C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
jerrycoaica mea gingasha,daca e vorba de tcsu lu cristi pe carel shtiu io, atunci io refuz,iar daca tzietz place, n-ai decat, da sa shtii d3 la mine ca n-ai gushteri la barbatzi!:D
P.S. - tatalu cristi carel shtiu io,ie alcoolic, burtos,pensionar de boala shi pute al dreaq dez muta nasu!
P.S. - tatalu cristi carel shtiu io,ie alcoolic, burtos,pensionar de boala shi pute al dreaq dez muta nasu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bah , unde plm ie cristi , fimiu ?
la vazut careva?
neatzule, ie cunva cu tine la br?
la vazut careva?
neatzule, ie cunva cu tine la br?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
memetule vez ca devii la fel de suptil ca nocturna
io? nu se poate ma.
ba da cat s-a ternat ca de la 2-1 nu m-am mai uitat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
...io la 5-1 am inchis teveul
mierea mie rusine de rusinea lor
mierea mie rusine de rusinea lor
-

campionatu de popice din peloponezia cum vi s-a parut?
slabutz anu asta. pana mea, finala mai slaba de atat nu se puate.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
memetule, da uare crezi ca vor rejuca acu meciu din cupa? 

-

bine bre ca vorbitz de folbal! da` poli akm timishuara cu gloria n-atz vazt?
alfel, mae putzin shi se face martz!
notele intzeleg ca dupe doijpe?
alfel, mae putzin shi se face martz!
notele intzeleg ca dupe doijpe?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ochila, shezi tranchil. cu mine ie fitu. scuze ca lam inprumutat fara satz zic. promit ca nu mai fac.
in alta dezordine de concepte, am avansat ora de bere de la 14.00 la 14.13 min, macsim 14.17. asta ca sa poata ajunge shi altzi. se baga careva ? hai, ca nu vreau sa mai stau mult pacilea.
in alta dezordine de concepte, am avansat ora de bere de la 14.00 la 14.13 min, macsim 14.17. asta ca sa poata ajunge shi altzi. se baga careva ? hai, ca nu vreau sa mai stau mult pacilea.
-

neatza - Mesaje: 5820
-

neatza - Mesaje: 5820
uliuuuuuuuu! deci pan`la vara numa intru pe feceu shi cetesc scandalurile(shi uneori shi scrierile) de la concursu` vietzii! m-am scos! :rolleyes:
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ceceule, este ca te-a ploiat eri?
neatza populatzie. daca intra online fun kesh sau hova sa ma caute pe imeu' vietzii rog mumos.
si din ciclu traficu' de dimineatza, bre cine poa sa modifice codu ala de rut? adica la semnele de incepatori alea cu semnu ! pe galben sa mai faca unu pt incepatori deosebit de cretini cu doi !! sau chiar trei !!!
plus ca tre sa ma injur si pe mine care nu mi-am dat seama ca porchele fuje mai repede ca mine care era sa ma calce, da acu ma gandeam ca poate daca ma pleznea ma umpleam de bani + concediu medical ... mare fraiera sa ma dau la o parte.
neatza populatzie. daca intra online fun kesh sau hova sa ma caute pe imeu' vietzii rog mumos.
si din ciclu traficu' de dimineatza, bre cine poa sa modifice codu ala de rut? adica la semnele de incepatori alea cu semnu ! pe galben sa mai faca unu pt incepatori deosebit de cretini cu doi !! sau chiar trei !!!
plus ca tre sa ma injur si pe mine care nu mi-am dat seama ca porchele fuje mai repede ca mine care era sa ma calce, da acu ma gandeam ca poate daca ma pleznea ma umpleam de bani + concediu medical ... mare fraiera sa ma dau la o parte.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
la mine nu ie suare shi ploo
MERLUCIUS!!!!!!!!!
angajez server admin pentru WHM/Cpanel pe Apache pe platforma CentOS shi RHL
8 servere de tzinut ochii pe ele shi restartat daca ie nevoie, plus customer support, de la 11 am la 8pm ora romaniei, de luni pana vineri.Ofer £250/luna. Am nevoie de cineva cu experientza de cel putzin doi ani in server admin, cu references shi engleza fluenta.
MERLUCIUS!!!!!!!!!
angajez server admin pentru WHM/Cpanel pe Apache pe platforma CentOS shi RHL
8 servere de tzinut ochii pe ele shi restartat daca ie nevoie, plus customer support, de la 11 am la 8pm ora romaniei, de luni pana vineri.Ofer £250/luna. Am nevoie de cineva cu experientza de cel putzin doi ani in server admin, cu references shi engleza fluenta.
- supermouse
- Junior Member
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
danone*, memetShol, Oribilul Mosh
tz tz tz ...
shaki am gasit mesagiu tau offline, stai draga cul, ma stii pe mine ca amestec virtualu cu realu? ma confunzi
sm, pune si tu anuntu pe anunturi ca acolo intra mai multi botonari
danone*, memetShol, Oribilul Mosh
tz tz tz ...
shaki am gasit mesagiu tau offline, stai draga cul, ma stii pe mine ca amestec virtualu cu realu? ma confunzi
sm, pune si tu anuntu pe anunturi ca acolo intra mai multi botonari
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga