Premiile MTV 2005
40 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Premiile MTV 2005
Am intrat pe net din plictiseala , m`am saturat de kitchu` ce ruleaza pe MTV . de la inceput o fost aiurea , recitalul andreei balan m`o dat pe spate , insa si a altora , care nici bunu` simt nu l`or avut sa deschida si ei gura corect, daca intelegeti , adica daca tot or facut playback macar sa se prefaca ... mimiand si ei mai "profesionist" . ce s`o intamplat cu anca de la class cu cei de la akcent (ma refer la "pupicul" fiecaruia) mi`o facut o oarecare scarba...si ma`ntrebam : sa fi vrut sa`i imite pe .... ? cine ?! Britney si Maddona ? Alicia Keys & Usher? ce`i aici ?
aaah inca o imitatie...penibila ... la melodia corinei , s`o adus un "tron" don baxter imitandu`l putin pe 50 Cent...
respect pentru cei care or depus acest efort, de a canta live !
aaaaaaaaaa............sonorizarea.... jalnica!
aaah inca o imitatie...penibila ... la melodia corinei , s`o adus un "tron" don baxter imitandu`l putin pe 50 Cent...
respect pentru cei care or depus acest efort, de a canta live !
aaaaaaaaaa............sonorizarea.... jalnica!
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
nu m-am uitat la premii, dar mi se pare aberant ca etnic sa castige in fata unor artisti ca zdob si zdub si viorica si ionita din clejani. bine ca a castigat andreea balan la site-uri pentru ca asa poate intra mai multa lume pe site-ul ei si ii descopera inteligenta superioara care emana de acolo (mai ales sectiunile despre andrei si scrisoare pentru fani)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
nu pot sa cred ca din toti cantaretzii din Romania tocmai Pepe este cel mai bun.
m-au impresionat premiul in memoria lui Teo Peter si reactzia lui Lelutz.
m-au impresionat premiul in memoria lui Teo Peter si reactzia lui Lelutz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nota 10 pt premiu lu teo peter.
in aceiasi perioada cu premiile pe OTV era un nene de zicea ca l-a batut Pepe intr-un bar si era cu juma de fatza vanata
in aceiasi perioada cu premiile pe OTV era un nene de zicea ca l-a batut Pepe intr-un bar si era cu juma de fatza vanata

-
monk - Mesaje: 2747
rockul e cea mai sincera muzica, zicea cineva.
show-ul a fost prost, s-a auzit aiurea, nu au fost luumini unde trebuia, cadrele erau filmate de copii etc...
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/galerie/muzica_romaneasca/mtv_romanian_music_awards_2005/
show-ul a fost prost, s-a auzit aiurea, nu au fost luumini unde trebuia, cadrele erau filmate de copii etc...
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/galerie/muzica_romaneasca/mtv_romanian_music_awards_2005/
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Mda...Pepe cel mai bun bulangiu al anului...
Pentru piz**** si poponarii care l-au votat...un sincer ... : :fuck:. Ce dracu' ati gasit la tampitu' ala freate ????
Pentru piz**** si poponarii care l-au votat...un sincer ... : :fuck:. Ce dracu' ati gasit la tampitu' ala freate ????
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
nu inteleg cum o trupa care a scos un album lipsit de inventivitate si care nu aduce absolut nimic nou in muzica noastra poate sa ia permiul pentru cel mai bun rock al doilea an la rand cred, cand erau lejer macar 2 formatii superioare si cu piese mai bune nominalizate.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Highlights
N-am avut rabdare sa ma uit la tot, dar am vazut cand a cazut Betty de la Etnic, cand s-a prabusit Pepe printr-o trapa din "limba" scenei si cand i-a sarit discul lui "Morandi". S-a mai intamplat ceva memorabil? 

De idoli sa nu te atingi, ca-ti ramane poleiala pe degete.
- Ines
- Junior Member
adica ce vreti sa spuneti ? cargo nu merita premiul pentru cel mai bun rock!??
revenim cu RMA ... am mai auzit o chestie ... tare interesanta ... domnisoara Corina, care se credea vreo diva, impreuna cu Andrei Gheorghe prezentand nu stiu ce premiu : inainte de asta domnul Gheorghe o spus`o : imi place CURUL tau , punand accent ...
parazitii or fost cei mai cool spunand simplu si direct ce parere au despre SCHILLER aaaahahhhaaaaa m***
m`am mirat cand am vazut ce mi`e dat sa vad ... Andreea Antonescu cu Marijuana ? de la fetita cu care ne obisnuise, acum a aparut in alta postura, fata cu lumea "interlopa" eeeeeeh astept alte noutati ...
)
revenim cu RMA ... am mai auzit o chestie ... tare interesanta ... domnisoara Corina, care se credea vreo diva, impreuna cu Andrei Gheorghe prezentand nu stiu ce premiu : inainte de asta domnul Gheorghe o spus`o : imi place CURUL tau , punand accent ...
parazitii or fost cei mai cool spunand simplu si direct ce parere au despre SCHILLER aaaahahhhaaaaa m***
m`am mirat cand am vazut ce mi`e dat sa vad ... Andreea Antonescu cu Marijuana ? de la fetita cu care ne obisnuise, acum a aparut in alta postura, fata cu lumea "interlopa" eeeeeeh astept alte noutati ...

