Coffee table: (extra)discutziile la concurs

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 2:00 pm

neatzu, aceeasi treaba, distractie si kterinca, de aia nu te-am votat pe tine :D
si cu o exceptie mai ca imi iesise :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Mie Apr 27, 2005 2:02 pm

atuncia, spor la dixtractzie shi nu mai sta asha incruntata cand zambesht !

eo ma shutex la ber sa ma distrez in felu meu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 2:10 pm

mercic da s-a supt. daca asa imi place mie sa zanbesc :j
gaga

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 2:41 pm

sau iar te impinge cineva. fac rating pe literatura, care e problema ta?

eu tzi-am zis ca nu comentez paragraful de l-ai dat exemplu, dar daca ma-npingi in pacat acuma, pacatele mele, hai ca-tzi zic: 5 pe linie. shi asta pentru ca individu are intr-adevar bucatzi erotice de o f. buna calitate. acuma nu shtiu cum de ai ales (tocmai) pasajul ala (prost): sa nu te pricepi :rolleyes:? sa fie traducatorul de vina ;m?

shi ca sa nu zici ca vorbesc in neshtire, uite cilea, in original:

She sat on the bidet soaping herself and talked to me pleasantly about this and that; she liked the knickerbockers I was wearing. Trí¨s chic! she thought. They were once, but I had worn the seat out of them; fortunately the jacket covered my ass. As she stood up to dry herself, still talking to me pleasantly, suddenly she dropped the towel and, advancing toward me leisurely, she commenced rubbing her pussy affectionately, stroking it with her two hands, caressing it, patting it, patting it. There was something about her eloquence at that moment and the way she thrust that rosebush under my nose which remains unforgettable; she spoke of it as if it were some extraneous object which she had acquired at great cost, an object whose value had increased with time and which now she prized above everything in the world. Her words imbued it with a peculiar fragrance; it was no longer just her private organ, but a treasure, a magic, potent treasure, a God given thing – and none the less so because she traded it day in and day out for a few pieces of silver. As she flung herself on the bed, with legs spread wide apart, she cupped it with her hands and stroked it some more, murmuring all the while in that hoarse, cracked voice of hers that it was good, beautiful, a treasure, a little treasure. And it was good, that little pussy of hers! That Sunday afternoon, with its poisonous breath of spring in the air, everything clicked again. As we stepped out of the hotel I looked her over again in the harsh light of day and I saw clearly what a whore she was – the gold teeth, the geranium in her hat, the run-down heels, etc., etc. Even the fact that she had wormed a dinner out of me and cigarettes and taxi hadn't the least disturbing effect upon me. I encouraged it, in fact. I liked her so well that after dinner we went back to the hotel again and took another shot at it. "For love," this time. And again that big, bushy thing of hers worked its bloom and magic. It began to have an independent existence – for me too.

"What I'm getting at is that moment when, he says, he got down on his knees and with those two skinny fingers of his he spread her cunt open. You remember that? He says she was sitting there with her legs dangling over the arms of the chair and suddenly, he says, he got an inspiration. This was after he had given her a couple of lays already... after he had made that little spiel about Matisse. He gets down on his knees – get this! – and with his two fingers... just the tips of them, mind you... he opens the little petals... squish squish... just like that. A sticky little sound... almost inaudible. Squish squish! Jesus, I've been hearing it all night long! And then he says – as if that weren't enough for me – then he tells me he buried his head in her muff. And when he did that, so help me Christ, if she didn't swing her legs around his neck and lock him there. That finished me! Imagine it! Imagine a fine, sensitive woman like that swinging her legs around his neck! There's something poisonous about it. It's so fantastic that it sounds convincing. If he had only told me about the champagne and the ride in the Bois and even that scene on the balcony I could have dismissed it. But this thing is so incredible that it doesn't sound like a lie any more. I can't believe that he ever read anything like that anywhere, and I can't see what could have put the idea into his head unless there was some truth in it. With a little prick like that, you know, anything can happen. He may not have fucked her at all, but she may have let him diddle her... you never know with these rich cunts what they might expect you to do..."

shi da, shi eu fac tot rating, ca vad ca e alegoria la moda
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 2:50 pm

pasaju in engleza suna mai nashpa
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 2:52 pm

io nu citesc in inglish ca e concursu in romana si nu vreau sa ma bulverseze. :D

daimon :M ca ai zis miller :p
gaga

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 2:56 pm

pasaju in engleza suna mai nashpa

najpa? uuuuuuuu, d-nu meu inseamna ca te pricepi la sex precum la schitze. shi ce-i aicea? gang bang? sari repede daca o contrazic pe dana?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 2:58 pm

aphextwinz scrie:Alienor, de fapt ma gandeam la scena cu oarba

chiar, sex orbital, de mult n-am mai facut.

doi la mana, ce dracu o sa scrie minorii? ce-o sa scrie gabitzu? " poate cand o sa fiu mare o s-o las sa-mi conduca mashina"

si trei , danon, cu tot respectu, chiar daca esti mod pe litere, esti si concurent. drept pentru care io consider ca te implici in concursu asta mai mult decat trebe. n-ar fi mai bine sa fii la concurs concurenta si doar la litere mod?

si intrun final apoteotic, patru, adicalea pula mea, iar e vorba lunga si concluzii ciuciu. sa-i dam drumu la scrieri, cu sau fara pula, si videm dupaia ce si cum.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 2:58 pm

ba in engleza suna mai bine :D nu ma mai lovesc de stangaciile traducatorului :j
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 3:03 pm

offendere, nu-tz proiecta relatziile tale dubioase shi defectuoase asupra altora. in juriul asta am sesizat doar un cuib de partinire, nu ma face sa-l expun ca pe hotzii de cai.
dpmdv eshti unul dintre cei mai proshti organizatori, tzinand cont ca n-ai nici-un rol de evaluare dar te implici ca tuta care vrea sa se dea deshteapta la masa cu ultima ei lectura din cosmopolitan.

poate n-ai observat in ignorantza ta cutremuratoare ca pasajele nu sunt identice, shi ashadar il pot prefera pe primul shi din alte motive. sexu "oh god, oh christ" este departe de a fi apreciat de mine. asha poate faci tu cand dai iama in zebu ~p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Apr 27, 2005 3:05 pm

dano, nu stiam ca ie "secret" si oricum se vorbise de miller in niste posturi.. credeam ca ie clar pt tuata lumea:D

edit
asa cat stiu eu ienglezeste, parca suna mai bine decat traducerea aia!
Daimon

Mesajde Alienor » Mie Apr 27, 2005 3:05 pm

flafi, poate pentru tine, ca stii bine engleza si probabil citesti fara probleme. Eu nu pot sa-mi dau cu presupusul caci nu ma-ncumet sa citesc HM in engleza..daca l-as citi cu siguranta ca mintea ar fi la traducere si valoarea textului ar pierde.. E drept ca unele cuvinte (fragrance, treasure) au o muzicalitate misto,independenta de cunoasterea limbii
In schimb... "squish, squish"?? Infiorator !!
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 3:12 pm

daca o contrazic pe dana?

:con: unde ma contrazici bre?

chiar daca esti mod pe litere, esti si concurent. drept pentru care io consider ca te implici in concursu asta mai mult decat trebe. n-ar fi mai bine sa fii la concurs concurenta si doar la litere mod?

unde m-am implicat eu ca mod, sod? :con:

alienor, ia zi ceva de la freud ala legat de paranoi e pe undeva? ~p
gaga

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 3:14 pm

cand ai inchis un thread?

+ de asta, oamenii te pot percepe asha si nu cred ca-i constructiv.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 3:19 pm

alienor, mi-e mult mai groaza de cum ar suna "squish, squish" in romana ~p

afex, pasajele nu-s identice, dar n-are importanta, stangaciile traducatorului se vad cu ochiu liber in primu si pe mine m-au cam jenat la citit (da' lasa, asa-s io, mai carcotasa :j ):

"incetineala ei care era voluptoasa invelea cuvintele intr-un puf moale;"
incetineala care este ~p io inteleg ca lipsesc virgulele, dar nici nu era necesara aceasta separare - "incetineala ei voluptuoasa" era suficient.

"contractiile ei musculare indemnatice imi smulsera curand gemetele."

care gemete? :D daca tot sunt individualizate, apai sa ne zica si noua care, sa nu murim prosti :p ("indemnatice" banuiesc ca ie din viteza tastarii, sau o fi vorba de anumite indemnuri specifice? :p )

"cu mainile mele amandoua o ridicam si o lasam rotindu-i pelvisul roata."
~p bre, deci io figura asta de stil n-am inteles-o :p ca acrobatia e clara, dar repetitia inutila si obositoare.

