Mister FanClub 2005
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mister FanClub 2005
Astazi debuteaza mult'asteptata editie a celebrului concurs Mister FanClub. Este a treia editie, prima fiind castigata de Aliosha, iar a doua de Oribilul Mosh. La precedentele editii, gabuba a ocupat locul 2.
organizator : Oribilul Mosh
sponsor : eyewitness
In calitate de organizator si de castigator al editiei trecute, subsemnatul nu va mai participa !
Concurentzii au termen 1 saptamana pentru a se inscrie. Inscrierea se face prin atasarea a doua poze : una fatza sau bust si una corp. Nu se accepta mai mult de doua poze.
Premiul va fi dezvaluit la sfarsit ! Comentarile pe subiectul de comentarii !
eyewitness si Oribilul Mosh va doresc mult succes !
organizator : Oribilul Mosh
sponsor : eyewitness
In calitate de organizator si de castigator al editiei trecute, subsemnatul nu va mai participa !
Concurentzii au termen 1 saptamana pentru a se inscrie. Inscrierea se face prin atasarea a doua poze : una fatza sau bust si una corp. Nu se accepta mai mult de doua poze.
Premiul va fi dezvaluit la sfarsit ! Comentarile pe subiectul de comentarii !
eyewitness si Oribilul Mosh va doresc mult succes !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ma bag si eu. Cine ma place ma voteaza, cine nu, nu....iar daca e indecisa sa ma voteze
!

- Fişiere ataşate
-
- DSC01445.JPG (324.27 KiB) Vizualizat de 3896 ori
-
- DSC01346.JPG (300.37 KiB) Vizualizat de 3912 ori
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
la presiunile a mii si mii de domnisoare... here i am.
- Fişiere ataşate
-
- DSC01141.jpg (138.08 KiB) Vizualizat de 3905 ori
-
- Picture078.JPG (22.5 KiB) Vizualizat de 3919 ori
-
monk - Mesaje: 2747
ce-i mai trebuie chelului? sau uite cum ma bag in seama
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=3767
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=3767
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
link catre poza cu mine in picioare
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=340757&postcount=1221
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=340757&postcount=1221
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Pana acum doar 4 concurentzi la start :
Termenul pentru inscrieri se prelungeste pana sambata 30 aprilie 2005. Astfel, concursul va debuta chiar in Duminica Pastelui.
Pentru orice comentariu, sugestie sau reclamatie....va rog sa folositi subiectul de comentarii.
- cr3tz
- El Mundo
- monk
- Jaja Beens
Termenul pentru inscrieri se prelungeste pana sambata 30 aprilie 2005. Astfel, concursul va debuta chiar in Duminica Pastelui.
Pentru orice comentariu, sugestie sau reclamatie....va rog sa folositi subiectul de comentarii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bre, da io sper sa mai fie si altzi co-ncurenti (C.B), sa nu ies chair asa usor pe locu 2 (dupa sod af cors
)
Deci io ma inscriu ca-s frumos
si modest