you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
premiile mtv...un regal al pleibecului
(realitatea romaneasca)

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
catharsis scrie:nu inteleg cum o trupa care a scos un album lipsit de inventivitate si care nu aduce absolut nimic nou in muzica noastra poate sa ia permiul pentru cel mai bun rock al doilea an la rand cred, cand erau lejer macar 2 formatii superioare si cu piese mai bune nominalizate.
nu vreau sa polemizam pe tema asta, poate ar trebui sa deschidem un subiect separat. zic doar atat:
de aia lumea asculta in continuare cargo, iris, phoenix, zepp, megadeth, dio...ca fac aceeasi muzica de kkt de 20 de ani, futu-i in gura de prosti.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
vali, tu n-ai cum sa fii obiectiv in ceea ce priveste Cargo, stii foarte bine. In ultimii ani, ei si cei de la Iris nu au facut decat sa dea distorsul cat s-a putut mai spre minim si sa-si banalizeze piesele, si-asa destul de simple. De ce? Banu, tata. In plus de asta, nu compara trupele romanesti cu cele straine. Desi, daca ma gandesc la un Iron Maiden sau un Judas Priest, nici astia nu mai reusesc sa incante ca pe vremuri. Mie mi s-a facut scarba cand, nimerind la un bal al bobocilor unde concertau Iris, am vazut fatuci dansand house pe muzica lor. Care fatuci le stiau si versurile. O fi vina lor, n-o fi vina lor? Io zic ca da.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
c rahat de show...au fost shi unele momente care chiar mi-au placut...cand au cantat PIO shi Parazitii..in rest,cat de mult mi-ar placea mie Andreea Balan,vreau sa zic k a cantat shi a dansat ca un kkt...tot showul n-a fost deloc sincronizat...faza cu akcent a fost penibila...danzel a demonstrat again(parerea mea doar!) k e un ratat,trident alea,cu toate k au nishte kururi bune shi arata ca nishte curve,au cantat o melodie copiata,de tot kktul...(copiata chiar dupa o alta melodie romaneasca
Reflex - viteza luminii),etc...premiile s-au dat multe la kterink...pepe best male???sensor best videoclip???God...sa mor io daca am auzit de Sensor...la Best Rock,m-am cam ofticat k n-au cashtigat PIO.Shi acum o sa-mi sara in cap fanii Cargo k ei sunt mai buni decat PIO.Da,recunosc,dar eu fiind fana infocata PIO...anu trecut la Best Debut n-au cashtigat k eu luat cretinele de Spicy shi nici acum n-au luat...
shi totushi s-au straduit mult,parerea mea...fatza de Cargo,anul trecut shi anu asta..
Ha ha,da ce-am ras cand le-a sarit discul celor de la Morandi...
ce sa mai zic,Morandi,Pepe,Sensor,Danzel shi tot showul = DE RAHAT!

Ha ha,da ce-am ras cand le-a sarit discul celor de la Morandi...

- Titina
- Junior Member
Titina scrie:sensor best videoclip???God...sa mor io daca am auzit de Sensor...
aha. shi daca taman duduia titina, dealfel mare cunoscatoare shi rafinata degustatoare de muzici, n-a auzit de sensor, inseamna ca-s de cacat. evident. se explica. sensor care activeaza de prin 1998, evident ca nu se poate compara cu PIO care s-a nascut prin 2001, iar academia de muzica nu se compara cu liceul de arte.
titino, cu totzii shtim ca nu eshti fo filozoafa, da' cateodata, in momentele crunte cand n-ai habar despre ce vorbeshti, ie bine sa marchezi tusha in linijte.
-
nocturna - Mesaje: 8725
si eu cred ca mai existau trupe care puteau sa ia premiul de best rock pe anul trecut. Cred ca a castigat BRANDul Cargo. Nu sunt, totusi, de acord cu remarca celor de la Praf In Ochi - "iar a castigat Spicy". Astept cu drag momentul in care n o sa mai stiu pe cine sa votez la rock. Deocamdata, pentru traditie, rigoare, competenta si consacrare raman in continuare la votul Cargo. Mafie? Hai sa fim seriosi. Daca erau asa puternici in mafia rock (exista oare asa ceva?) poate ca celor de la sunet le ar fi fost frica sa l lase pe Igrisan 3/4 din piesa cu monitorul inchis!
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
haus am vrea.
titino, mi-o lua inainte duduia nocturna, ca altfel ti le ziceam eu de la corazon.
sensor si-au meritat premiul, pacat de retarzii aia din sala care nu au auzit , drept pentru care au considerat necesar sa huiduie.
au huiduit frumos la pepe si la zavorica.
in rest show-ul a fost penibil.
la pre show treceau artistii prin fata camerelor in timpul interviurilor cu alti artisti, 'artistii' plecau inainte sa se predea transmisiunea in alt cadru... ce sa zic, deplorabil.
sonorizarea de kko, montajul din sala a fost mai prost ca anu' trecut.
dobrovoski s-a descurcat onorabil dupa parerea mea -> intr-un astfel de show mai mult de atat nu prea ai ce sa faci.
titino, mi-o lua inainte duduia nocturna, ca altfel ti le ziceam eu de la corazon.
sensor si-au meritat premiul, pacat de retarzii aia din sala care nu au auzit , drept pentru care au considerat necesar sa huiduie.
au huiduit frumos la pepe si la zavorica.
in rest show-ul a fost penibil.
la pre show treceau artistii prin fata camerelor in timpul interviurilor cu alti artisti, 'artistii' plecau inainte sa se predea transmisiunea in alt cadru... ce sa zic, deplorabil.
sonorizarea de kko, montajul din sala a fost mai prost ca anu' trecut.
dobrovoski s-a descurcat onorabil dupa parerea mea -> intr-un astfel de show mai mult de atat nu prea ai ce sa faci.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Titina scrie:sensor best videoclip???God...sa mor io daca am auzit de Sensor...la Best Rock,m-am cam ofticat k n-au cashtigat PIO.Shi acum o sa-mi sara in cap fanii Cargo k ei sunt mai buni decat PIO.Da,recunosc,dar eu fiind fana infocata PIO...anu trecut la Best Debut n-au cashtigat k eu luat cretinele de Spicy shi nici acum n-au luat...shi totushi s-au straduit mult,parerea mea...fatza de Cargo,anul trecut shi anu asta..
Ha ha,da ce-am ras cand le-a sarit discul celor de la Morandi...ce sa mai zic,Morandi,Pepe,Sensor,Danzel shi tot showul = DE RAHAT!
Asa...a venit si randu meu Titina sa-ti atrag atentia... : nu ai auzit de Senzor ? daca erau niste tipi imbracati "trendy" si li se facea super multa reclama cu siguranta iti placeau si stiai de ei... ! Ma bucur mult pentru Senzor...dar mai mult ma bucur pt castigatorul de drept al premiului pentru "cel mai bun videoclip" si anume Tudor Giurgiu ! Felicitari Tudor Giurgiu ! Avea 2 videoclipuri nominalizate la aceasi categorie !
Punctu 2 : zici tu ca PIO s-au straduit anu asta ? cu ce ? au mai scos un clip ! dar au acelasi album...nimic nou! da s-au straduit din greu saracii! observ!Si mie imi plac...dar nu meritau ! Mie sincer imi placeau cei de la Firma...i-am si votat...asta e ! Felicitari Cargo! eu nu am vazut decat foarte putin din "show" ... foarte mult playback jenant ...si o portie de live la fel de jenant ( ex : Cream ...preferam sa aud banda decat ce-a cantat ea acolo saraca

Morandi...sunt subiectiva probabil...era primul lui mare eveniment si sunt sigura ca a fost foarte emotionat ... mie mi-a placut :rolleyes:
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
ma asteptam sa iasa prost din 2 motive :
-avem o ,,industrie,, muzicala proasta, in care zburda o multime de persoane netalentate ajunse peste noapte vedete...
-mtv romania este un post jalnic (vizibil depasit la capitolul organizare)...
ar fi fost culmea sa iasa bine...
-avem o ,,industrie,, muzicala proasta, in care zburda o multime de persoane netalentate ajunse peste noapte vedete...
-mtv romania este un post jalnic (vizibil depasit la capitolul organizare)...
ar fi fost culmea sa iasa bine...
-
7vies - Junior Member
40 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2