"i-am pus picioarele pe umerii mei si am tras tare sa ii smulg tzipetele."

care tizpete, bre?!

"am crezut ca variez la nesfarsit"
aceasta acceptiune a termenului "a varia" imi e necunoscuta, dar cat traieste omu-nvatza :D
Djinn

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 3:22 pm

aia care au probleme cu perceptia sa ma pupe respectuos in pardon. am inchis threadu ca nu era organizatoru' sa faca curatenie, dumnealui a venit, a arat, a semanat si a redeschis portile.

eu am deschis o discutie pe threadul Coffee table: (extra)discutziile la concurs, unora le-a placut si au raspuns la discutie. unora nu si nu au raspuns. mare branza. :D

(dimineatza vb cu aiu ca avem chef de forumeala si ca nu avem cu cine si ce, mi-o venit ideea, acu e prea multa forumeala ... plm io nu pot multumi pe toti, serios vorbind)
gaga

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 3:27 pm

danon, esti in acea perioada a lunii de faci asha urat? chiar vrei tu sa te pup in pardon? vrei tu asta? ca io fac asta pentru tine, doar sa-mi zici.

+ de asta, deja s-a dat in " comentarii literare" clasele 6-8, pentru tema de-acas'.

gya!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Necko » Mie Apr 27, 2005 3:28 pm

offendere, prea tirziu !

si cum ziceam mai-nainte, testul si-a atins scopul si rating-ul (rating, da? asa se zice, nu? e bine, da? nu gresesc, nu? ca vad ca suna bine, este?)

acuma daca juriu si concurentii au pus botu si s-au exprimat, avantaj yaurta !!! :D
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 3:31 pm

intr-adevar "private organ", "squish! Jesus! I've been hearing it all night long!", "so help me Christ" (asta cred ca s-ar traduce mai bine in romana, "sa moara mama") ~p, sa nu zic de acel remarcabil "etc.". daca nu shtie ce trebuie sa exprime, mai bine sa se abtzina :D

despre "care este", "rotindu-i roata", "variez la nesfarshit" sunt o gramada de expresii din engleza care pot fi formulate intr-un mod mai fericit. cum ai vazut mai sus, dar shi de exemplu, pizda ca un "given thing", de parca God ar da bibelouri, cantare shi nasturi :)

"care gemete?" este o intrebare idioata. gemetele mele fireshte, "imi"-ul face precizarea.
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Alienor » Mie Apr 27, 2005 3:31 pm

flafi, am uitat cum suna in romana (oricum nasol, aia e clar) uite ca sunt chiar curioasa, cand ajung acasa ma duc la pasajul cu pricina, asta daca nu cumva am imprumutat cartea.
(Ca sa continui carcoteala legata de cuvinte care blegesc si cea mai vartoasa erectie ... "contractii musculare" suna a curs de fiziologie.. nasol, nene :nope: )

Altfel, flafi, e adevarat ca traducerile au stangacii si erori.. nici nu mai stiu, cartea asta e tradusa de Ralian? ca mi s-a parut ca,in general, ea-l traduce bine pe HM.
EDIT -daca ma gandesc bine, nu, nu e ralian, treaba confirmata si de danoine mai jos
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 3:34 pm

nu sodi. si nici nu tzin post. si gluma aia a mai facut-o cineva da' nu cred ca ti-ar place sa stii cine :D
cred ca mi-am exprimat destul de concis ideile mai sus, thx de intelegere.

flufi, intr-adevar traducatoru' asta e cel mai naspa la HM si e prima (si sper ultima) pe care o traduce. si inca am mai scos din repetitiile de accentuare la transcriere.

rotindu-i pelvisul roata

in carte era rotindu-i pelvisul roata, roata ~p

care gemete?
care tipete?

:rolleyes:

deci da, slayer, traducerea e nashpa, da' eu nu vorbesc/scriu/citesc foarte des in ultima perioada in limba patronata de union jack asa ca lecturile le prefer in limba romana.
gaga

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 3:44 pm

dpmdv eshti unul dintre cei mai proshti organizatori

ete fleoshc; pai bine bre bous egypticus, care le shtii pe toate atat de bine ca ma-ntreb oare noi ailaltzi dice mai existam, uite, eu dau premiul ca nu-mi iau vorba inapoi, organizeaza tu concursul asta ca eshti breaz shi se vede treba instruit shi bun in ale gurii;
poate n-ai observat in ignorantza ta cutremuratoare ca pasajele nu sunt identice

bre asinus egypticus, eu nu vorbesc din burta cand scot afirmatzii, da? am cartea in fatza mea cand dau citate. nu dau un search mai bag nishte alambicuri stilistice shi gata, nu-mi dai dreptate asta e din cauza ca nu pricepi ce vreau eu sa zic. pentru mine nu eshti mai mult decat un catzavencu, un demagog modern.
in juriul asta am sesizat doar un cuib de partinire, nu ma face sa-l expun ca pe hotzii de cai.

cine vorbeshte? nepartinitorul? ia uite, recunoshti cele de mai jos?

x: oricum deshi haioasa nu o sa-i dau cea mai mar enota
x: pentru ca nu e schitza satirica
y: o secunda
y: lucrarea aia a lui dartagnan
y: e schitza
y: shi e satirica
y: deci nu potzi s-o depunctezi prea mult
x: da
x: dar nu prea e schitza
x: adica nu e un episod, e mai mult o brambureala de actziuni
x: fiecare spune cate ceva, face ceva
x: o citesc din nou pe aia cu juratzii
x: are totushi o chestie pe background, dar care nu mi-a sarit in ochi
x: pentru ca era prea ocupat cu identificarea cu forumishtii
x: asha ca s-ar putea sa treaca testul incadrarii

dadada...

degeaba tzi-am explicat tzie ca nota nu conteaza shi ca punctajul final este bazat pe procentajul din nota medie a fiecarui jurat, ia uite acilea:
shaki ii da 132% procente din nota medie (7.55) lucrarii de treci raul; tu punctezi, raportat la nota ta medie 6.28, lucrarea danei cu 130%; un simplu calcul, in cazul in care nota ta medie ar fi fost 7.55 lucrarea danei are 9.81. pai bine bí£í£í£í£í£, aia e lucrare de nota aia? cine e partinitor? shi de ce?

shi doi la mana, n-am fost singurul care-a zis ca dana nu are ce cauta sa dea teste juriului. ai fost cel mai partinitor jurat la faza aceasta. chiar shi alienor, pe care mi-ai dat-o exemplu, i-a dat danei doar 111% procente din nota medie (7.45), un banal 8.33 (la o medie de 7.55 ar fi fost 8.68);

deci cum facem? iei tu fraiele shi organizezi, poate asha cashtiga cine trebuie, sau te dau shi pe tine shi pe shaki afara din juriu shi-alegem altzi doi juratzi?
theOffender

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 3:46 pm

aphextwinz scrie:intr-adevar "private organ", "squish! Jesus! I've been hearing it all night long!", "so help me Christ" (asta cred ca s-ar traduce mai bine in romana, "sa moara mama")

~p io n-am zis ca si ala o fi scriitoru lu mama lu kamasutra, da' nici traducerile prost facute nu-mi pica prea bine la lingurica :D

pizda ca un "given thing", de parca God ar da bibelouri, cantare shi nasturi :)

auleu, indraznesti sa compari pizda cu niste obiecte banale si chiar chicioase?! SACRILEGE!! ~p cum adica, nu este un dar de la Dumnezeu? de la cine o fi atunci? (sa nu zici ghiavolu sau femeia :j)

"care gemete?" este o intrebare idioata. gemetele mele fireshte

~p ~p baaaa, scuza-ma, da' era sa cad pe jos de ras ~p ma scuzi de intrebarea idioata, cum de nu mi-am dat seama?! :D

PS - lasatzi bre organizatoru in pace, chiar vi se pare ca are un rol atat de usor?! sa mor io daca n-am nemerit-o la faza cu temnitza si disperatzii lu peshte prajit ~p
Djinn

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 3:49 pm

am cartea in fatza mea cand dau citate.

aulio, ai scris de mana tuata aia? ca mie mi s-a parut mult ce am scris eu din asta!