Deci io ma inscriu ca-s frumos
si modest
- Fişiere ataşate
-
- eu_beat4.JPG (472.78 KiB) Vizualizat de 3908 ori
-
- IMG_2409.JPG (523.99 KiB) Vizualizat de 3908 ori
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Mister FanClub 2005
S-au inscris 9 concurentzi !
Cum se face votarea ?
Vom aplica aceiasi formula ca la editia din 2005 a concursului de Miss. Fiecare user care doreste sa voteze...va nominaliza toti cei 9 concurenti in ordinea locurilor dorite de el. Deci se vor vota toti concurentii !. Nu se pot acorda egalitati. Voteaza doar userii cu peste 100 de posturi.
Dar iata un exemplu concret. Sa zicem ca eu sunt userul XXX si am 456 de posturi. Si votez asa : 1.whatever ; 2.SOD ; 3.adonys ; 4.Dany_S ; 5.paiacec ; 6.cr3tz ; 7.El Mundo ; 8.monk ; 9.Jaja Beens
Vot perfect corect. Asa tre' sa votati si voi...evident ordinea fiind cea dorita de voi.
Cei aflati in concurs...vor vota doar 8 concurentzi, evident exclusandu-se pe ei. Votul concurentilor nu va conta la situatia finala. Se va face un clasament separat.
Punctajele :
loc 1 = 10 p
loc 2 = 8 p
loc 3 = 6 p
loc 4 = 5 p
loc 5 = 4 p
loc 6 = 3 p
loc 7 = 2 p
loc 8 = 1 p
loc 9 = 0 p
Se vor lua in considerare doar voturile complete. Deci..doar cele care indica ordinea preferintelor...de la 1 pana la 9.
Termen : 1 saptamana
Va rog sa votati cat mai obiectiv. Se voteaza frumusetzea fizica...nu faptul ca suntem prieteni cu x...sau ca y ne-a dat beri si mici. Inainte de a vota..va recomand sa mai priviti pozele o data !
Clasamentul va fi afisat doar la final..pentru a nu fi influentze !
Felicitari tuturor concurentilor pentru ca au avut curajul necesar si taria de caracter pentru a se inscrie in acest concurs. Toti sunteti frumosi !
Mult succes !
- cr3tz
- El Mundo
- monk
- Jaja Beens
- whatever
- SOD
- Dany_S
- paiacec
- adonys
Cum se face votarea ?
Vom aplica aceiasi formula ca la editia din 2005 a concursului de Miss. Fiecare user care doreste sa voteze...va nominaliza toti cei 9 concurenti in ordinea locurilor dorite de el. Deci se vor vota toti concurentii !. Nu se pot acorda egalitati. Voteaza doar userii cu peste 100 de posturi.
Dar iata un exemplu concret. Sa zicem ca eu sunt userul XXX si am 456 de posturi. Si votez asa : 1.whatever ; 2.SOD ; 3.adonys ; 4.Dany_S ; 5.paiacec ; 6.cr3tz ; 7.El Mundo ; 8.monk ; 9.Jaja Beens
Vot perfect corect. Asa tre' sa votati si voi...evident ordinea fiind cea dorita de voi.
Cei aflati in concurs...vor vota doar 8 concurentzi, evident exclusandu-se pe ei. Votul concurentilor nu va conta la situatia finala. Se va face un clasament separat.
Punctajele :
loc 1 = 10 p
loc 2 = 8 p
loc 3 = 6 p
loc 4 = 5 p
loc 5 = 4 p
loc 6 = 3 p
loc 7 = 2 p
loc 8 = 1 p
loc 9 = 0 p
Se vor lua in considerare doar voturile complete. Deci..doar cele care indica ordinea preferintelor...de la 1 pana la 9.
Termen : 1 saptamana
Va rog sa votati cat mai obiectiv. Se voteaza frumusetzea fizica...nu faptul ca suntem prieteni cu x...sau ca y ne-a dat beri si mici. Inainte de a vota..va recomand sa mai priviti pozele o data !
Clasamentul va fi afisat doar la final..pentru a nu fi influentze !
Felicitari tuturor concurentilor pentru ca au avut curajul necesar si taria de caracter pentru a se inscrie in acest concurs. Toti sunteti frumosi !
Mult succes !
-
1.El Mundo
2.Monk
3.adonys
4.cr3tz
5.jaja beens
6.whatever
7.dany_s
8.SOD
9.paiacec
2.Monk
3.adonys
4.cr3tz
5.jaja beens
6.whatever
7.dany_s
8.SOD
9.paiacec
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
-
weed13 - Mesaje: 1868
1. MONK
2. Cr3tz
3. whatever
4. Paiacec
5. Jaja beans
6. SOD
7. El Mundo
8. Adonys
9. Dany_S
Buna seara : D ... Daca e sa facem topul strict dupa cele aratate in poze ... cred ca altfel era ... Dar cum totul in viata e pe pile ...
... Asta este
... Oricum MISTERUL meu a fost si va ramane DECRET
...
V-am pupat
2. Cr3tz
3. whatever
4. Paiacec
5. Jaja beans
6. SOD
7. El Mundo
8. Adonys
9. Dany_S
Buna seara : D ... Daca e sa facem topul strict dupa cele aratate in poze ... cred ca altfel era ... Dar cum totul in viata e pe pile ...

V-am pupat
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
1. sod
2. whatever
3. paiacec
4. jaja beans
5. cr3tz
6. adonys
7. el mundo
8. monk
9. dany_s
2. whatever
3. paiacec
4. jaja beans
5. cr3tz
6. adonys
7. el mundo
8. monk
9. dany_s
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
1. whatever
2. paiacec
3. SOD
4. monk
5. jaja
6. dany
7. cretz
8. adonys
9. elmundo
muahahahha.. teh horror!