Ai un DEMO?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:13 pm

QAZQAZ scrie:Cred ca ar fii util pentru toti cei interesati sa stie ca daca au un demo,il pot face public,astfel putand fii auzit si de cineva care ar putea da o mana de ajutor sau chiar ar fii interesat(interesatzi)de a scoate pe piatza acea trupa.qazqaz

Si inca ceva,cine nu are nici in clin nici in maneca cu DEMO-urile,sa se abtzina si sa nu mai comenteze.Altzii se bucura sa rezolve ceva in domeniul asta,incompetentzii rad ca proshtii si imbatranesc prosti si nerealizatzi,deci imbecilii care au de facut mishto,radetzi.
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Apr 21, 2005 4:16 pm

bre, mama cant ieream mic shi ieream constipat imi arata d'ashtea ca tine ca sa ma cac pe mine de ras..

?!
h0va

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:21 pm

neatza scrie:opaaaaaaa ! ia statz ca acu am vazut o treaba: iozefini, ia esplica shi mie cum devine treaba asta:

Iar cu tine incompetentule nu am ce sa mai vb,daca ai evita sa mi te adresezi ar fii minunat,sincer esti unul dintre aceea care pierd timpul si se concentreza extrem de tare la un cerc pe care il imping cu batzul,deci gura mica si impinge cercul.
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 4:22 pm

deci...ce e aia Editura Muzicala si cum adica sunteti singuri?
ai legatura
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:24 pm

y0ung_h0va scrie:bre, mama cant ieream mic shi ieream constipat imi arata d'ashtea ca tine ca sa ma cac pe mine de ras..

intre timp ai mai crescut(natura)dar constipat ai ramas"ba oaie" :moon:
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 21, 2005 4:27 pm

ce inversuant ie omu asta.uare ce vrea iel sa demonstreze?~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:28 pm

memetShol scrie:deci...ce e aia Editura Muzicala si cum adica sunteti singuri?
ai legatura

Editura muzicala este un lucru"BENGOS"in domeniu si nu mai exista(inca)in Romania.Adevarul ca e greu tare de dedus ce e aia o editura muzicala dar sunt sigur ca daca ii rogi pe intelijentzii de mai sus o sa te lamureasca ei(de o sa crezi ca editura muzicala e bar de negrii). :bleah:
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Apr 21, 2005 4:30 pm

incearca sa explici cu cuvintele tale, mai ales ca poate e vrunu care vrea sa trimita o chestie la tine si nu stie de ce...mai ales ca e noua in tara. deci casa reiau intrebarea: ce e aia...editura muzicala si cu ce se diferentiaza ea fata de ce e la actual in tara?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:30 pm

MiG29 scrie:ce inversuant ie omu asta.uare ce vrea iel sa demonstreze?~p

vreau sa demonstrez ca aia care se baga intr-o treaba ca musca-n c...l calului sunt intelijentzii cu diplome care nu-i lasa pe altzii sa traiasca.......,(virgula)cam asta vreau sa demonstrez. :bleah:
PS-neatza,ai vazut ca nu am facut cacofonie acolo,ce zici,am mai progresat?
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 4:36 pm

daca editura muzicala ie aia care editeaza cartz, atuncia shtiu eo ca exista una de o gramada de ani. daca, in schimb, editura muzicala se refera la aia care editeaza muzica, atuncia eo cred ca un simplu deget in pagini aurii ne-ar demonstra cat de singura ie editura balkan.

iozefinii, daca matale sau firma matale o sa se ocupe cu promovarea trupelor tinere, ia explica shi mie cum o sa te descurci matale in urmatuarea situatzie:

so gasi vrun inconshtient care sa trimita la tine un demo. tu il ascultzi shi zici "sa moara mama e beton ashtia!" shi vrei sa le scotzi album. acu, ezista doo posibilitatzi: ori te duci cu baietzii la o casa de discuri serioasa shi faci un mic parteneriat cu iei, ori rezolvi treaba pe barba ta.

in primu caz, ai multe shanse sa dai peste vrun producator ceva mai shmecher decat tine care sa te povatzuiasca in felu urmator: "marsh cu cacatu asta de aici!"

in al doilea caz, trebe sa faci rost de bani ca sal produci singur (shtii tu: multiplicare, suport, timbru, orda...) asha ca va trebui sa gaseshti nishte oamini dispushi sa bage bani in treaba ta.

shi cand shi aia o satz zica aceleashi cuvinte suave, te intreb: pe unde scotzi tu camasha shi cum reusheshti tu sa te bagi in asha industrie cand tu nu potzi sa convingi un pushtan de 16 ani ca ceea ce faci tu ie bine ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:37 pm

memetShol scrie:incearca sa explici cu cuvintele tale, mai ales ca poate e vrunu care vrea sa trimita o chestie la tine si nu stie de ce...mai ales ca e noua in tara. deci casa reiau intrebarea: ce e aia...editura muzicala si cu ce se diferentiaza ea fata de ce e la actual in tara?

Institutzie specializata pentru editare (de cartzi, periodice, compozitzii muzicale etc.) In cazul asta este vorba despre compozitzii muzicale.
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 4:41 pm

ca asta, asha: http://www.edituramuzicala.ro/ ?

de fapt, nu poate sa fie asta, ca omu a zis ca ie singura.

neatza

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 4:47 pm

neatza scrie:daca editura muzicala ie aia care editeaza cartz, atuncia shtiu eo ca exista una de o gramada de ani. daca, in schimb, editura muzicala se refera la aia care editeaza muzica, atuncia eo cred ca un simplu deget in pagini aurii ne-ar demonstra cat de singura ie editura balkan.

iozefinii, daca matale sau firma matale o sa se ocupe cu promovarea trupelor tinere, ia explica shi mie cum o sa te descurci matale in urmatuarea situatzie:

so gasi vrun inconshtient care sa trimita la tine un demo. tu il ascultzi shi zici "sa moara mama e beton ashtia!" shi vrei sa le scotzi album. acu, ezista doo posibilitatzi: ori te duci cu baietzii la o casa de discuri serioasa shi faci un mic parteneriat cu iei, ori rezolvi treaba pe barba ta.

in primu caz, ai multe shanse sa dai peste vrun producator ceva mai shmecher decat tine care sa te povatzuiasca in felu urmator: "marsh cu cacatu asta de aici!"

in al doilea caz, trebe sa faci rost de bani ca sal produci singur (shtii tu: multiplicare, suport, timbru, orda...) asha ca va trebui sa gaseshti nishte oamini dispushi sa bage bani in treaba ta.

shi cand shi aia o satz zica aceleashi cuvinte suave, te intreb: pe unde scotzi tu camasha shi cum reusheshti tu sa te bagi in asha industrie cand tu nu potzi sa convingi un pushtan de 16 ani ca ceea ce faci tu ie bine ?

Intelijentule,n-ai sa gasesti in pagini aurii nici o editura muzicala(asta dovedeste ca habar nu ai de faptul ca in romania nu exista asa ceva).In legatura cu industria,mai ai de papat mult si de studiat si mai mult si de exersat si mai mult ca sa-mi explici mie ce e aia industrie muzicala.Cam ce realizari in domeniu ai tu Intelijentule,sa stiu cum sa ma exprim tzie.Si in legatura cu posibilele trupe care ar ishii pe piatza prin Balkan(care nu este a mea......desii mi-ash dorii)nu-ti bate tu capul tau si asa prea mare....stii vorba aia a alora de la Pensionarii din Vest(degeaba ai capul ca blocul de mare,creerul e mic si de plictiseala moare).Daca ai evita sa mi te adresezi ash intinerii cu 10 ani serios......Intelijentzii ca tine ma obosesc groaznic. :bleah:
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 4:51 pm

iozefinii, eshti praf !

pai io nu vreau sa te conving de nimica bre ! eo vreau doar sa explici la lume ce kilu meu facetz voi acolo. daca editura muzicala nu ie alea la care ma gandesc eo shi nu ie nici alea la care se gandeshte restu lumii, de ce nu te exprimi shi tu o data clar ca sa inzteleaga lumea ?

in principiu, tu trebuia sa convingi lumea sa trimita demo-uri. sau ai uitat ?

neatza

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 5:06 pm

neatza scrie:iozefinii, eshti praf !

pai io nu vreau sa te conving de nimica bre ! eo vreau doar sa explici la lume ce kilu meu facetz voi acolo. daca editura muzicala nu ie alea la care ma gandesc eo shi nu ie nici alea la care se gandeshte restu lumii, de ce nu te exprimi shi tu o data clar ca sa inzteleaga lumea ?

in principiu, tu trebuia sa convingi lumea sa trimita demo-uri. sau ai uitat ?

