)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

cutuma© - Mesaje: 3047
MiG scrie:Moshule,acuma tii cu Steaua?Parca tineai cu Poli?Sau cu Sportu?Sau cu Nationalu?Esti ca nici tu nu mai stii?
nu tzin cu Steaua in campionat. tie iti sugeram sa mergi sa-i incurajezi...daca tot vin in oras la tine.
eu sunt suporter de fotbal...care tine cu Timisoara...si merge la meciurile de acasa ale lu Sportu (ca e intrare libera)...si ale Nationalului (cand nu sunt in nocturna. nu useru...ci instalatia aia care lumineaza noaptea stadioanele)
ma duc sa ma uit la nea Ovidu.
Noapte buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

cutuma© - Mesaje: 3047
migurila, arata-le aicea: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=14321 sa crape moncii de ciuda. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
ce bataie a luat dinamo
nu-mi vine sa cred
nu-mi vine sa cred
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
va-ti linijtit, gata? cum de? ma gande-am co so tine-ti asha inca vre-o saptamana. macsxgzim (© neatza) doua.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Daïmon scrie:Dupa ce aproape un an de zile am jucat numai pe nocturna
I-N-C-R-E-D-I-B-I-L
~p~p
asha incepe sa iasa adevaru la lumina ca uleiul deasupra apei
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Oribilul Mosh Viewing User Profile Oribilul Mosh
miraculosule

miraculosule

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
vroiam sa vad cand e ziua mea *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

dupa ce moshu facuse cu cateva posturi mai sus precizarea ca nu de nocti e vorba! am zis ca n-are rost s am abag si eu in seama cu aceeasi observatie.. da poa' ca era utila:Dbaixinho © scrie:I-N-C-R-E-D-I-B-I-L~p~p
asha incepe sa iasa adevaru la lumina ca uleiul deasupra apei
-

Daimon - Mesaje: 5074
Oribilul Mosh Viewing User Profile Oribilul Mosh
miraculosule , deja a devenit obsesie
miraculosule , deja a devenit obsesie

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cine vorbea de obsesii. stai si ma monitorizezi non-stop *p
-