exact
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
exact
de Sfantul Gheorghe s-a gandit paiacecu sa apara pe lume. brava, nea. sa tr'ejt si sa fi-i sanatos.
baicsu cu c in cerculetz
baicsu cu c in cerculetz
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multzi ani cecule :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
-
monk - Mesaje: 2747
pentru ca am auzit ca la multi ani, cecule pasare sura, iti doresc tuate cele si inplicit la multi ani.
-
weed13 - Mesaje: 1868
la multi ani, paiacec. iti doresc sa te mai ingrasi si tu 10 kile....ca sperii draq lumea pe strada *p
sa fii iubit !
sa fii iubit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
lamultzean itzibitzispaider!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Care shi io va multzumesc ca nu m-ashtebtam sa-m facetzi subect, tocma d-aia l-am gasit acumasha shi va mai zic odata ca va multzumesc la tutulor!
Promit sa nu ma schimb!
Decat de lenjerie,din cand in cand:)
Promit sa nu ma schimb!
Decat de lenjerie,din cand in cand:)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
20 mesaje