Intelijentule eu nu trebuie sa conving pe nimeni,ma uitam la aberatiile de pe aici(unele din ele....altele nu)si m-am gandit ca asa ceva nu prea este,poate nu totzi au case de discuri ca tine si pentru altzii este o chestiune extraordinara sa aiba unde trimite un demo care sa si fie ascultat,iar daca e bun chiar sa ajunga undeva.Dar asa sunt incompetentzii(ma repet)nu pot sa faca nimic dar nici pe altzii nu ii lasa :bleah:
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 21, 2005 5:08 pm

sa traitzi!

am doo demo. unde le trimit?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Joi Apr 21, 2005 5:17 pm

bre iozefini, te mai intreb cateva lucruri shi cer ca dupaia o las balta:

- daca nu vrei sa convingi pe nimeni de nimic, ce kilu meu vrei tu de fapt ?
- ce te face sa crezi ca am casa de discuri ?
- un demo se poate trimite orinde pentru a fi ascultat. chiar shi tzie. dar de ce ar conta pentru cineva ca ascultzi tu un demo ? ash po sa i-l trimit shi vecinei mele de la parter, o baba nebuna shi alcoolica, dar care are in posesie un casetofon.
- s-au scumpit medicamentele shi acu se face terapie prin acces la internet ?

neatza

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 5:37 pm

neatza scrie:bre iozefini, te mai intreb cateva lucruri shi cer ca dupaia o las balta:

- daca nu vrei sa convingi pe nimeni de nimic, ce kilu meu vrei tu de fapt ?
- ce te face sa crezi ca am casa de discuri ?
- un demo se poate trimite orinde pentru a fi ascultat. chiar shi tzie. dar de ce ar conta pentru cineva ca ascultzi tu un demo ? ash po sa i-l trimit shi vecinei mele de la parter, o baba nebuna shi alcoolica, dar care are in posesie un casetofon.
- s-au scumpit medicamentele shi acu se face terapie prin acces la internet ?

Stii ceva Intelijentule,am obosit sincer,ce vrei tu de fapt?ce nu-ti convine la mine sau la Thread-ul meu?...daca esti shef pe-aici sau cum se numesc astia de dau bani si muta Thread-uri muta-l si pe asta sau sterge-l sau da-mi ban sau kick sau fa tu ce marsavii stii si lasa-ma in pace.Intentiile mele au fost foarte altruiste.Nu castig nimic din chestia asta dar am vrut sa ajut pe oricine are un demo sau are talent in domeniu si nu stie ce sa faca.Sunt o gramada care habar nu au ca daca au talent nu e neaparat sa fie copii de miliardari ca sa faca ceva.Nu cred ca acest Thread este unul care poate face rau cuiva.In idee am vrut sa fie unul de comunicare(pune unul un demo,pune altul,se discuta cum au facut fiecare etc.)si nu unul de cearta si scandal asa cum a ajuns din cauza ta si a prietenilor tai.Oricum sunt foarte dezamagit.Doresc sa sterg acest Thread dar nu stiu cui sa ma adresez,daca cineva in masura citeste randurile astea,il rog frumos sa-l stearga.
Si in legatura cu scumpirea medicamentelor din comportamentul tau dedeuc ca terapia prin acces la internet e o alternativa excelenta pentru dezaxatzi(poate exagerez extrem de putzin).Neatza citeste cu atentzie ce am scris si vezi unde am greseli de ortografie sau gramaticale ca daca tot esti "prastie"la exprimare,poate te mai calmezi prin analizarea celor scrise de mine(cine stie....terapie ceva).Bine ca nu sunt foarte multzi critici de gen ca disparea forumul asta de tot.
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Apr 21, 2005 6:21 pm

Vrajitoru' din ga(Oz) scrie:(de o sa crezi ca editura muzicala e bar de negrii)

la ce fatza ai shi la cat de masliniu' tzi'e tenu' nu m'ash mira..

?!
h0va

Sparg eu gheatza cu primul DEMO

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 10:34 pm

Daca tot vad ca nu avetzi curaj,o sa sparg eu gheatza cu un prim DEMO,sper sa va inspire(capetele mari si cu creere mici"se simt cei la care ma refer")si sa punetzi si voi un DEMO.
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 10:45 pm

...............................................................................................................................
Fişiere ataşate
Neatza Mp3.part1.zip
(781.65 KiB) Descărcat de 220 ori
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde Vrajitorul » Joi Apr 21, 2005 10:47 pm

.....................................................................................................................................................
Fişiere ataşate
Neatza Mp3.part2.zip
(625 KiB) Descărcat de 183 ori
Vrajitorul
Junior Member