btw, abia astept notele la sonet, daca a iesit atat ciomageala pe spatele lu' miller sa vezi ce iese cand s-or revela autorii poiezelelor ~p hihihi

shdgfs: ofendi ni ni ni ni nii nii
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=388110&postcount=600
gaga

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 3:52 pm

bre , HM asta cine-i ? Heavy Metal, nu?

nu-i civic ci accord.

dana, ma faci sami schimb buna parere.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Amaterasu » Mie Apr 27, 2005 3:56 pm

subiect este vizionat in acest moment de : 9 (9 membri si 0 vizitatori) [url=member.php?u=7183]Amaterasu[/url]*, [url=member.php?u=25141]Alienor[/url], [url=member.php?u=14151]Daïmon[/url], [url=member.php?u=19740]theOffender[/url]

s-a vrut rating... iote. succes pe toata linia...
bre ie 13 azi sau chiar toata lumea ie nervoasa???
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 3:58 pm

SOD scrie:dana, ma faci sami schimb buna parere.

despre ce bre fata mosului? ca nu pricep!
gaga

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 4:01 pm

las ca vorbim pe privatelea, ca taman noi nu trebe sa dam exemplu rau. nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 4:05 pm

ce ai citat tu acolo este un jurat care citeshte bine lucrarile pana sa le dea nota finala. vad ca n-ai comentat cum organizatorul influentzeaza juratzii (ia uita-te ce spune y) shi n-ai pomenit nici-un cuvintzel despre sugestia ta inocenta de a modifica notele, deshi ma incadram in baremul tau. nu-i vreo gara prin tanzania sa te duci pe-acolo asha in vizita?

dana are nota 8.16 in sistemul meu shi sod are nota 8.
shaki a dat nota 10 lucrarii "de treci raul" shi urmatoarea lucrare este punctata cu 8.33
notele mele sunt intre 4 shi 8.16 imprashtiare cat de cat, notele lui shaki sunt toate intre 7 shi 8.33 cu exceptzia uneia care are 10.
ma pish pe statisticile tale shi calculele tale, uita-te la evidentze shi nu in ultimu' rand, invatza sa faci o statistica corecta!
nu ma compara pe mine cu media unor juratzi in care intra nishte figuri ca shaki.
nota mea medie are cu totul alta insemnatate (cum probabil avea shi a nbm-ului shi a alora care intra mai greu in calculele tale obtuze). le-am dat unora 4 sa nu le dau 2 (atunci sa vezi ce mult ar fi insemnat 8.16-ele meu!), shi pentru ca mi-ai zis ca imi notele mele trebuie sa se incadreze intr-un barem. daca juratzii tai nu depuncteaza gramatica, shi eu da, imi pare rau - nota mea medie va fi mai scazuta, shi atunci shi primii clasatzi la mine vor avea note mai mari. shaki a dat un 10 shi restu dupa ochi note in jur de 7-8. cu astfel de evaluari te potzi pisha pe orice statistica!
eu la fiecare nota am cel putzin 5-6 randuri de comentarii shi de gresheli surprinse. pe categorii (din ele am rezumat comentariul cu ruperea de nori la sfarshitul notarii).
eshti isteric, fecior.
nu arunca mantia organizarii in spatele meu. eu sunt jurat shi implicat in evaluare. tu eshti organizator shi n-ar trebui sa fii implicat in asta. la revedere shi drum bun!

nota 1 - macar la exprimare fii original shi nu o plagia pe faw. nu de alta, pierzi puncte la originalitate ~p
nota 2 - potzi sa ai shi enciclopedia britannica in fatza. daca eshti slab de tartacutza, aia e :o
aphextwinz
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 4:10 pm

fluffy* scrie:auleu, indraznesti sa compari pizda cu niste obiecte banale si chiar chicioase?! SACRILEGE!! ~p cum adica, nu este un dar de la Dumnezeu? de la cine o fi atunci? (sa nu zici ghiavolu sau femeia :j)
daca tu fluffy, biet concurent ai spus "dar de la" shi nu "lucru de la" cred ca e clar, nu?

~p ~p baaaa, scuza-ma, da' era sa cad pe jos de ras ~p ma scuzi de intrebarea idioata, cum de nu mi-am dat seama?! :D

spuse fluffy dezvaluindu-shi secretele (hai intreaba acum: secretele cui? care secrete?)
aphextwinz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare