C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
lool genial
o tiganca grasanca pe strade pe un pegas d'ala cum aveam cand eram mici. pegasu alb, da tziganca neagraaaaa. si ii intra aproape shaua intre shuncile basanaului da' dupe ce ca deja ma kkm pe mine de ras, sa lesin nu alta. avea un tricou roshu mulat pe colaci si pe spate scria: Angelli, adorabil de sexy
~p
k;gjklds acilea suntem fata moshului, da merge netu enrtvant de prost
o tiganca grasanca pe strade pe un pegas d'ala cum aveam cand eram mici. pegasu alb, da tziganca neagraaaaa. si ii intra aproape shaua intre shuncile basanaului da' dupe ce ca deja ma kkm pe mine de ras, sa lesin nu alta. avea un tricou roshu mulat pe colaci si pe spate scria: Angelli, adorabil de sexy
~p
k;gjklds acilea suntem fata moshului, da merge netu enrtvant de prost
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
neatza, vezi bre, ca ionuzzzu ala e la pachet cu mama omidu, asha ca ia-i p-amandoi!
iaodi, mai tzinetz minte teveu de trei mii de coco? ei bine, io-mi cumpar pompa servo cu 250 de coco! shi ma bucura enorm chestia asta, bagamiaj poola in responsabilii cu drumurile den romanika!
un servodirect pa!
iaodi, mai tzinetz minte teveu de trei mii de coco? ei bine, io-mi cumpar pompa servo cu 250 de coco! shi ma bucura enorm chestia asta, bagamiaj poola in responsabilii cu drumurile den romanika!
un servodirect pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Cei mai multi utilizatori au fost 394, 09-03-2005 la ora 22:18.
SOD*, ana37, b0ink, b16dmo, catharsis, Daïmon, darkshines, ghionoiul, JaJa Beens, memetShol, MiG29, mikutzul, Mr S, nbm, neatza, Oribilul Mosh, piskeshu, ROXANA, SILVANA, theOffended, theOffender , ValiEnte, Vrajitorul, y0ung_h0va, [stryder]
bre ofendere, ce faci? umbli cu cioara vopsita?
SOD*, ana37, b0ink, b16dmo, catharsis, Daïmon, darkshines, ghionoiul, JaJa Beens, memetShol, MiG29, mikutzul, Mr S, nbm, neatza, Oribilul Mosh, piskeshu, ROXANA, SILVANA, theOffended, theOffender , ValiEnte, Vrajitorul, y0ung_h0va, [stryder]
bre ofendere, ce faci? umbli cu cioara vopsita?
-

SOD - Mesaje: 6035
ilici ilici uber alles
ola trubadurilor. pai nenea naie tentreaba si je asa: masina aia abia tzo luashi ca am fo toti martori la eveniment. cum plm se strica la doo zile? praduieste-o tati si ia-ti bre o masina.
ola trubadurilor. pai nenea naie tentreaba si je asa: masina aia abia tzo luashi ca am fo toti martori la eveniment. cum plm se strica la doo zile? praduieste-o tati si ia-ti bre o masina.
- gaga
masina aia abia tzo luashi ca am fo toti martori la eveniment. cum plm se strica la doo zile?
asha, danone! rasuceshte brishca aia in rana! brava!;a
bre, da` ce-atz sarit bre ahea pre promotorii muzicii romanejti shi de aiurea in varianta demo? ca face shi iei o fabta buna fara greshele onomatopeice, ortografice shi de punctzie!
neatza, tz-ai pus industria muzicala in cap! te cocosheaza aia, mai ales ca, la varsta-tz frageda, nush cat te tzine sa te pui cu iei...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (1 membri si 6 vizitatori) nae cinefil
ce?!?! ori ie lumea interesata de mashina mea, ori a intrat aci nealesu pomenit de iaurta, in sperantza ca CMul il va aleje!
alo, tovarashe...aaaa...domnule....!
ce?!?! ori ie lumea interesata de mashina mea, ori a intrat aci nealesu pomenit de iaurta, in sperantza ca CMul il va aleje!
alo, tovarashe...aaaa...domnule....!
-

salutam poporu truditor si incercat in aceasta umeda dimineata de vineri
duminica ie floriile deci dezlegare la bere
giuana le-a dat muie conservatorilor si lupilor de uscat din psd . deasemeni salut cu inalta satisfactie alegerea in funtie de vicepresedinte a aceluiasi partid greu incercat a tovaresei ....plumb
oricum o sa vina baicsu mai incolo sa ne tranteasca vestea ca raspoimaine ie luni asa cai mai diminuiez din satisfactie...deci razpoimaine ie luni
saveti o zi plina denpliniri profesionale si forumeala cat cuprinde
duminica ie floriile deci dezlegare la bere
giuana le-a dat muie conservatorilor si lupilor de uscat din psd . deasemeni salut cu inalta satisfactie alegerea in funtie de vicepresedinte a aceluiasi partid greu incercat a tovaresei ....plumb
oricum o sa vina baicsu mai incolo sa ne tranteasca vestea ca raspoimaine ie luni asa cai mai diminuiez din satisfactie...deci razpoimaine ie luni
saveti o zi plina denpliniri profesionale si forumeala cat cuprinde
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
a venit baicsu sa va zica ca nu raspoimaine e luni, ci peste trei zile. aiu e abarnist.
a venit baicsu sa va zica ca nu raspoimaine e luni, ci peste trei zile. aiu e abarnist.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
avem oareshe iuzari care participara asara la congresu-al paishpelea.d'abia astept sa povesteasca.alfel eu n-am bani sa ma duc la munca deci nu ma mai duc.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
est subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
danone*, marian jan, nae cinefil
iete naie ca cand a auzit de masina lu matale si de iliescu o aparut si alcolicii (nu, nu e vorba de noi doi).
ada brava aiule, te-ai jmecherit si te invizibilezi. bineee, lasaaa.
danone*, marian jan, nae cinefil
iete naie ca cand a auzit de masina lu matale si de iliescu o aparut si alcolicii (nu, nu e vorba de noi doi).
ada brava aiule, te-ai jmecherit si te invizibilezi. bineee, lasaaa.
- gaga
neatza bre !
deci de opt (8) ani nu cred ca am mai ras in halul in care am ras asear intre orele 19.00 shi 03.25.
sper sa imi fac vreme sa trag o scurta relatare a fabtelor.
deci de opt (8) ani nu cred ca am mai ras in halul in care am ras asear intre orele 19.00 shi 03.25.
sper sa imi fac vreme sa trag o scurta relatare a fabtelor.
-

neatza - Mesaje: 5820
sa traeasca nenea SODy 

ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
haoleo, da` v-a prins cu totu satirizarile schitzate bre!
v-ash adresa un pedant(esque) pa, da` ma tem ca pana-l vedetz se face luni(iar!)
asha ca mai stau umpic, sa mai vad ce shi cum!
v-ash adresa un pedant(esque) pa, da` ma tem ca pana-l vedetz se face luni(iar!)
asha ca mai stau umpic, sa mai vad ce shi cum!
-

pishamash pe ele de munci bah naie, schitzele si scandalu' da-le incolo, mentine tonusu. da cand vazui ca ai desperat m-am dezinvizibilizat si io sa zic ca sunte-m p-e baricade. de nash maiphi
- gaga
-

weed13 - Mesaje: 1868
domnu neatzu, baiatu asta are ceva cu tine. io zic ca te iubeste. in felu lui, da te iubeste.
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showtopic=1512&st=37620&hl=
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showtopic=1512&st=37620&hl=
-

weed13 - Mesaje: 1868