
1.dezlipeste threadul cu miss ca s-a terminat de peste 1 luna
2.cand se face concursul de mister ? (vezi ca nu mai accept refuzuri. ma intreaba zeci de persoane zilnic despre aceasta competitie)
Sper ca problemele mele sa-si gaseasca rezolvarea prin intermediul tau.
Cu drag, miraculosul
Acum vreo 5 zile intrebam despre tine, iar danone mi-a comunicat ca ai fost avansat in cadrul armatei si ca esti plecat in nu stiu ce misiune. Acum ca ai revenit, doresc sa iti prezint problemele pentru care te-am cautat :
1.dezlipeste threadul cu miss ca s-a terminat de peste 1 luna
2.cand se face concursul de mister ? (vezi ca nu mai accept refuzuri. ma intreaba zeci de persoane zilnic despre aceasta competitie)
Sper ca problemele mele sa-si gaseasca rezolvarea prin intermediul tau.
Cu drag, miraculosul
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Jasmine scrie:gata cu muia ca deja o luati in serios
adica nu iei mu... pardon ... adica nu sugi penisul?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117