Mesajde QAZQAZ » Vin Apr 22, 2005 12:36 am

Vrajitorul scrie:.....................................................................................................................................................

si ca sa nu zica baietii ca nu intzelege versurile le atasez ca sa le asculta mai bine
Fişiere ataşate
Neatza Mp3(voci).part1.zip
(684.01 KiB) Descărcat de 142 ori
QAZQAZ

Mesajde QAZQAZ » Vin Apr 22, 2005 12:37 am

QAZQAZ scrie:si ca sa nu zica baietii ca nu intzelege versurile le atasez ca sa le asculta mai bine

........................................
Fişiere ataşate
Neatza Mp3(voci).part2.zip
(653.62 KiB) Descărcat de 141 ori
QAZQAZ

pentru vrajitorul

Mesajde tre » Vin Apr 22, 2005 3:50 am

Buna ziua,
Suntem o formatie din Cluj (4 fete) si cantam dance cu influente r&b. Avem ceva aparatura si am cantat pe la diverse evenimente locale. Avem si cateva piese inregistrate.
Va rog sa ma indrumati despre cum as putea intra in legatura cu firma Dvs., sau cu cine ar trebui sa vorbesc in legatura cu acest lucru. Eventual conditii ce trebuie indeplinite pentru a putea trimite inregistrarile.

Va multumesc,
Manuela Gheorghiu
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Apr 22, 2005 9:02 am

Vrajitorul scrie:da-le diplome

Vrajitorul scrie:intelijentzii ca tine au diplome

Vrajitorul scrie:intelijentzii cu diplome

Nu-i mai lua in seama pe astia, bre, crede ca daca n-ai diploma e mai destepti ca tine. Las ca aranjez io cu cineva si-ti face una in Corel, sa vezi tu dupe aia daca mai zice ei ceva. paiacuuuuuuu!
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Vin Apr 22, 2005 10:18 am

Vrajitorul scrie:Stii ceva Intelijentule,am obosit sincer,ce vrei tu de fapt?ce nu-ti convine la mine sau la Thread-ul meu?

iozefinii, cum ash putea sa itzi explic mai clar ? ce formulare pashnica sa folosesc... ? aaa... aha ! am gasit:

ba boule, tu nu vezi ca de dooj de posturi ma chinui sa itzi atrag atentzia ca daca vrei sa itzi trimita careva un demo, ar trebui ca acel cineva sa shtie shi UNDE sa trimita.

ce plm o fi asha conplicat ? de ce nu vrei sa intzelegi ca felul in care procedezi matale ie teribil de anapoda. ba vrei sa itzi trimita lumea demo-uri, da pastrezi adresa numa pentru tine, ba vrei sa le puna pe forum sa "ne dam cu parerea" despre ele.

n-am nimic cu intentziile tale, laudabile de altfel, dar modul in care vrei sa le pui in practica denota nu numai amatorism, dar shi multa ignorantza.

asha ca reiterez (reiterez = mai spun o dat'): ce plm vrei tu de fapt ?

neatza

Mesajde memetshot » Vin Apr 22, 2005 10:23 am

Vrajitorul
Banned

anforciunatli timp de zece zile a primit o binemeritata vacata, via zoso.
memetshot

Mesajde sin ella » Vin Apr 22, 2005 10:34 am

ba boule, tu nu vezi ca de dooj de posturi ma chinui sa itzi atrag atentzia ca daca vrei sa itzi trimita careva un demo, ar trebui ca acel cineva sa shtie shi UNDE sa trimita.

demo-urile nu se trimit nicaieri, din ce inteleg eu, ci se posteaza aici, iar al' din Oz le va prezenta singurei edituri muzicale din Romania, sau nu. a precizat omul in al treilea post de pe acest subiect.

Toate bucatzile de DEMO-URI care vor fi atashate acia le voi prezenta SC.BALKAN STUDIO PRODUCTIONS SRL. din Timisoara.E singura Editura Muzicala din Romania si e interesata de "noi talente".
sin ella

Mesajde gaga » Vin Apr 22, 2005 10:42 am

magicianu scrie:vezi unde am greseli de ortografie sau gramaticale

uite aici:

acelasi scrie:care nu este a mea......desii mi-ash dorii

asta unu. si doi, dupa virgula se pune spatziu si asta nu trebuie sa aratam ca se vede in toate posturile ca a facut o magie profa de romana atunci cand te-a trecut clasa.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii