Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?
Moderator: anjin-san
eyewitness scrie:sau cu alte cuvinte fetelor : "cum sa devenim sorcove"
lasa, aiule, ca mai spre seara, incolo, vine partea cu "machiajul ochilor folosind toate culorile curcubeului". abia ashtept.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Cine-o inventat body painting-ul stia ce-o sa fie trendy secolul asta.
Edit,
Mai nou te intreaba la frizerie chestii de genu:Doritzi sa scoatem putin in evidenta spancenele? sau Doritzi corectura cu fond de ten?......As vrea sa-mi vad corectura dupa ce-mi scot casca......i'm a man for heaven sakes
Edit,
Mai nou te intreaba la frizerie chestii de genu:Doritzi sa scoatem putin in evidenta spancenele? sau Doritzi corectura cu fond de ten?......As vrea sa-mi vad corectura dupa ce-mi scot casca......i'm a man for heaven sakes
- mikutzul
- Junior Member
las ca o sa-ti vina vremea insuratorii si dimineata te vei trezi langa baba cloanta in loc de cosanzeana cea prea frumoasa
poi cu atatea prafuri de asezat pe fatza...riscu creste in mod grav
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Da, mai nou rolul parintilor e sa-ti zica ca nu e prea bine ce faci....dar daca tu vrei ei nu prea au nimic impotriva.... f. educativ
(p.s. titino, daca as avea un copil ca tine l-as bate zilnic
)

(p.s. titino, daca as avea un copil ca tine l-as bate zilnic

-
cutuma© - Mesaje: 3047
dc ai zis aici sa fac comentariile, aici le fac :
1.stiu ce scrie pe prima pagina dar nu stiam unde se fac comentarii
2.o sa spun care sunt, dar nu le si explic: enumerarile mentionate dupa "traumatizate" sunt: inmormantari, pe la spitale;doar la astea doua m-am referit...
3.numele meu de utilizatir este GUCITZA si nu gugushtiuta....accept orice deviere apropiata : guci, gucitzo, guco....insa nu orice cuv care se termina cu utza si incepe cu g
4.tzake si barbatzii pot fi violatzi:si nu doar de femei(
) ci si de altzi barbatzi....
1.stiu ce scrie pe prima pagina dar nu stiam unde se fac comentarii
2.o sa spun care sunt, dar nu le si explic: enumerarile mentionate dupa "traumatizate" sunt: inmormantari, pe la spitale;doar la astea doua m-am referit...
3.numele meu de utilizatir este GUCITZA si nu gugushtiuta....accept orice deviere apropiata : guci, gucitzo, guco....insa nu orice cuv care se termina cu utza si incepe cu g
4.tzake si barbatzii pot fi violatzi:si nu doar de femei(

- gucitza
- Junior Member
g...tza
uite-ti fraza:
un barbat nu are chef cand se afla in circumstantze triste sau traumatizante: inmormantari , pe la spitale ..cand e bonlav rau....cand e violat (de altu) cand face sport(am auzit), cand se joaca la pc
tuate insiruirile pe care le-ai inserat dupa cele doo punte, asa cum ai folosit tu ortografia, se refera la circumstantele triste sau traumatizante
poate n-ai vrut, dar, involuntar, asta reiese si deci : aberatia zilii
uite-ti fraza:
un barbat nu are chef cand se afla in circumstantze triste sau traumatizante: inmormantari , pe la spitale ..cand e bonlav rau....cand e violat (de altu) cand face sport(am auzit), cand se joaca la pc
tuate insiruirile pe care le-ai inserat dupa cele doo punte, asa cum ai folosit tu ortografia, se refera la circumstantele triste sau traumatizante
poate n-ai vrut, dar, involuntar, asta reiese si deci : aberatia zilii

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai ....pai......martorule......am mai explicat de ce , folosind cuv de legatura "cand", nu sunt enumerari toate cuv de dupa cele 2 pct (am folosit 2 pct pt ca erau 2 substantive care se enumerau).......incearca sa desfaci fraza in prop principale si secundare si ai sa vezi ca pp este "un barbat nu are chef" iar celelalte sunt circumstantziale de timp....
sa vedem ce mai zici acum...
sa vedem ce mai zici acum...

- gucitza
- Junior Member
da' ti-e lene rau de tot sa scrii, este? cuv (de doua ori), pct (tot de doua ori), pt, prop ti-e lene sa le scrii in varianta originala, dar la circumstantziale nu mananci nici o litera.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"cand" n-are nici o legatura. chestiunea este legata de ortografie, cele 3 puncte de suspensie folosite inlocuiesc virgula asa ca nu-mi mai pierde tinpu pe-aici cu elucubratii. ia o carte de romana de-a 5a ,conspecteaza si p-orma mai vorbim
pa
pa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
referitor la punctul 4 mersi ca m-ai luminat si pe mine si am aflat o chestie noua
Nu numai carentele de ortografie si exprimare se incadreaza la Aberatia zilei. Ci tocmai "circumstanta asta traumatizanta" cum ca un barbat nu are chef de sex cand este, de ex, violat de un alt barbat
Atunci sa zic si eu cand nu mai are chef de sex: cand il doare maseaua, cand are un accident de masina
and the list goes on and on... Pe bune ai gandit-o mult!? Scuza-mi rautatea da chiar m-ai facut sa rad cu pofta azi cand eram cu curunsus.

Nu numai carentele de ortografie si exprimare se incadreaza la Aberatia zilei. Ci tocmai "circumstanta asta traumatizanta" cum ca un barbat nu are chef de sex cand este, de ex, violat de un alt barbat

Atunci sa zic si eu cand nu mai are chef de sex: cand il doare maseaua, cand are un accident de masina

- tzache
e bine atunci e aberatzia zilei .....hop atzi sarit cu totzii pe mine ....
si tzake , ultima chestie pe tema asta ca ma enerveaza si pe mine, circumstantzele traumatizante....n-au legatura in fraza cu pricina cu violu
am incheiat si eu cu asta ...
si tzake , ultima chestie pe tema asta ca ma enerveaza si pe mine, circumstantzele traumatizante....n-au legatura in fraza cu pricina cu violu
am incheiat si eu cu asta ...
- gucitza
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma