Verde-n Fatza;andre Sunt Nashpa Sau Nu?

Forum dedicat formatiei Andre si fanilor acesteia

Mesajde gabuba » Mar Mar 19, 2002 12:48 pm

iti zic eu ca am habar de multe.... ma rog, sa shti ca nu am auzit de toate bazaconile aparute, cum ar fi "luna amara" sau... in mare parte le stiu, dar bine ti-ar prinde sa citeshti tot inainte de a-ti exprima parerea....

1. CLAR FIECARE CREDE CA MUZICA PE CARE O ASCULTA ESTE CEA DE CALITATE, CHIAR DACA UNORA ACEST GEN LI SE PARE DEOSEBIT DE INCULT!
2. NU MAI RASPUND LA PROVOCARI IDIOATE.... SA FIE CLAR!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ckride » Mar Mar 19, 2002 2:10 pm

Initial trimis de Gabytu

aoleu... vai de capul tau, eu ma intreb oare de ce ti-am raspuns la intrebari, ca tu tot prost facut gramada ramai! aaa si mai invatza dreaq sa scrii, de cand nu ai mai trecut pe la o lectie de gramatica sa te invete ceva ortografie?!:p

Probabil te intrebi de ce tot te stresez cu mesajele mele plictisitoare, crede-ma, in mod general nu-mi bateam kapu, da pe AGHH am vazut un post de la kgula care propunea sa va rupem kapu la toti, si la propiu si la figurat, nu ca as fi mare fan acuma, da o sa-i urmez indeaproape sfatu cred. Para au dat tonu, acuma tre sa continuam.

PS: am ramas la romana...
ckride
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 19, 2002 3:32 pm

mai, tací£!

Dincolo de gusturi, exista niste lucruri foaret clare.... Asta e motivul pentru care nu mancam biroul sau nu mancam cainii comunitari. Dupa ce trecem de stadiu asta, putem avea opinii de gust si putem spune pizza hawai e buna sau rea, ca e mai buna sau mai nu stiu cum decat pizza calzone...

Da, mai? Ajunsi aici, iti spun ca mizerii gen andre ca muzica de calitate e ca si cum ai incepe sa musti din birou...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mar 19, 2002 10:41 pm

mai krysti , asta e parerea ta!! si gata! ma frate! nu poti compara o anume formatie cu vremurile trecute... te rog sa nu exageram! pe langa alte trupe andre este "deLuxe'

apropo ati auzit faza "da-mi inima ta/ sa ma imbrac elegant"

neamtzu: frate-miu te inteleg perfect, toti ashtia ati intrat intr-o criza de personalitate, specifica celor aproximativ noi pe forum, si fara experientza, vai cat e de super senzatia sa-ti bagi joc de nishte fanii ai unei trupe, considerata de marea majoritate a celor de aici de kkt, inclusiv fanii sunt categorizati la fel. Te consideri, deshtept shi crezi ca dai dovada de ingeniozitate, atunci cand ii faci proshti pe fanii acestei formatii. dar lasand senzatiile pe care le aveti , cand ironizatii acesti fani, trebuie sa recunosc ce 50% din fanii acestei formatii dunt copiii de 10 ani... uni sunt chiar pe forum dar se dau de 13 sau 14... deci nu poti avea pretentii; 25% sunt mari si idioti de-a binelea; 25% sunt cei care judeca.. si cred ca sunt cam singurul de pe acest forum [cu cateva exceptii].. fara suparare fratilor... dar asta e!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ckride » Mar Mar 19, 2002 11:05 pm

"NOU" - uitete la data inregistrarii. Apropo, eram p-aici cu cateva luni in urma cu user bugmafia93.

- nu imi bat joc de nimeni si nu fac aberatii si alte alea, vad ca traiesti numa pe acest forum tu.
ckride
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mar 19, 2002 11:16 pm

.. in sfarshit am ajuns la un mic pact, dar eu nu traiesc numai pe acest forum.. imi desfashor lunga activitate.. pe toate forumurile, cum crezi tu ca am ajuns cel mai popular membru??

aa si in cazul in care te refereai la site.. sa shti ca stau pe multe, multe altele...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ckride » Mar Mar 19, 2002 11:42 pm

ok m-am convins
ckride
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mar 19, 2002 11:46 pm

un moment de pace.. ok neamtzu.. ma bucur... acest subiect il declar mort!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde yulissa » Mie Mar 20, 2002 4:05 am

ce tampenii pe aici! no comment.........
yulissa
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mar 20, 2002 9:56 am

STIU, CA SUNT TAMPENII, DAR IN FINE, MA BUCUR CA AM REUSHIT SA LINISHTESC APELE, de unul singur contra... ma rog, ca nu mai am pe cine altcineva sa rog, sa ma ajute...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Kryszti » Mie Mar 20, 2002 11:28 am

"De luxe" e chiar de luxe fata de andre. E o muizca staersa, dar nu scarboasa... Intelegi diferenta?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde yulissa » Mie Mar 20, 2002 4:01 pm

Initial trimis de Gabytu
STIU, CA SUNT TAMPENII, DAR IN FINE, MA BUCUR CA AM REUSHIT SA LINISHTESC APELE, de unul singur contra... ma rog, ca nu mai am pe cine altcineva sa rog, sa ma ajute...

Cu ce sa te ajute mai? Sa-i faci pe astya sa nu mai vorbeasca tampenii sau ce?Pa! :)
yulissa
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mar 21, 2002 10:44 pm

sunt conshtient ca ma lupt cu morile de vant, dar nu am ce face... cel putin sa-i conving sa nu mai abereze pe seama mea, caci din toti fanii numai eu ma zbat... si sa nu mai priveasca totul cu pareri preconcepute....
- Toţi in păr!
gabuba

...

Mesajde fuck^on » Joi Mar 21, 2002 11:38 pm

ba da astea PUT rau de tot!!! nu shtiu cum poate sa va placa asha ceva!!!
fuck^on

Yup

Mesajde Beebo » Sâm Mar 23, 2002 1:45 am

YUP!!! sincer pute...
Beebo
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Vin Mar 29, 2002 10:05 pm

DAAAAAAAAAAAA sunt nashpa!!!!!!!! de aia.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 02, 2002 5:29 am

"Toate strambele se cred femei perverse / si daca ajung sa cante o $%^ din interes fara proteste"
"Against modern football."
Aliosha

Am inteles acum

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 02, 2002 7:31 am

Asta e un subiect de auto-stimare a lui Gabytu! Cum ai ajuns tu cel mai popular membru?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde rrb » Mie Apr 03, 2002 9:18 pm

sunt cele mai tari cele mai de gasca
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Apr 03, 2002 10:48 pm

daca e vorba de extremitatile frontale ale domnisoarei Antoescu s-ar putea sa ai dreptate, dar totusi cred ca nu...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

care este treaba?

Mesajde K-gula » Vin Apr 12, 2002 10:55 pm

bai Zgubi! nu am inteles treaba cu gabytu. la mine se distinge mai greu. ce este el? popo... ce? eu am citit ...nar. :D :D :D

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

da cand?

Mesajde K-gula » Vin Apr 12, 2002 11:11 pm

linkin park in aceeasi oala cu andree? bai muie in gat ce esti tu pula bleaga (gabytu) cum adica treci de la una la alta asa fara sa ti se para vre-o difernta? pizdele astea proaste zici tu ca stiu sa faca solfegi? vai de pula ta daca ai sti cat stau crapaturile aste in studio la o piesa si cat se chinuie inginerii de sunet sa le faca vocea sa sune cum trebuie. crezi tu ca degeaba auzi atat de mult acel efect (antares folosit prima oara de Cher), pe piesele lor? pai Cher l-a folosit ca sa dea frumusete piesei. andree il folosesc ca sa nu se faca de cacat la cat de false sunt. in lanu` de porumb cu voi alaturi de ele. esti cel mai de kkt fan intalnit vreodata. tu esti veriga slaba. drum bun sucker-e.

K-gula.
K-gula

Mesajde ckride » Vin Apr 12, 2002 11:31 pm

lasa-l mah ca are 13 ani. si vezi ca-ti da astia ban pe aici pe forum ca injuri :)))))
ckride
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Apr 13, 2002 9:53 pm

Initial trimis de neamtzu
lasa-l mah ca are 13 ani. si vezi ca-ti da astia ban pe aici pe forum ca injuri :)))))

si inca odata mi-ai dovedit cat de important este pt. tine acordul predicatului cu subiectul! lasa vrajala de cartier... mah nici chiar 13!
- Toţi in păr!
gabuba

Re: da cand?

Mesajde gabuba » Sâm Apr 13, 2002 9:55 pm

Initial trimis de K-gula
linkin park in aceeasi oala cu andree? bai muie in gat ce esti tu pula bleaga (gabytu) cum adica treci de la una la alta asa fara sa ti se para vre-o difernta? pizdele astea proaste zici tu ca stiu sa faca solfegi? vai de pula ta daca ai sti cat stau crapaturile aste in studio la o piesa si cat se chinuie inginerii de sunet sa le faca vocea sa sune cum trebuie. crezi tu ca degeaba auzi atat de mult acel efect (antares folosit prima oara de Cher), pe piesele lor? pai Cher l-a folosit ca sa dea frumusete piesei. andree il folosesc ca sa nu se faca de cacat la cat de false sunt. in lanu` de porumb cu voi alaturi de ele. esti cel mai de kkt fan intalnit vreodata. tu esti veriga slaba. drum bun sucker-e.

K-gula.

si inca un avertisment pt. sincerul K-gula, mai mane vedem si noi cine posteaza chiar nu e necesar sa te mai si semnezi!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde little_vortex » Dum Apr 14, 2002 7:17 pm

Si totusi, mesajul asta este mai clar decat toate care au fost scrise pana acum, exceptand injuraturile. Observ ca tot ce puteti face voi este sa atrageti atentia la cu totul alte amanunte decat problema in sine!
Si vezi ca dobitoaca ta de Andreea Antonescu se semneaza cu te pup dulce, asa ca e mai proasta si mai penibila!
little_vortex
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Apr 14, 2002 10:06 pm

pe cuvantul tau de onoare?
- Toţi in păr!
gabuba

of da` dom

Mesajde K-gula » Dum Apr 14, 2002 10:31 pm

prea multe detali bai gabytu! pentru orice eventualitate, ma mai semnez o data.

K-gula.
K-gula

Anterior

Înapoi la Andre