Ai un DEMO?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ai un DEMO?

Mesajde QAZQAZ » Joi Apr 21, 2005 10:27 am

Cred ca ar fii util pentru toti cei interesati sa stie ca daca au un demo,il pot face public,astfel putand fii auzit si de cineva care ar putea da o mana de ajutor sau chiar ar fii interesat(interesatzi)de a scoate pe piatza acea trupa.qazqaz
QAZQAZ

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 11:37 am

cea mai bengusa ideie de la inventarea inregistrarilor shi pana acum !

deci eo nu cred ca vro trupa sa gandit pana acum la asha ceva. multzumesc in numele la tuate trupele noi la care leai deschis oichii. nu cred ca lear fi dat prin cap asha ceva. adica cum dom'le ? sa te duci matale sa strangi langa tine catziva oameni, compui muzichie, plateshti studio, inregistrezi, multiplici demo, da nu te-ai fi gandit o clipa sal dai mai departe sal faca public in scop ca sa-l asculte lumea. PROSHTILOR DE LA TRUPE NOI CARE ESTETZI ! NU MAI TZINETZI DEMOURILE LA CIORAP ! DATZILE LA OAMINI ! cum care oamini ? nu conteaza, ieshi pe strada shi cum vezi o persuana, te uitzi bine la ia, te asiguri ca ie om shi ii dai un demo cu tine.

aaaaa... daca puneai shi un numar de telefon, o adresa de firma, un nume mai pronuntzabil, poate shi ceva colaborari de succes (macar pe plan local), un plan, o idee, sau ceva cat mai apropiat de o oferta, poate intzelegeau oamenii cui shi mai ales de ce anume trebe sa trimita demo-ul.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde QAZQAZ » Joi Apr 21, 2005 1:46 pm

neatza scrie:cea mai bengusa ideie de la inventarea inregistrarilor shi pana acum !

deci eo nu cred ca vro trupa sa gandit pana acum la asha ceva. multzumesc in numele la tuate trupele noi la care leai deschis oichii. nu cred ca lear fi dat prin cap asha ceva. adica cum dom'le ? sa te duci matale sa strangi langa tine catziva oameni, compui muzichie, plateshti studio, inregistrezi, multiplici demo, da nu te-ai fi gandit o clipa sal dai mai departe sal faca public in scop ca sa-l asculte lumea. PROSHTILOR DE LA TRUPE NOI CARE ESTETZI ! NU MAI TZINETZI DEMOURILE LA CIORAP ! DATZILE LA OAMINI ! cum care oamini ? nu conteaza, ieshi pe strada shi cum vezi o persuana, te uitzi bine la ia, te asiguri ca ie om shi ii dai un demo cu tine.

aaaaa... daca puneai shi un numar de telefon, o adresa de firma, un nume mai pronuntzabil, poate shi ceva colaborari de succes (macar pe plan local), un plan, o idee, sau ceva cat mai apropiat de o oferta, poate intzelegeau oamenii cui shi mai ales de ce anume trebe sa trimita demo-ul.

Toate bucatzile de DEMO-URI care vor fi atashate acia le voi prezenta SC.BALKAN STUDIO PRODUCTIONS SRL. din Timisoara.E singura Editura Muzicala din Romania si e interesata de "noi talente".Din pacate e exclusa muzica Rock din toata ecuatzia asta,dar este o usa deschisa pentru genurile Dance,Hip-Hop,House,Pop,Manele etc. ;-)
QAZQAZ

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 1:49 pm

aha deci numa muzici bune

neatzule: nai bah ce sa cauti cu mizeriile tale
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 2:38 pm

QAZQAZ scrie: e exclusa muzica Rock din toata ecuatzia asta,dar este o usa deschisa pentru genurile Dance,Hip-Hop,House,Pop,Manele etc. ]

aha ! acu se explica de ce nu ie spatzii dupe semnele de punctuatzie, fie shi dupe alea puse aiurea. In +, tot ashea se esplica shi urmatuarele:

