Pacat ca o trupa ca si C.T.C. nu reuseste sa scoata materiale, si chestii gen Bitza si Anonim se lafaie peste tot... Oricum, sper ca soon sa apara un album C.T.C. , care alaturi de ceea ce Zale tocmai a scos sa arate :fuck: monopolului impus de Parazitii!!
Numa' bine...
ctc
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
am luat de pe net niste freestyleuri CTC pe racla.. si inca cineva.. am uitat.. suna bine trebuie sa recunosc.. si ska are dreptate.. un nimeni ca bitza scoate un album la litru si apare peste tot doar pt ca taticul are bani... heh.. asta e...
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
SkA scrie:Pacat ca o trupa ca si C.T.C. nu reuseste sa scoata materiale, si chestii gen Bitza si Anonim se lafaie peste tot... Oricum, sper ca soon sa apara un album C.T.C. , care alaturi de ceea ce Zale tocmai a scos sa arate :fuck: monopolului impus de Parazitii!!
Numa' bine...
O sa apara pe piata album CTC cat de curand. ;-)
PT. Neddy: au fost in jur de 200 oameni la show-ul respectiv. Exact atat cat trebuia

- usualflow
- Junior Member
Dia scrie:"Taticu`" lui Bitza nu mai traieste ...he is his own daddy now... nu vorbi daca nu cunosti situatia !
blah blah blah.. chiar nu ma intereseaza viatza tuturor manelarilor... eu stiam altceva....
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
Ce cauta o discutie despre Bitza Mihai pe thread-ul CTC?
Habeeb... Las-o moarta; viii cu viii si mortii cu mortii, right? ;-)
Sa nu uitam asadar ca ne aflam pe un thread dedicat celor (foarte) vii.
Sa nu uitam asadar ca ne aflam pe un thread dedicat celor (foarte) vii.

- usualflow
- Junior Member
In legatura cu albumul CTC , auzisem ca intr-un timp ctc-istii au concertat nu stiu pa unde si au pierdut cd-ul cu piesele de pe album si binentzeles ca a intrat pe net, iar Gianiny cica nu prea a vrut sa mai schimbe piesele
acu sa vedem ce o sa iasa
acu sa vedem ce o sa iasa
-
Neddy - Junior Member
CTC, Turntable Science, K-Sap, Invasion si DJ Nemo - live in Club Zion, Brasov - 10 iunie 2005
pozele http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=3KFQUIAX8XIVY2LBP5ZGVNH6SN
pozele http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=3KFQUIAX8XIVY2LBP5ZGVNH6SN
- Maeditus
- Junior Member
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2