aphextwinz scrie:daca nu exista Pepsi pe vremea aia
Aphex, chiar daca ar fi existat, il vezi tu pe un burtos barbos ca Brahms pe un poster cu Pepsi sporind cifra de vanzari a cunoscutei bauturi ?

n-am loc pe trotuar de fitzele unora (care se vede de la o poshta ca-s manelisti)
"In muzica se greseste cand etichetam unele persoane dupa stilu de muzica ascultat. "
Tzake scrie:Nene, chiar nu pot vedea un manelist langa mine la masa, d-apai pe munte. Am prejudecati de genu asta. Stiu ca nu toti sint asa, mai sint si exceptii. Dar cand zici manea, automat te gandesti la "valoarea mea", "arunc cu banii" si faze d-astea care pe mine ma dezgusta. Sa vrea el sa vina la munte si eu nu mai merg! Merg pe strada si n-am loc pe trotuar de fitzele unora (care se vede de la o poshta ca-s manelisti). Cum sa vreau sa stau cu un infumurat? Ziceti ce vreti, eu stiu ce stiu. Asa sint majoritatea. Si fetele la fel. Sa se duca la munte de-or vrea, dar acolo probabil ar cauta o sala de biliard .
TheBlue scrie:Cine ce-are cu mine ca-mi plac manelele ..?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori