de gaga » Joi Apr 28, 2005 12:10 pm
deci sa reviu cu amanunte legate de comesenii discutiosi, intre doi dintre ei (un tip foarte doct, betziv si agresiv si unul care flutura un titlu de prof de istorie si mai betziv si si mai agresiv) si inca fo cativa.
[profu de istorie] - bah, nu-ti alegi bah tu religia, te-au botezat parintii ai? te-au bagat in apa?
[doctu]- da-i bah dracu, ca sa-mi spele creieru
[profu de istorie] - bah nu stii nimic bah, io ma pricep bah, nu ma face sa vorbesc cu pula ca suntem in post si nu pot sa zic pula! asculta bah: CRESTIN TE NASTI!
[doctu] - si mori prost
[klaus] - sa bem uh uh groooh grooooh sunt un orc
[doctu] - si bei ca un porc
dupa o vreme
[profu de istorie]- bah ce najpa cu ziaristii bah. io stiu ca-s tare la religie, la izlamizm, aia doi au incurcat-o. da femeia scapa sigur, va zic io.
[doctu]- de ce?
[profu de istorie]- pai le stiu bah religia ca in palma, le interzice sa omoare femeile, o sa o lase in viatza.
[doctu]- da, da o violeaza
[profu de istorie]- nu stiu bah manelistule, ce e bah cu freza si ochelarii aia, bah manelistule, iti zic io, bah ce fatza ai, n-o omoara. nu-i lasa bah religia, incultule.
[io]- bine bre, da daca o prinde cu altu, pt adulter stiam ca o omoara!
[profu de istorie]- da, da cu pietre!
[klaus] - sa bem uh uh groooh grooooh hai noroc. bah orcii aia erau bah meseriasi, individuali asa la fatza, fiecare figura cum era bah.
[io]- da, da master yoda ii pisha pe orci
[nevasta lu klaus venita intre timp]- eu sunt elf!
[klaus]- cum dracului sa fi elf, nu vezi ca esti neagra?
[profu de istorie]- bah manelistule bah datz jos ochelarii! ce freza ai bah!
[doctu]- vezi, de aia e mai bine sa bei intre 4 pereti singur cu fericirea ta
[profu de istorie]- ba nu bah, nu, asa o fi la tine in cartier ca tu esti de cartier manelistule.
[doctu] - a mao fost un bou care a zis asta, unu Pascal
[profu de istorie]- cine?
[doctu] - Pascal
[profu de istorie]- cine?
[doctu] - Pascal
[profu de istorie]- reatz ai dracu de manelisti, ce v-o place bah la cultura asta?
petrecerea a continuat .................
semnatura fara culori si nestridenta