QAZQAZ scrie:Cred ca ar fii [...] astfel putand fii auzit [...] ar fii interesat

auz bre, da mai fac shi io o intrebare: de ce ar trebui un om sa aiba incredere intr-o firma care ishi trimite la cautare de talente pe cel mai agramat dintre angajatzi ?

ps: asta fiind cazu bun. ca mai ezista posibilitatea sa fie cel mai literat dintre angajatz, iar atuncia intrebarea mea nu se mai justifica, pe motiv ca ar fi cretina.

neatza

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 3:01 pm

neatza scrie:aha ! acu se explica de ce nu ie spatzii dupe semnele de punctuatzie, fie shi dupe alea puse aiurea. In +, tot ashea se esplica shi urmatuarele:

auz bre, da mai fac shi io o intrebare: de ce ar trebui un om sa aiba incredere intr-o firma care ishi trimite la cautare de talente pe cel mai agramat dintre angajatzi ?

ps: asta fiind cazu bun. ca mai ezista posibilitatea sa fie cel mai literat dintre angajatz, iar atuncia intrebarea mea nu se mai justifica, pe motiv ca ar fi cretina.

intelijientule,dupa ce o sa faci 18 ani sa vii aicea sa te incorzi,pana atunci fatzi temele si taci.h3h3h3h3......multa lume incompetenta iese in fatza frateeee...........asta...asa ca bancu ala...:
cica Sf.Petru zice lu` Dumniezeu:
-Doamne,nu mai avem minte si mai este o gramada de lume ca Neatza care asteapta sa primeasca si ei ceva minte,ce facem Doamne?
-Zici ca nu mai e minte Petrule?
-Nu mai e doamne nici un pic.
-Bine Petrule,asteapta sa faca 18 ani ca "neatza" si da-le diplome
-Asa-i doamne ca intzelept graiesti.
~p ~p ~p
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 3:21 pm

Si inca ceva,de ce LAMERI ca "neatza" au voie sa mute Thread-urile dupa bunul lor plac? acesta pare unul serios si nu era cazul sa fie mutat aici.Sa va ......... pe totzi incompetentzii care va datzi in gesturi ca Fizz :moon:
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Apr 21, 2005 3:22 pm

~p ~p ~p
tata omida, m-ai spart!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 3:35 pm

scamatorule, uite care ie problema: nu io tzam mutat sujetu, ci omu caruia i-ai porcait threadul.

doi: eo presupun ca tu shi qouaqsza ala suntetz una shi aceiash persuana. o sa te intrebi, evident, pe ce ma bazez. ei bine uite ratzionament: care sunt shansele ca doi tip sa apara in acelashi timp pe un forum, sa scrie shi sa viziteze exact aceleashi subiecte, sa aiba aceleashi preocupari shi, in plus, sa scrie la fel de prost shi de agramat ?

este ca am dreptate ?

neatza

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 3:39 pm

eo am un demo de la starcraft si inca unu cu fifadoomii.ie bune?

pese: vam zis io ca suntetz nijte incompetentzi~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 3:39 pm

al dreaq neatza asta.
dupa ce ca avea un ionuzz tare amu are doi cloni de ionuzz
bulanjiu domle nu alta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 3:42 pm

bre, ia lasatz copilu in pace. poate ne egsxplica shi noo, proshtilor, cum sta treaba cu demo-urile astea.

neatza

Mai suntetzi multzi LAMERI ca "neatza"?

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 3:45 pm

nae cinefil scrie:~p ~p ~p
tata omida, m-ai spart!

CA VAD CA TU TE-AI AFIRMAT DIN START NAE CINEFILE :dir:
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde nbm » Joi Apr 21, 2005 3:47 pm

vrajitorule, nu-i ashea ca tu ai sarit gardul?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 3:48 pm

dupe cum se optserva, avea shanse sa devina un subiect mishto asta. ma mir cum de l-au mutat tocma aici...

uite, sa presupunem ca itzi trimit un demo. mai intai, unde trimit ? cum aflu io adresa, mailu, telefonu, persuana de contact, etc. shi dup'aia? adica dupe ce trimit ? ce se intampla cu demo-uu respectiv ?

neatza

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 3:49 pm

adica cum demourile mele nu ie bune?
MiG29

Mesajde nbm » Joi Apr 21, 2005 3:50 pm

MiG29 scrie:demourile mele nu ie bune?

ba da bre, daca nu da erori, ie bune...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 3:51 pm

migurila: ai niste manele cu starcraft?
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 3:52 pm

nu da ierori,ca am placa treideefics vudu
MiG29

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 3:52 pm

neatza scrie:scamatorule, uite care ie problema: nu io tzam mutat sujetu, ci omu caruia i-ai porcait threadul.

doi: eo presupun ca tu shi qouaqsza ala suntetz una shi aceiash persuana. o sa te intrebi, evident, pe ce ma bazez. ei bine uite ratzionament: care sunt shansele ca doi tip sa apara in acelashi timp pe un forum, sa scrie shi sa viziteze exact aceleashi subiecte, sa aiba aceleashi preocupari shi, in plus, sa scrie la fel de prost shi de agramat ?

este ca am dreptate ?

1-Nu pricep de ce ma faci agramat cand de fapt daca-tzi studiezi replicile cam tu esti acela in cauza,stimabile,deci faza asta e ca si cand te c..i pe tine si te rastesti la cei din jur care s-a beshit.
2-Nu ma intreb pe ce te bazezi fiindca este evident ca suntem una si aceeasi persoana,nici nu am incercat sa ascund asta din contra,cu Vrajitorul sunt de cand m-am iritat si am intrebat de ce mi s-a mutat thread-ul(care era facut de qazqaz)deci intelijientule nu era nevoie sa navighezi si sa spionezi care cum pe unde a fost ca sa ajungi la concluzia ca qazqaz=vrajitorul.....dar intelijentzii ca tine au diplome si ...stii cum e....e necesar studiul aprofundat al oricarei probleme deja rezolvata. ;-)
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 3:55 pm

manele cu starcraft n-am da am in schimnb redalert cu carmen serban si liviu guta.ie bune?
MiG29

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 3:55 pm

iozefini, uite cum sta treaba: eo am recunoscut de mii de ori ca sunt agramat. da partea mijto ie ca asta imi da voie sa ii identific pe aia ca mine. ok ? shi daca in continuare nu intzelegi de ce te fac agramat, itzi mai zic o dat: pentru ca asta ieshti.

shi tot nu mai lamurit cu demourile alea

neatza

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 3:56 pm

migurila: versiunea de lux ori care?
memetshot

Mesajde baixinho© » Joi Apr 21, 2005 3:58 pm

revenind la ideia de baza (sau acid sau sare sau ce-o mai fii), io n-am un DEMO. sincer, as vrea, dar nu un DEMO, ci o DEMO, mai precis o DEMMO. si, ca sa fiu si mai esgxzcplicit, as vrea pe Ana Maria Ferentz. buna in draci, de ce sa ma cac pe mine si dupa aia sa intreb care da partzuri!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Alienor » Joi Apr 21, 2005 3:58 pm

scuzatz ca ma amestec, ce doamne iarta-ma sunt aia "lameri"? sa-mi imbogatesc si eu bagajul de cunostinte
Alienor
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Apr 21, 2005 4:00 pm

stie Devid Copí£rfild.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 4:02 pm

opaaaaaaa ! ia statz ca acu am vazut o treaba: iozefini, ia esplica shi mie cum devine treaba asta:

SC.BALKAN STUDIO PRODUCTIONS SRL. din Timisoara. E singura Editura Muzicala din Romania

neatza

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 4:05 pm

versiunea fulopsans cu trapa si doo rotzi de rezerva.
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Apr 21, 2005 4:10 pm

intelijientule,dupa ce o sa faci 18 ani sa vii aicea sa te incorzi

~p ~p ~p

incorziteai la o bere neatzule cand ajunji la majorat ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde h0va » Joi Apr 21, 2005 4:11 pm

?!
h0va

Următorul