si cu o exceptie mai ca imi iesise

sau iar te impinge cineva. fac rating pe literatura, care e problema ta?
pasaju in engleza suna mai nashpa
aphextwinz scrie:Alienor, de fapt ma gandeam la scena cu oarba

daca o contrazic pe dana?
chiar daca esti mod pe litere, esti si concurent. drept pentru care io consider ca te implici in concursu asta mai mult decat trebe. n-ar fi mai bine sa fii la concurs concurenta si doar la litere mod?

io inteleg ca lipsesc virgulele, dar nici nu era necesara aceasta separare - "incetineala ei voluptuoasa" era suficient.
daca tot sunt individualizate, apai sa ne zica si noua care, sa nu murim prosti :p ("indemnatice" banuiesc ca ie din viteza tastarii, sau o fi vorba de anumite indemnuri specifice? :p )
bre, deci io figura asta de stil n-am inteles-o :p ca acrobatia e clara, dar repetitia inutila si obositoare.

, sa nu zic de acel remarcabil "etc.". daca nu shtie ce trebuie sa exprime, mai bine sa se abtzina
)
rotindu-i pelvisul roata

care gemete?
care tipete?
dpmdv eshti unul dintre cei mai proshti organizatori
poate n-ai observat in ignorantza ta cutremuratoare ca pasajele nu sunt identice
in juriul asta am sesizat doar un cuib de partinire, nu ma face sa-l expun ca pe hotzii de cai.
aphextwinz scrie:intr-adevar "private organ", "squish! Jesus! I've been hearing it all night long!", "so help me Christ" (asta cred ca s-ar traduce mai bine in romana, "sa moara mama")
io n-am zis ca si ala o fi scriitoru lu mama lu kamasutra, da' nici traducerile prost facute nu-mi pica prea bine la lingurica 
pizda ca un "given thing", de parca God ar da bibelouri, cantare shi nasturi![]()
cum adica, nu este un dar de la Dumnezeu? de la cine o fi atunci? (sa nu zici ghiavolu sau femeia :j)"care gemete?" este o intrebare idioata. gemetele mele fireshte
baaaa, scuza-ma, da' era sa cad pe jos de ras
ma scuzi de intrebarea idioata, cum de nu mi-am dat seama?!
am cartea in fatza mea cand dau citate.
hihihi
daca tu fluffy, biet concurent ai spus "dar de la" shi nu "lucru de la" cred ca e clar, nu?fluffy* scrie:auleu, indraznesti sa compari pizda cu niste obiecte banale si chiar chicioase?! SACRILEGE!!cum adica, nu este un dar de la Dumnezeu? de la cine o fi atunci? (sa nu zici ghiavolu sau femeia :j)
![]()
baaaa, scuza-ma, da' era sa cad pe jos de ras
ma scuzi de intrebarea idioata, cum de nu mi-am dat seama?!
Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori